Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaaaaaaa

Prosze, pomóżcie - odcień farby do włosów!

Polecane posty

Gość Amaaaaaaa

Proszę o pomoc blondynki, lub byłe blondynki! Obecnie mam na włosach b. jasny blond, w takim nieciekawym odcieniu. Czy znacie jakieś farby w jasnym (najlepiej b. jasnym) odcieniu blond, ktore wychodza ładnie, maja wyrozniający się, ciekawy odcien? Bardzo prosze o nazwe, bo juz nie mam pomysłu, a nie stac mnie na fryzjera... dodam, ze nie przepadam za odcienami popielu, czy platyny, preferuje naturalne lub zlote odcienie.

Gość Amaaaaaaa

Gość a moim zdaniem_
"preferuje naturalne lub zlote odcienie" Naturalne to są prawdziwe, tak jak prawdziwy jest penis a nie wibrator 🖐️

Gość Amaaaaaaa
naturalnie mam tez jasny blond, wiec wiem, ze prawdziwie "naturalny" odcien farby wyglada NATURALNIE, jesli jest w miare dobra. Ja tylko "TUNINGUJE" swoj naturalny blond na ciekawsze, nieco jasniejsze odcienie. A na nazwach farb wielokrotnie jest napisane w nazwie koloru "NATURALNY" - takie nazewnictwo, zwykla nazwa odcienia farby, jak i złoty itp. wiec załóż, ze TO mialam na mysli piszac o naturalnym kolorze, a jak nie masz sie o co przyczepić, to lepiej zajmij sie czyms konstruktywnym, a nie leczeniem komplexów. pozdrawiam.

Gość a moim zdaniem_
Przy okazji niszczac wlosy ;)

Gość Amaaaaaaa
moje włosy są w świetnym stanie, ale miło, że się nimi martwisz:) jako, ze kolor nie ulega wielkiej zmianie - włoasy są takie same jak bez farbny, a wygladaja nawet zdrowiej, dzieki pieknym odcieniom:), gdyz naturalnie moj kolor włosów jest bez wyrazu. Doceniam jednak naprawde troskę:). Moze ktos sie wypowie na temat kolorów farb? Byłabym wdzięczna:)