Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figaczka

Dziewczyna co dostajecie na urodziny od partnerów?

Polecane posty

Gość figaczka

Ja po czterech latach związku dostałam bukiet z 3 róż i tyle (!) :/ Jakos mi smutno, bo nie sztuka iść do kwiaciarni i poprosić o kilka kwiatów ;/

Gość figaczka
nikt nie odpowie?

Gość talon do kauflanda
:classic_cool:

Gość figaczka
Miałam nadzieje, że dostane jakąś bransoletkę albo kolczyki. Wie że je uwielbiam, a drogie takie rzeczy nie są. A tu proszę, najlepiej na łatwiznę ;/

Gość gitttrel
ja dostałam motocykl Yamaha, skórzana kurtkę :) omal ze szczxęścia męża nie udusiłam :D a te kwiatki, ty kup mu na urodziny 3 pary skarpetek i zwiąż kokardką i wręcz jak bukiet :D

Gość figaczka
2 lata temu też dostałam tylko kwiatki. Więc jemu na urodziny kupiłam to samo. poprawił się. A teraz co? Zapomniał?

Gość htjj
nic...u nas obchodzi się imieniny...ale i z okazji tego mojego małego święta nic nie dostaję....

Gość gitttrel
wiesz co, może mu powiedz że po prostu rozczarowuje cie taki prezent, ja np nie wyobrażam sobie kupienia byle czego dl męża ale wiem że on ma podobne podejście do obdarowywania mnie, a jakby zapomniał albo dał byle co to zero seksu przez 2 tygodnie a na prezent nie kupiłabym nic

Gość figaczka
mądrze mówisz, tylko problem taki że my razem nie mieszkamy i tak to może nie załapać. Masz jakiś pomysł, żeby dać mu do zrozumienia,że lipe odstawił?

Gość żona Egipcjanina.
a ja nie napiszę, bo zaraz zacznie to co na innych forach,że się sprzedałam za kasę, więc zostawiam was w tej słodkiej nieświadomości.

Gość figaczka
mama śmieje się ze mnie że co roku to mniejszy bukiet dostaję ;/

Gość figaczka
:(

Gość micia7
ja dostałam pierscionek zareczynowy:)

ja na urodziny dostalam ostatnio bizuteria i roze:) a tak to kwiatkow mi raczej nie daje ;p tak od swieta walentego i urodzin;p

Gość 75 C
Ja dostałam BMW.

autorko ile masz lat 15 ?? czy mniej? ja nie oczekuję żadnych prezentów, bardziej cieszy mnie np. romantyczna kolacja we dwoje czy jakiś piękny kwiat.

Gość figaczka
Pierścionek... Hmmm moje marzenie. Ale Duzy D potrafi tylko pięknie mówić :/

Gość ale to nie chodzi o kasę ale
pójście na łatwiznę. Pokazanie, że nie zależy mu na tym nawet na tyle, żeby poszujać jakiegoś ładnego drobiazgu. Ja dostaję głównie biżuterię :)

Gość figaczka
Ferbi droga z kolacji bym sie ucieszyła. Przyjechał do mnie do domu i dał kwiatki. zjedlismy tort i tyle. TYLE.

Gość flortgrhdgah
a ja przez trzy lata nie dostałam ani jednego kwiatka.. kika razy zapomniał o prezencie albo nie miał kasy na boże narodzenie. albo na miołajki,.a ja go usprawiedliwiałam ze nic nie szkodzi ze sie zdarza..a ja ..zawsze cos mu kupowałam mzawsze..a on zapominał..na fajki miał na zielsko miał a omnie zapominał.. na szczescie juz nie mam z nim problemu..nie ma go prawie rok a ja sie ciesze i układam sobie wszystko od nowa

Gość ale to nie chodzi o kasę ale
romantyczna kolacja też jest ok. Trzeba się wysilić przynajmniej odrobiną inwencji, trzeba kobietę zaprosić. Także wcale nie chodzi o kasę, ale o to że się w dupie ma kobietę :)

17:09 [zgłoś do usunięcia] figaczka Ferbi droga z kolacji bym sie ucieszyła. Przyjechał do mnie do domu i dał kwiatki. zjedlismy tort i tyle. TYLE. wiesz widać, że należysz do tych co oczekują prezentów na każdą okazję i bez okazji, no cóż, ale nie każdy facet może coś takiego "wyznawać", że tak powiem. Dla mnie liczy się tylko i wyłącznie pamięć. Jak coś będę chciała to kupię sobie sama, w mojej rodzinie nie praktykowało się obdarowywania siebie nawzajem prezentami a liczyły się spotkania rodzinne i świętowanie z tej okazji, (skromna uroczystość) i tyle.

Gość Rzeczy materialne
typu: lancuszek,kosmetyki itp...

17:10 [zgłoś do usunięcia] ale to nie chodzi o kasę ale romantyczna kolacja też jest ok. Trzeba się wysilić przynajmniej odrobiną inwencji, trzeba kobietę zaprosić. Także wcale nie chodzi o kasę, ale o to że się w dupie ma kobietę aha to waszym rozumieniem idąc można wywnioskować, że facet nie obdarowujący kobiety prezentami ma ją w dupie tak? nie liczą się uczucia okazywane, tylko prezenty? sorry ale śmieszne jesteście co niektóre.... nie piszcie, że to nie o kasę chodzi jak prezenty za darmo nie są i za pieniądze większe, mniejsze, ale trzeba KUPIĆ. Pewnie chciałybyście dostawać od facetów co tylko popadnie co nie? i dziwować się potem, że przy zerwaniu takie poradzić sobie nie mogą bo brakuje im .... ALE TYLKO TYCH PREZENTÓW, że więcej już żadnego nie dostaną a przynajmniej do następnego nowo poznanego 🖐️