Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIMKA

Viktor Żenni

Polecane posty

Gość gość
Wiktor,to dr fizyki a nie lekarz,pomaga jak umarełemu kadzidło.Wydac kase a pozniej i tak sie konczy operacją

Gość Jomaka
To, że jest dr fizyki nie umniejsza jego osiągnięć, jako fizyk opracował i opatentował swoją metodę, a prawda jest taka, ze nie wszystko jest dla wszystkich. Inaczej nie było innych naturalnych terapii, jak chociażby akupunktury (już uznanej przez medycynę, fizjoterapii i zabiegów manualnych (masaże), także uznanych przez medycynę, inne oczekują niestety na ich zaakceptowanie przez świat medyczny, po to by większość skostniałego społeczeństwa mogła je dopiero wtedy zaakceptować.Tak samo jest z tą metodą, przecież to my i tylko my mamy prawo i możliwość wyboru tej czy tamtej metody włączając leczenie farmakologiczne (często" do końca życia"), zabieg operacyjny, porady specjalistów ("na wieki wieków amen") lub metod alternatywnych (zawsze ostatecznie możesz zdecydować się później na leczenie tradycyjne, ale dlaczego nie dać sobie szansy na metody naturalne i nieinwazyjne. Jestem zwolenniczką metod naturalnych w życiu codziennym i walce o zdrowie, ale Ty mój drogi rozmówco, masz swoja filozofię i masz do tego prawo. Pozdrawiam

Gość gość
znowu Wiktor sie żeni???hmmmm

Gość gość
gość Wiktor,to dr fizyki a nie lekarz,pomaga jak umarełemu kadzidło.Wydac kase a pozniej i tak sie konczy operacją Dr.to Dr.czy to wazne czego???wazne aby pomagał w walce o zdrowie

Gość gość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] Byłam osobiscie u niego trzy razy,wydałam 500zl(w Krakowie) popatrzyłam na ten przysłowiowy cyrk i doszłam do wnosku ze p.Zeni sobie nie potrafi pomoc noszac na karku coś podobnego wielkoscia do dużego jabłka to mnie tez nie pomoze i nie pomógł/To wszystko jeden wielki pic.

Gość gość
Ma wdowi garb???zreszta jest taka zasada ze szewc bez butów chodzi,a ze czasami komus nie pomoze tak jak kazdy specjalista

Gość gość
ha ha ha,akurat w tym miejscu nie buduje sie wdowi garb,on ma to na szyi to w bok na prawo.

Gość KamilaNikola
witam. mam 21lat od 3lat walcze z endometrioza. Jestem w kółko kierowana na operacje albo mam brac hormony. Jednak niezbyt dobrze to znosze. Czytałam troche o tej metodzie leczenia. I zastanawiam sie czy z tego nie skorzystac.. Ale nie widziałam zadnego wpisu od osoby która miala endometroze.. Prosze o pomoc, jezeli cos wiecie !

Gość gość
22.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość No nie wiem czy ha ha ha ha,czy nie ha ha ha ha,bo nie wiem gdzie go ma umiejscowionego,ale warto stosowac okłady z oleju rycynowego,to mu to zgrubienie zejdzie

Gość gość
znowu Wiktor sie żeni???,to ile in ma juz tych zon???hmmmm

Gość KamilaMack
witam. mam 21lat od 3lat walcze z endometrioza. Jestem w kółko kierowana na operacje albo mam brac hormony. Jednak niezbyt dobrze to znosze. Czytałam troche o tej metodzie leczenia. I zastanawiam sie czy z tego nie skorzystac.. Ale nie widziałam zadnego wpisu od osoby która miala endometroze.. Prosze o pomoc, jezeli cos wiecie !

Gość universumed
Witam.Dawno nie zaglądałam do Kafeterii i kiedy przeczytałam ostatnie wpisy osoby "gość" zaczęłam zastanawiać się skąd tyle złośliwej ironii u tej osoby i dlaczego? Z wcześniejszych wpisów możecie Państwo doczytać się na co choruję i dlaczego prowadzę gabinet leczenia metodą dr Żenni ( w Krakowie- 7 dni w tygodniu) .Trzeba powiedzieć sobie jasno ,iż ta metoda to nie placebo , ale również nie panaceum na wszystkie choroby. Są takie kiedy ja mówię nie i nie przyjmuję pacjenta bo szkoda jego czasu i pieniędzy.Szczerze muszę przyznać jedno "gościowi" iż warunki przyjmowania przez samego V.Żenni są delikatnie mówiąc spartańskie. U mnie każdy pacjent przyjmowany jest pojedynczo, jego wyniki chorobowe konsultuję ze znajomymi lekarzami (co nic nie kosztuje) a wizyta trwa od1 do nawet 3 godzin przy tej samej stawce tj 100 zł.Mam wielu pacjentów , którzy są już wyleczeni, ale zawsze powtarzam,iż metoda Żenni to uzupełnienie leczenia konwencjonalnego - wtedy to ma sens. I jeszcze dwa słowa do "gościa" - pozwól ludziom samym wyciągać wnioski bo w trudnych chorobowych przypadkach - nadzieja umiera ostatnia.( na rozmowę prywatną lub wizytę proponuję zadzwonić 698 69 1235)

Gość gość
No ale to juz jest kryptoreklama

Gość universumed
OOOOOOOOOO jaka szybka riposta ! I jaka cięta!! Ja wiem że złośliwość jest miarą inteligencji , ale " co za dużo to niezdrowo".

Gość gość
No własnie co za duzo to nie zdrowo,a Ty tak duuuuuuuuuuuuuuuzo napisłas,az na koncu numerek wyskoczył:) he he

Gość universumed
Kultura wymaga aby się przedstawić . Osoby obce nie są wiarygodne.

Gość gość
Ooooo i własnie odezwała się paniusia ktora mało ze reklamuje swoj gabinecik podając numerek tel to i jeszcze daje riposte tym ktorzy wiedza ze to kit a nie leczenie. Takie urzadzenia sa w sprzedazy i nie trzeba byc wielkim uczonym by podłaczyć pacjentowi i ustawic parametry elektrod.

Gość gość
Tu kazdy jest obcy,

Gość gość
29.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale ze wszystkim tak jest ze mozesz sobie kupic i samemu zrobic,ale nie kazdy musi zaraz krowe kupowac aby sie mleka napic :)

Gość universumed
Nie chciałabym, aby Pańskie konkluzje mogły pozbawić kogoś chociażby możliwości spróbowania nowatorskiej metody. Ale na dzisiaj mam dość przelewania z pustego w próżne.Proponuję spacer żeby odreagować złe emocje. Dobranoc

Gość gość
No tak,dobranoc

Gość gość
29.01.14 [zgłoś do usunięcia] Myślę że to Pani spacerek wieczorny się przyda z racji zdrowia,na tym topiku są ludzie którzy mają wiedzę w temacie pseudo_uzdrowicieli. Gdyby wasze "cudotwórstwo" było tak skuteczne, to szpitale byłyby do połowy puste tak jak i przychodnie.Po ulicach chodziliby zdrowi uśmiechnięci ludzie. Nie macie pojecia ilu waszych pacjentow nie wraca do was z wizytą bo leża na chirurgii a wy myslicie ze cud sie stał i zostali wyleczeni.

Gość gość
Nie plec bzdur,szpitale musz byc pełne biznes musi sie krecic w przychodniach kolejki tez musza byc własnie dla tego ze takie jak Ty osoby musza im kase nabijac

Gość gość
adas,pij nano,mocz,sodę i utlenioną a będziesz zbawiony:)

Gość gość
Przecież to jest zwykly oszust, a wy sie nabieracie na to! Niech sam sobie najpierw wyleczy swojego garba, a nie nabija ludzi w butelke. Stosuje zwykly diadynamik a kasuje jak za zboze. Poza tym zaden z niego doktor, zwykly oszust!!!!

Gość gość
Pierwsza wizyta 200zl,kazda następna 150zł.Polega na polożeniu na miejscu chorym kawałek mokrego materiału i podłczeniu pod prądy Bernarda i prądy galwaniczne, a do zabiegu wykorzystuje się zmodyfikowany aparat typu Diatronic. Seans trwa 40 min i nie mniej niż 5 miesięcy a nawet dużo więcej.Efekty marne a raczej działa siła sugestii.

Gość gość
Witam wszystkich, dla mnie ta metoda jest fantastyczna . Po kilku stymulacjach zmniejszył sie u mnie guzek i płat tarczycy, a hormony są w normie. Obecnie sama uczę sie tej metody i będę świadczyć usługi w mojej miejscowości w Nowym Targu. Jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam.

Gość gość
Znowu Wiktor sie żeni,masakra normalnie ile on juz miał zon :(

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] Ucz sie na sobie i swoich bliskich i kase zarabiaj na nich a ludzi zostaw w spokoju bo dobrze wiesz ze to czyste oszustwo za niezłe pieniądze.

Gość gość
07.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dzis wszystko jest oszustwem i zarabiaja najwiecej własnie oszusc***od płaszczykiem tego co ma byc niby najlepsze,a wiemy wszyscy ze to tylko wolna amerykanka na zasadzie kto kogo zrobi w bambuko :)