Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowe ciastkog

Mam bardzo małe usta, jak myslicie czy da rade zeby jeszcze troche urosły.?

Polecane posty

wg mnie to brzydko wyglada... takie małe usta... a wg was, jakie sa wasze opinie.?

Gość wrzuć na luz_
mi się podobają takie jakie mam czyli pełniejsze ale w sumie to zależy od osoby, czy jej pasują. najbardziej nie podobają mi się wąskie usta, gdzie górnej wargi prawie nie ma. nie wiem czy w twoim przypadku jeszcze urosną, to zależy w jakim wieku jesteś. zawsze możesz liczyć na jakiś zabieg :) tylko nie przesadź :D

mam 14 lat ;P

nie prawda mam 15

jaki podszyw , nie no xD szkoda gadac.

ehhh....

Gość
nie ale jak je zbotoksujesz to pózniej bedzize efekt evy minge :O nie przesadzaj :O wielkos ust nie jest az taka wazna :)

Gość duchy chcą sprawiedliwości
właśnie, psp, to samo chciałam napisac 🖐️ przerwa, ty durna debilko, za innym debilem powtarzasz o tym botoksie, a usta się wypełnia kolagenem albo silikonem, kurwa ludzie nauczcie sie ze botoks paralizuje miesnie i wygladza zmarszczki a nie powieksza cycki czy usta!

Gość
:D:D kurva który to mnie wprowdził w błąd ? :classic_cool: :O )) o cvyckach to akurat wiem :O 🖐️ ))

Sa takie specjalne blyszczyki z botoksem, smarujesz delikatnie usta, a one po chwili deilkatnie rosna, na jakas godzine , dwie dziala, fajna sprawa:) ja juz probowalam:) ale nie wiem czy sa dostepne takie w Polsce.

bardzo fajne propozycje, ale niestety nie skorzystam :P

grill, pierwsze słysze xD Wiem ze sa rózne powiekszajace aleone tak naprawde oprócz mrowienia to nic nie daja :P

to teraz wiesz i o ustach 🖐️ :O

Ja sobie wlasnie posmarowalam usta takim blyszczykiem, po chwili czulam lekkie mrowienie , a potem usta sie zaczerwienily i delikatnie powiekszyly:) Wiadomo,ze nie zrobily sie tak wielkie jak u murzyna:P ale na pewno sie powiekszyly.Niestety ten efekt utrzymuje sie do godziny wiec nie za dlugo, ale zawsze mozan posmarowac jeszcze raz.Nie wiem czy cos takiego jest dostepne w Polsce.

aha, to fajnie xD a skad dostaąłs taki błyszczyck ?

takie błyszczyki są wszędzie, ale na bazie BOTOKSU matoły niedouczone :O

duchy chca sprawiedliwosci---> zaraz Ci udowodnie,ze taki oto blyszczyk istnieje i nie wymadrzaj sie skoro nic podobnego wczesniej na oczy nie widzialas:classic_cool:

Gość
tak sie wyglada jak artysrta - malarz przesadzi z dzinem :O 🖐️ )) sa błyszczyki z drazniacymi substanacjami która na jakis czas podraznaija usta, które w ten sposób sie wygładzaj i lekko powiekszaja, jeśli bedzie jasno i blyszczaco to beda sprawiały wiekszych :]

Gość
sa na bazie tych substancji co ma je papryczka chili :classic_cool:

Czytaj ze zrozumieniem moje posty, sama jestes niedouczona :-O I na tym koncze, dyskusja z Toba nie ma najmniejszego sensu skoro wszyscy wg Ciebie sa niedouczeni:)🖐️

przerwa ma rację, są na bazie jakichś tam wyciągów z chilli A NIE BOTOKSU przypominam, do czego jest botoks i jakie ma działanie: "To neurotoksyna wytwarzana przez bakterię, nazywaną potocznie pałeczką jadu kiełbasianego. " "Wstrzyknięty botoks czasowo paraliżuje mięśnie, które tracą zdolność kurczenia się, w efekcie "nie marszczy się" też skóra przykrywająca mięsień. Dlatego zmarszczek nie widać." BOTOKS NIE POWIĘKSZA UST!

duchy chca sprawiedliwosci---> sprawdz co napisalas o godzinie 17.15 :-o Juz sama chyba nie wiesz co piszesz :-o

wiem co piszę 17:15 [zgłoś do usunięcia] duchy chcą sprawiedliwości takie błyszczyki są wszędzie, ale na bazie BOTOKSU matoły niedouczone miało być NIE NA BAZIE BOTOKSU, ale osoba inteligentna domyśliła by się o co mi chodzi. wynika to chociażby z wcześniejszego postu 🖐️

Wiecie co, no penie same od siebie nie urosną, ale można się zawsze poddać jakiemuś zabiegowi powiększania ust. W IQ Medica maja świetnych specjalistów, o ile dobrze sobie nazwisko przypominam , to doktor Preibisz zajmuje się powiększaniem ust i jest doskonałym specjalista w tej dziedzinie.

Gość truskawkowe ciastog
Aaaa! Pomóżcie urosły mi po tym wpisie jak cholera! Nie moge mówić!

Gość cipka śmierdzi
Też mam małe usta...

Gość gość
na pewno nie urosną, ja także miałam małe i wąskie usta, od 3 miesięcy chwalę się moimi pełnymi i zmysłowymi ustami, powiększyłam w bytomskiej klinice Amaryllis, rewelacja, polecam