Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy se jaja robisz

W MOIM DOMU STRASZY!!!

Polecane posty

Pół roku temu kupiliśmy z mężem starą przedwojenną willę w pewnej miejscowości która przed wojną była popularną miejscowością wypoczynkową. Miejscowość położna jest w środku lasu, na terenach intensywnych działań partyzanckich z czasów drugiej wojny światowej, tuż za miejscowością znajduje się zbiorowy grób 300!!! pomordowanych przez Niemców mieszkańców wsi którzy zginęli w czasie pacyfikacji wsi. Remont i urządzanie domu zakończyliśmy w listopadzie a przed Sylwestrem wprowadziliśmy się do domu! I NIE MOŻEMY W NIM WYTRZYMAĆ! W TYM DOMU STRASZY! Od starych mieszkańców wsi dowiedzieliśmy się że w tym domu w czasie wojny Niemcy zamordowali matkę i dwoje dzieci! Co noc w domu słychać jakieś głosy dzieci, słychać krzyki i płacz! Tej nocy syn przybiegł do naszej sypialni z płaczem i krzykiem że w jego pokoju jest jakaś zakrwawiona pani! Możecie wierzyć lub nie ale to wszystko prawda! Dziś zawieźliśmy dzieci do rodziców męża żeby nie nocowały w tym domu. Jutro mąż idzie do proboszcza miejscowej parafii żeby dowiedzieć się jak załatwić egzorcyzmy. Ten tydzień mieszkania tam był naprawdę straszny.

współczuję Ci mój proboszcz jest egzorcystą, nie każdy ksiądz się tym zajmuje życzę wytrwałości, obyście z tym wygrali

Gość thzetrez
wierze ci ;p

Gość duchy chcą sprawiedliwości
albo żeby ich po prostu ktoś pochował współczuję wam, musicie nie bać się, duchy raczej nic nie robią.

Gość tak tak D
w domu chodzi zakrwawiona pani i jej mala gromadka, drą sie i nie dają spać po nocach a wy sobie tak po prostu tam mieszkacie, spicie a nastepnie ty piszesz o tym na forum 'kafeteria.pl' a nie np. na jakims forum tematycznym, bo wiesz ze znajdziesz tu kupe łatwowiernych babiszonów.

Gość 75 C
napisz cos więcej ciekwe to

Gość ale jazda.................
zamów msze za te dusze. one potrzebują modlitwy

ale ty ich trztydziestolatka wystaszysz!

Gość lamka 2
U nas w miescie bylo i jest nadal takie przedszkole. NKWD zameczylo tam wielu ludzi i tez w tym przedszkolu dzialy sie rozne rzeczy. W koncu odprawiono tam msze, egzorcyzmy, to nie wiem i postawiono na terenie duzy krzyz i wszystko minelo.

no właśnie... pomóc im odejść.

poltergeist. ale to i tak rzadkość. w zdecydowanej większości duchy nie chcą krzywdy robić.

To jeszcze nie wszystko,ostatniej nocy obudzily mnie odglosy strzelaniny i ujadanie psa

Mozecie wierzyc lub nie,ale ten dom to byl od poczatku podejrzany.Zanim go kupilismy widzialam swiatlo w srodku,a przeciez stal pusty od kilku lat.Miejscowi nie bardzo chca rozmawiac na temat duchow,jakos urywaja rozmowe.Boje sie coraz bardziej.Raz jak prasowalam to wylaczylo sie zelazko,postawilam na koszuli,zelazko samo sie wlaczylo i spalilam koszule,moglam wywolac pozar.Drzwi bez przerwy skrzypia,jak zamkne to zaraz sa otwarte,zamki w drzwiach przestaj dzialac...brrrr

chcemy ustawic kamery w kazdym pokoju,boje sie.Po prostu boje sie.Nie kupujcie starych domow,to moja przestroga dla innych

Gość lkj...
ja chetnie zamieszkam w takim domu- podaj miejscowość i ile za niego chcesz

Gość gość
ja czytalam w pewnym miesieczniku o domu polozonym na Pomorzu w ktorym straszy bylo tam nawet zdjecie bialy przedwojenny budunek parter i pierwsze pietro o ile dobrze pamietam.Tam przesluchiwano ludzi

Gość gość
Przestan sobie zartowac bo zawalu w nocy dostane

Gość obdarty syn egigwy
ale mocne prowo, czemu polacy mają mentalność średniowieczną i wierzą w takie bujdy? to smutne.

Gość kotka mrau
stary temat ale fajny.... wierzę, że straszy skoro autorka napisała o tym w zeszłym roku mieszkałam w starej chałupie gdzie straszyło, dom był pod lasem w tzw kolonii, odseparowany od innych domów (ci co mieszkają na koloniach wiedzą o co chodzi), wprowadzając się tam przeczuwałam że mogą być jaja, bo wchodząc pierwszy raz do tej chałupy poczułam nazwijmy to ''złe fluidy'', długo nic się nie działo, zapomniałam o swoich obawach i nawet przez jakiś czas dobrze mi się tam mieszkało... do czasu co jakiś czas w czasie sezonu grzewczego w kominku zaczęły pojawiać się rzeczy od których włos się na głowie jeży... twarze, czaszki, jedne normalne, inne dziwne, powykrzywiane... czasem rano słychać było dziwne stuki-póki jak od nieprzymkniętego okna brrrrr, nawet mój sceptyczny mąż twierdził, że coś jest na rzeczy i sam się wystraszył... zaczęłam wypytywać sąsiadów, czy nie stało się kiedyś w tym domu coś złego i... stało się... właściciel powiesił się na schodach w korytarzu... w korytarzu przez który codziennie przechodziłam kilkanaście razy, patrząc nie wiadomo dlaczego na szczyt schodów (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że ktoś się na na tych schodach powiesił) na szczęście mieszkaliśmy tam tylko 8 miesięcy ale to wystarczyło bym wierzyła, jeśli ktoś twierdzi że u niego w chałupie straszy...

Gość gość
często jest tak że duchy nie wiedzą nawet że umarły, są bardziej aktywne w zależności od zmian pogody

Gość kotka mrau
od zmian pogody??? jak to?

Gość gość
często zmiany pogody mogą nasilać takie zjawiska, np burze, bo duchy pozyskują energię z otoczenia by móc ogólnie istnieć. Często duch może być też przywiązany do jakiegoś przedmiotu i straszyć tylko ze względu na to, że ten przedmiot nadal jest w domu. Zdarza się tak, że np jak ktoś ginie pod kołami pociągu i później w domu obok straszy to zawsze w momencie przejazdu jakiegokolwiek pociągu zjawiska te się nasilają

Gość obdarty syn egigwy
sranie w banie, a egzorcysta sie cieszy ze ma takich ciemniakow jak wy

Gość kotka mrau
ciekawe, ale mnie się wydaje że ten człowiek, który się tam powiesił chciał mieć spokój... w tym domu po jego śmierci mieszkało kilka rodzin, nic nigdy nikomu nie wychodziło, nie szczęściło się i ludziska nawiewali, myśmy też z mężem wyprowadzili się, po drodze kłócąc się z właścicielką tego domu... to był pierwszy namacalny dowód na istnienie czegoś... nie wiadomo czego właściwie... może życia po tamtej stronie? zawsze mnie to interesowało, ale mam nadzieję że już nigdy czegoś takiego nie doświadczę, bo to dziwne uczucie strachu jest obezwładniające... mieszkając w tej chałupie pierwszy raz w życiu widziałam UFO i to akurat chciałabym by mi się znów przydarzyło :)

Gość gość
póki się tego nie doświadczy to się nie uwierzy..