Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniuszek22

Czy naprawdę wszyscy faceci są tacy denni???

Polecane posty

Gość moniuszek22

................

Gość
no właśnie nie sprawdziła i chce się upewnić :D

Gość moniuszek22
to nie durne pytanie, ale prawdziwe, albo się głupio śmieją z byle powodu, albo zawodzą w sytuacjach ważnych.... Ja to widzę i na pewno nie tylko ja......niestety Panowie - brońcie się:P

Gość obsserwator
denni leca na nudne, inteligentnych sie boja, sprawdzone und potwierdzone

Gość moniuszek22
obserwator - może i to sprawdziłeś, ale nie wierzę w Twoje "badania"

Gość obsserwator
to jestesmy kwita, bo ja nie wierze w Twoje :D

Gość moniuszek22
bardzo mi przykro:P

Gość obsserwator
slusznie :p nastepnym razem wez sie za faceta, a nie za chlopca, moze przejdzie ci chec na generalizowanie :p

"ale prawdziwe, albo się głupio śmieją z byle powodu, albo zawodzą w sytuacjach ważnych...." może to kwestia postrzegania tego co jest ważne? wymień parę i twojego braku poczuciaa humoru albo innego poczucia humoru niż ten ktośtam? :D :classic_cool:

nie wiem jaki jest Twój wiek, ale pomijając ten fakt, stwierdzam, że masz marne doświadczenia, a Twoje argumenty (używając Twojego słownictwa ) są "denne"

Gość moniuszek22
Brzydki niski beznadziejny - chcesz przykładów, proszę bardzo: kwestia wspólnego lokum - zgubił dowód (poprostu mu się nie chciało poszukać), jego m3 jest na jego brata, były moje urodziny - zapomniał..., drzwi trzeba było zamknąć - nie wziął klucza, przez co musiałam odwołać spotkanie... itd, itp... o i obserwatorze - ...może i masz rację...

Gość moniuszek22
camember - mój wiek to nie Twoja sprawa, ale jeżeli chciałabyś poznać moje doświadczenie w związkach to mój partner jest moim pierwszym i mimo tego, że jestem po studiach jego się właśnie trzymam bo nie chcę go zranić i go szanuję Pomimo tego, nie mogę dojść z Nim do ważnych dla mnie wniosków co do spraw i to mnie BOLI

ja nie pytam o wiek (chyba źle zinterpretowałaś moją poprzednią wypowiedź) 🖐️ Ale używając słownictwa rodem z korytarza podstawówki nie wiem co myśleć.. Tak czy inaczej, w związku bardzo ważna jest rozmowa, i na prawdę warto rozmawiać o problemach... A odpowiedź na pytanie z Twojego tematu: Nie, nie wszyscy są "denni"

Gość czxczxxz
tia, po studiach a zadajesz pytania jak 16-latka ;) myślenie masz też na poziomie gimnazium ;)

Gość moniuszek22
myślcie co checie, to wolny kraj, ale przypomnę, że to forum ponoć zostało stworzone do dyskusji, porad, a nie jechania po "ryju" osoby, która została dziś już wystarczająco poniżona......... Dobranoc.

Gość czxczxxz
tia, tylko że nie wiesz, że właśnie na tym polega wolność słowa, że każdy może wyrazić opinię i swoje zdanie a jak ci to nie pasuje, to twoja sprawa. zresztą to kafeteria i tutaj jest niezły syf. sama się z czasem przekonasz. 🖐️

Gość moniuszek22
pewnie masz rację, no nic dziękuję za uwagę.

Gość czxczxxz
ok. :) dobranoc 🌻

Tak, wszyscy jesteśmy denni dla ciebie, specjalnie dla Twej szanownej osoby nie wespniemy się na najwyższe góry, nie przepłyniemy najszerszych oceanów i motyką nie zaatakujemy słońca. Nie umiemy i nie chcemy bo Twój apetyt nie zna granic.