Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja lubie ogladac

dziewczyny czy podziwiacie piekne kobiety?

Polecane posty

Gość a ja lubie ogladac

np. na ulicy? Ja jestem kobieta ale lubie podziwiac piekne kobiety mimo ze ejstem hetero...ale ogolnie troche biore z nich przyklad np. sposob ubierania sie, albo fajna fryzurke...ogolnie widzac piekna kobiete nabieram checi aby jeszcze bardziej dbac o siebie :)

Zwykle mnie podziwiają, ale jak zobaczę szczególnie uroczą lub świetnie ubraną, to nie tylko podziwiam, ale nawet się za nią oglądam jak facet :P :classic_cool:

ja mam tak samo, moze ich nie kopiuje ale widzac piekna i zadbana kobiete ciesze się ze są jescze takie ktore dbaja o siebie, lubie też gdy podziwia

Gość a ja lubie ogladac
zawsze jest fajnie gdy ktos spojrzy na nas milym okiem, albo powie komplement :) Zeby byla jasnosc - nie lubie sztucznych bab z nadmiarem solarium, tapety, tipsami dlugimi jak nie wiem co i platynowymi blond wlosami...lubie prawdziwe piekno, prawdziwie zadbane kobiety, ktore nie sa kiczowate. Niektore podziwiam za to jak sie ubieraja, wygladaja piekne ale ja sama nigdy bym sie na takie ciuchy nie odwazyla :)

w lecie poszłam do ogródka piwnego z moim facetem barmanka zrobila na mnie dobre wrazenie miała ładne włosy, dokladni dobrane ubranie iświetne sandałki... niestety paznokcie u jej stóp były brudne poprostu czarne od spodu,myślałam że zwymiotuje

Gość a ja lubie ogladac
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość omfg omfg
zdarzają się sytuacje kiedy nie mogę oderwać wzroku od jakiejś panny na ulicy. dzisiaj nawet na przystanku widziałam takiego uroczego rudzielca z porcelanową cerą, gapiłam się na nią jak głupia chyba ze dwadzieścia minut. potem mnie zazdrość zżarła :P

Gość alltheway
Ja mam na swój "typ" kobiet. Podobają mi się brunetki, z ciemnymi oczami i śniadą karnacją. Żadne tapeciary,tipsiary i tandeciary. Kobieta musi być delikatna,elegancka,szykowna, krucha,ale jednocześnie mieć pewność swojej wartości w oczach. I za takimi się chętnie oglądam i je podziwiam:)

Gość a ja lubie ogladac
ja tez ostatnio widzialam przepiekna ruda dziewczyne...byla tak ladna ze az zazdrosc mnie zzerala:p