Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranienormalna...

Mam problem z facetem. A może wyolbrzymiam?

Polecane posty

Gość Paranienormalna...

Mam 22 lata, on jest moim rówieśnikiem. Jesteśmy ze sobą pół roku. W sumie od samego początku zastanawiał mnie jego brak zazdrości. Nie wiem już sama czy mu zależy, czy tylko jest ze mną dla seksu. Stara się, owszem, ale nie tak jak bym tego chciała (jestem takim typem kobiety która lubi być noszona na rękach). On nie ma takiego charakteru, nie jest zbytnio romantyczny i np na miłosne opisy na gg nie mam co liczyć. Problem zauważam w jego braku zazdrości. Czy to mozliwe ze facet nie jest zazrosny? Czasem aż marzę aby okazał to w jakiś sposób, nawet zrobił mi mała awanturę o jakiegoś faceta czy cokolwiek. A tu nic. Kompletnie. Mam sporo kumpli, jest też kilku moich wieloletnich adoratów o których on wie. Wiem, moze miec do mnie zaufanie- ale przeciez tak slynne jest powiedzonko ,,nie ma miłosci bez zazdrości...." Nawet takiej malutkiej...... Czy ktoraś z Was ma podobną sytuacje? Prosze o rade, o parę słow, o cokolwiek.... ;)

Gość mała rada
Moze on zrobił awanture, ale temu facetowi, a ty nie wiesz;) nic:D? jak ma wyrazic zadrosc? fochem? awnturą Tobie..to najgorsze co moze byc..

Gość Paranienormalna...
Nie nie jestem paszczurem. Nie chcę tutaj wyjść na jakąś zadufaną w sobie narcyzkę, ale jestem atrakcyjną, wysoką , ładną kobietą.

Gość Paranienormalna...
Nie, na pewno nie wykazał tej zazdrości osobom które do mnie świrowały. Np ostatnio był u mnie kumpel z liceum, którego on jeszcze nawet nie zdążył poznać. Napisałam mu o tym. I potraktował to normalnie, zero pytań, zero złości , zero jakichkolwiek objawów zazdrości. Ja np troszke bym sie jednak zdenerwowala, gdyby z koleżanka byl sam na sam i ogladal filmy z nią, mimo tego że mam do niego zaufanie. A on NIC.... No kompletnie- tak jakby traktował mnie jak koleżankę i nic by sobie nie zrobił z tego , że ma konkurencje. Dodam, ze np kiedy jestesmy sami to wszystko jest ok, jest czuły, kochany - widzę ze sie stara.

a procz tego, miedzy wami wszystko ok? zrozumienie, wspracie, rozmowy, wspolne zainteresowania i znajomi? wspolne pomysly na zwiazek, spedzanie wolnego czasu itd? jesli cala reszta styka i jestes szczesliwia, to dziewczyno nie szukaj problemow na sile... a jesli on jest troche ignorantem, nie zalezy mu tak jakbys chciala, nie anagzuje sie bardzo i "jest tylko dla seksu" to juz inna para kaloszy....

Gość i ciesz sie bo to skarb
moj maz tez nie robi fochów i bardzo to u niego cenię

Gość Paranienormalna...
I mam takie pytanie do Was, jak mogłabym wzbudzić w nim tą zazdrość? Nie wiem, ale jakoś wewnętrznie tego potrzebuje. Nie chodzi mi o żadne awantury z jego strony, tylko może jakieś delikatne zdenerwowanie z jego strony, pokazanie że jest zazdrosny i nie podoba mu się to.

Gość multimedia
mysle, ze sama sobie szukasz problemow ludzie zyja w raju i nie potrafia tego docenic :-O

Gość Paranienormalna...
Nie nie jest typowym ignorantem. Kiedy jestesmy sami wszystko jest fajnie i cudownie. Mamy troszke wspolnych znajomych, ale wiadomo każdy z nas ma też osobnych. Co do rozmów, to nie jest tych szczerych i poważnych zbyt wiele- oboje jesteśmy osobami które lubią spędzać czas bardziej rozrywkowo, pośmiać się , powygłupiać czy też po prostu pobawić się ze sobą :) Ale oczywiście to nie jest tak że nie rozmawiamy ze sobą. Co do jego romantyczności to właśnie tu też jest problem- żadnych zdjęć na nk naszych wspólnych chyba nigdy nie wstawi, tak samo jak wstawienie mi jakiegokolwiek komentarza , dającego znać ze jestem juz ZAJĘTA przez niego, czy też jakiś romantyczny opis na gg skierowany na gg. Ale to przeboleje, chociaz szczerze przyznam , że lubię takie rzeczy. No i co tej zazdrości- jakoś wewnętrznie czuję, że tego potrzebuje :O A tego nie ma ....

Sama sobie odpowiedz na pytanie: na czym mi zalezy ? Czy zalezy Ci na facecie chwiejnym, opetanym zazdroscia, wiecznie szukajacym dziury w calym, czy tez na kims, kto daje Ci poczucie spelnienia, troski, zaufania, zrozumienia, tolerancji... ? Moja znajoma jest z takim zazdrosnikiem, i wiesz co, ma go serdecznie dosc, znienawidzila go, boi sie jego kolejnych pytan z serii "skad ta plama ?" Osobiscie nie wytrzymalabym takiego napiecia. Kazda zazdrosc jest chora. I nie wierz w to, ze opiera sie ona na milosci bo to przebrzmiale, staroswieckie podejscie do zycia we dwoje.

"i np na miłosne opisy na gg nie mam co liczyć" -- ażsie nie chce tego komentować. Tak Ci są niezbedne Jesgo opisy? żeby wszyscy znajomi je widzieli? Dorośnij! Ty masz chyba jakiś problem z tą zazdrością.. Wyluzuj!! Jestescie ze soba dopiero pół roku a Ty chcesz zeby Cie "na rekach nosil" i byl zazdrosny o kolegów. Nie szukaj porad tutaj, nie knuj podstepnych zasadzek typu "jak zrobic zeby byl o mnie zazdrosny". Wprost porozmawiaj z nim o tym. Moze on nie czuje potrzeby byia zazdrosnym bo jestescie nie za dlugo jeszcze ze sobą i nie jest aż tak bardzo jeszcze zaangażowany? A moze po prostu ma takie usposobienie.

Gość ja wiem o czym mowisz
bo tez mialam kiedys takiego chlopaka. tyle ze co sie okazalo on poprostu mial mnie tylko po to zeby z kims byc. pozniej zerwal ze mna jak lepsza sie napatoczyla. wiec UWAZAJ! Bo brak zazdrosci oznacza ze kolesiowi nie bardzo zalezy, kazdy normalny zdrowy facet bylby choc troche zazdrosny. Wyobraz sobie sytuacje ze Ty w ogole nie jestes zazdrosna o swojego faceta. On wychodzi z kolezankami- a Ty nie czujesz nic, zadnej złosci, zadnej zazdrosci. A wiesz dlaczego-bo jest Ci to obojentne- nie zalezy Ci na nim zabardzo ! Przemysl to.

Gość multimedia
facet jest dorosly i dojrzaly a panienka, mimo swojego wieku zachowuje sie jak 16latka

wspolne zdjecia na nk? komentarze? opisy? Retyyy coż ten internet robi z ludźmi???.... Czeka nas rychły zanik wszelkich kontaktów realnych...

Paranienormalna... A ja uwazam,ze wyolbrzymiasz cala sprawe. Facet jest w porzadku wobec ciebie, nie robi ci wyrzutow, ze masz kolegow - adoratorow. A ty zaczynasz szukac dziury w claym... Niestety tak jest, ze nawet jak facet jest za dobry to dziewczynie i tak to nie wystarczy... Bywaja faceci malo romantyczni (chociaz ja osobiscie tez lubie nutke romantyzmu w zwiazku... spacery wieczorem przez zasniezony park itp.) Ale faceci nie przepadaja za opisami na GG ani za afiszowaniem sie swoja dziewczyna - wiec nie wymagaj od niego takich rzeczy. Napisalas "...oboje jesteśmy osobami które lubią spędzać czas bardziej rozrywkowo, pośmiać się , powygłupiać czy też po prostu pobawić się ze sobą..." wiec czemu wymagasz od niego romantyzmu skoro to jest imprezowicz:D

" nie jest zbytnio romantyczny i np na miłosne opisy na gg nie mam co liczyć " o rany :D pluszaczki z serduszkami też ci się marzą? :D

"Co do jego romantyczności to właśnie tu też jest problem- żadnych zdjęć na nk naszych wspólnych chyba nigdy nie wstawi, tak samo jak wstawienie mi jakiegokolwiek komentarza , dającego znać ze jestem juz ZAJĘTA przez niego, czy też jakiś romantyczny opis na gg skierowany na gg." TO NAPRAWDĘ STRASZNE. Jak Ty z nim wytrzymujesz? Nie pisze Ci komencików na nk? A może usuń go ze znajomych, niech ma, cham jeden!

Gość Paranienormalna...
Co do tych opisów to nie wymagam ich to rzecz jasna, ale miło się robi kiedy widzi się opis chociażby zwykły buziak. Ale nie w tym rzecz przecież. To mogę zzwyczajnie zaakceptować ;) Chodzi mi o tą minimalną zazdrość. Nie, nie chce miec chorobiliwie zazdrosnego faceta. Chce tylko odczuć minimalnie te uczucie z jego strony. Ale widocznie on ma takie usposobania, albo tak jak któraś z Was pisze- nie zaangażował się w pełni.

Gość bardzo was prosze
moj facet nie ejst o mnie zazdrosny, ja o niego jestem ale juz nie tak abrdzo a kochamy sie naprawde mocno. Po prostu on wie ze moze ci ufac i tyle. Ciesz sie :)

" Nie pisze Ci komencików na nk? " kiedyś słyszałam, jak jedna z moich młodszych koleżanek strofowała przez telefon faceta, że nie napisał komentarzy na n-k pod jej zdjęciami :D:D:D

Gość Paranienormalna...
andrew1987 - no nie dokońca imprezowicz, osobiście nie lubimy chodzic na imprezy :) To chodzi bardziej o wspolne spedzaniu czasu np na ogladaniu komedii, smianiu sie, wygłupianiu, i zabawy w łóżku:) Muszę dodać tu też że również rozmawiamy ze sobą , żeby nie było :)

No i co w tym dziwnego, ze facet nie okazuje zewnetrznie swojej zazdrosci...:D:D:D Prosze cie... uklada ci sie z chlopakiem a ty od niego wymagasz zeby ci wypominal ze widujesz sie z kolegami:D:D:D Nie masz sie czym chwalic przed przyjaciolkami? Jedna z druga smieja sie ze faceci sa o nie zaje_iscie zazdrosni i potrafia zrobic to i tamto... ... a ty nie masz czym sie poszczycic?:D Dziewczyno... dorosnij albo znajdz sobie 16 letniego chlopaszka, ktory bedzie sie spuszczal, jak mu przeslesz zdjecie - ustawi sobie na tabete na kompie i na tel... i bedzie pokazywal wszystkim kolegom...

Zazdroszcze ci takiego problemu....:D Uwierz mi ludzie maja o wiele wieksze i nie maja czasu sie przejmowac takimi glupotami...

Gość o rany to straszneeee
nie ma opisow na gg? zdjec na nk?? rzuc go natychmiast!!!!

Gość Paranienormalna...
Moze i to byl taki wlasnie dowód ze mu zalezy Ciezko mi zrozumiec sama siebie ale potrzebuje tego ....

z calym szacunkiem... Zrozumialbym gdybys narzekala,ze faet cie zdradza, albo ze od jakiegos czasu stracilas z nim kontakt, ze cos sie miedzy wami psuje... ale nie moge zrozumiec, ze ty przejmujesz sie takimi rzeczami... dziewczyno... ciesz sie facetem, ciesz dsie zyciem i nie zachowuj sie jak dziewczynka z gimnazjum, ktora szuka takich banalnych dowodow milosci. Nie wystarcza ci to, co masz, co osiagneliscie razem? Jesli ci nie wystarcza, to znaczy ze on najwidoczniej jest dla ciebie za dobry...

"żadnych zdjęć na nk naszych wspólnych chyba nigdy nie wstawi, tak samo jak wstawienie mi jakiegokolwiek komentarza , dającego znać ze jestem juz ZAJĘTA przez niego, czy też jakiś romantyczny opis na gg skierowany na gg. " jak ty sobie dajesz z tym radę?! to straszne! rzuć go czym prędzej! niech sobie chłopak poszuka normalnej dziewczyny ps. normalnie nie wierzę że można myśleć w taki sposób :O

aaaa:) hahahha boze i t ymasz 22 lata?? "np na miłosne opisy na gg nie mam co liczyć."