Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna Portugalczyka

jak myslicie.. moge spokojnie wykonac juz test ciazowy?

Polecane posty

termin @ mialam na wczoaj ewentualnie dzisiaj ale jak narazie @ nie widac, temperatura rano mnie zaskoczyla, wczoraj 37,0 dzis 37,2 zastanawiam sie czy na test nie za wczesnie i czy jeszcze moze pokazac mi zly wynik

Gość saleminka8
możesz zrobić,ale pamiętaj że owulacja mogła się przesunąć temparaturę masz ok jak na fazę lutealną i na ciąże :) czasami cykle mogą być regularne i nagle bach rozregulowane tymbardzije jak starasz się o dziecko :) ja miałam 34-36 dniowe przez 3 lata a jak zaczęłam sie starać o dziecko to miałam 36-56 dndiowe ;)

Gość niepewna jestemm
ja robilam 4 dni przed @ wyszedl pozytywny ale druga kreska slabsza

Gość saleminka8
zaczekaj lepiej :) mojej siostrze wyszedł negatywny 5 dni po terminie @ :P hehe i z porannego moczu zrób ale najpewniejsze jest też badanie beta hcg ja byłam 2 dnia po spóźnieniu się okresu i wyniki krwi wykazały ciąże :)

Mysle, ze spokojnie mozesz robic test z moczu. Ale lepiej rano. A jeszcze lepiej zrobic Beta hcg z krwi. Masz wtedy 100% pewnosci.

Gość dokladnie jak istnieje
juz mozesz zrobic

Gość zrób teraz i pochwal się nam
trzymam kciuki

Spokojnie mozesz zrobic. Ja pamietam, ze tez zrobilam dzien po terminie i to po poludniu, jak wrocilam z pracy i momentalnie wyszly mi dwie grube wyrazne krechy :D, ale pamietaj, jest jeszcze wczesnie, zalezy kiedy mialas owulacje (bo do tego pewnosci nigdy nie ma), wiec nawet jesli wyjdzie jedna kreska to niekoniecznie musi swiadczyc to o braku ciazy. POWODZENIA i daj znac jak wyszedl test :)

Gość ktośkakaka
Ja tego nie rozumiem, jeden dzień spóźnienia (albo nawet nie) i Ty chcesz robić test. Ja nawet 13 dni po dniu spodziewanej miesiączki miałam wątpliwości, czy jestem w ciąży. Czasem ze stresu o ciążę nawet z 7-8 dni mi się spóźniało. Myślałam, że tym razem też, ale niestety... Ciąża.

tyle ze ja nie mam zadnego stresu :P pozatym to chyba norlane kiedy sie ktos stara o dziecko ze chce w jak najszybszym terminie wykonac test ciazowy mowi sie ze w dzien spodziewanej miesiaczki powinien pokazac prawidlowy wynik zrobilam jeden test z nastepnym jeszcze poczekam kilka dni

a ja nadal czekam :) nie wiem kiedy zrobic ten test ciazowy, jestem pewna ze dzis @ tez sie nie pojawi, nic na to nie wskazuje :) spoznia mi sie 2-3 mysle zeby wykonac go w piatek albo w sobote wtedy wynik napewno bylby juz prawidlowy a wy jak myslicie?

Gość u mnie w dniu terminu
planowej @ zawsze test był juz pozytywny a w ciąży byłam 4 razy 3 ciąże biochemiczne i jedna całkowicie zdrowa

U mnie było tak... 1. Trzy dni przed planowaną @, rano - test ujemny(Quick vue) 2. W dzień planowanej @ rano - ujemny (Quick Vue) 3. Trzy dni później, po południu - dodatni (PINKtest) słabiutka kresunia 4. Cztery dni po @, po południu - ujemny(Pretest) 5. Pięć dni po @, rano - dodatni (PinkTest) słabiutka kreseczka 6. Siedem dni po @ beta dodatnia :) (bo musiałam się upewnić:D )