Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca ciągle

podoba wam się ta fryzura?

Polecane posty

Gość poszukująca ciągle
może zadaj jakieś pytanie to odpowiem :D

Z tego co napisałaś wynika: 1. Nie masz faceta 2. Ubierasz się ponuro (czyli ciągła żałoba) 3. Chcesz coś zmienić ale nie wiesz co , czyli bardzo chcesz faceta Moja rada brzmi , śmiało zmieniaj fryzurę a w przyszłym miesiącu pomyśl nad bardziej wyzywającymi i kolorowymi ubraniami , tylko nie szarymi i fioletowymi , może być zieleń ciemna.

Gość poszukująca ciągle
1) od niepełnego tygodnia, więc nie jestem z tych zdesperowanych :P 2) ponuro? ani trochę, lubię kolory wolę raczej ciemne odcienie, ale łączę to z czymś jasnym np: bordowa, zwiewna bluzeczka na szelkach + beżowy sweterek i dżinsy 3) chcę coś zmienić dla własnej satysfakcji, nie podoba mi się moja fryzura, dlatego akurat to przyszło mi do głowy... mam lekko kręcone włosy więc to niestety moje możliwości mocno zawęża, i jak już wyżej pisałam nie jestem desperatką :P Nie chcę czekać do przyszłego miesiąca, bo pewnie się rozmyślę, chcę to zrobić szybko i bezboleśnie xd

Gość poszukująca ciągle
a jakiż masz na to dowód? xd licząc na to że za każdym razem napiszę prawdę możesz się przejechać xd

Gość poszukująca ciągle
mam 14 lat!

Nie jestem dziewczyną ,ale wypowiem się Wyglądałabyś jak dziwka z taniego burdelu na granicy wschodniej zadowalająca strudzonych kierowców samochodów ciężarowych :classic_cool:

Gość poszukująca ciągle
marny podszyw xd wierz śmiało jeśli chcesz, mnie to nie przeszkadza :D pytałam o fryzurę i dowiedziałam się czego chciałam xd

aż się zaczerniłam xd wierz lub nie, jestem już dawno po maturze, po prostu wyglądam na młodszą ,nikt kogo do tej pory poznałam nie dawał mi więcej niż "góra 19" więc zapytałam o fryzurę adekwatną do wyglądu, nie do wieku :D

A teraz poważnie, chcesz to zmieniaj , wybierz fryzurę która da Ci możliwość szybkiej zmiany , czyli nie rób sobie grzywek itp. Włosy odrosną więc nie ma co panikować. Jak nie będą Ci pasowały to zawsze możesz iść na poprawkę lub zmianę fryzury

czyli wg ciebie ta fryzura nie jest zła? chcę mieć na głowie coś ciekawego, niekoniecznie chcę się postarzyć.... a tak w ogóle, obecnie jestem ruda, i zastanawiam się czy zmienić kolor czy raczej taki zostawić?

Może absolutnie do Ciebie nie pasować i uwydatnić Twoje wady , ale tego nie widzimy. Ja to bym na Twoim miejscu wyciął tą fryzurę w programie graficznym i dopasował do zdjęcia twarzy i sobie sprawdził czy pasuje czy nie

Gość jakkksdfz
lepiej jakbys poszla do Denique