Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki1006

problem alkoholowy proszę o rade!!!!

Polecane posty

Gość będe miliarderem
Objawy osiowe uzaleznienia ? A skolko godno na pierwszej lepszej stronie :classic_cool: Mowisz na detoksie ? którym ? pierwszym czy dziesiątym ;)

Gość bezradnośc
Wiatm wiem że to forum dla kobiet.lecz mam duży problem z moją dziewczyną ,ona nie chce sobie pomoc,a ja to już wogóle, żebym się niewtrącal bo pogorszyl bym sytuacje .Ma problem z alkocholem od rana pije ,caly czas obiecoje że to jest ostatni raz,wtedy staram się w to uwiezyć i cicho wieze że tak się stanie.za każym razem to samo,dziś mówie "kochanie idz zrób jakies zakupy bo nic niema w lodówce".byliśmy nad jeziorem ,zabieram ją żeby niemyślala.pominowszy to i wracając do tego co kupila w sklepie ,to jest to że ona uslyszawszy "kochanie zrób zakupy" to dla niej zakupy to 6 piw.Już jestem klembkiem nerwów niewiem co robić.poprosil bym o porade.ps mam i zawsze mialem nadzieje że to się kiedyś skończy i że wezmie sie za siebie,tyle szkól skonczyla ,magistra ma i co dalej?wiem tylko że kobiety szybciej uzależniaja sie od meżczyzn ,więc prosze jeszcze raz o pomoc. Z góry dziękuje.i oczekuje że dacie mi jakąś dobra rade.