Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siuneczka

25lat, ciagle z kims ale SAMA

Polecane posty

Siunieczka będzie szczęśliwa tylko wtedy, kiedy znajdzie faceta dokładnie takiego, jak sobie zamarzyła, zero kompromisów z życiem, mam rację? Bo gdyby nawet w krótkim czasie kogoś spotkała, kto będzie wydawał się "właśnie tym", zawsze mogą pojawić się inne problemy. Na przykład facet nie będzie chciał się zaręczać przed upływem 2 lat związku, a żenić przed upływem trzech. No a dziecko będzie chciał mieć dopiero po ślubie, kiedy już zwiedzi z Siunieczką wszystkie kraje świata :) I co? I klops ;) Teraz Siunieczka sobie marzy o mężu i dziecku i zazdrości koleżankom, a może koleżanki Siunieczki zazdroszczą jej... bo może mają na głowie cały dom, a mąż nie pomaga i żałuje pieniędzy - bo w końcu tylko on zarabia... a może mają inne kłopoty, dziecko nie rozwija się, jak trzeba... albo doszły do wniosku, że to nie to, że miłość minęła, ale jak odejść, skoro dziecko...

a swoja droga.... "tydzien temu rozlecial sie moj zwiazek" - nie "jest mi smutno, bo kocham, ale on odszedl" czy "jest mi smutno, bo wciaz tesknie, ale musialam podjac taka decyzje, bo nie byl to wlasciwy partner dla mnie", tylko "smutno mi, bo jestem 25latka, nie mam sie z kim rozmnozyc, a wszyscy wokol maja juz rodziny" :( :o

Jestescie niedowartosciowanymi starymi pannami! Jak facet kocha to nawet po miesiacu chce sie ozenic!!! Widocznie mnie nikt nigdy nie kochal tak naprawde :(

Ups! Miało być - marna prowokacja :-D Dwie siuneczki, jedna pisana z małej litery, inna z dużej...i jak tu zaufać ludziom??? :-D :-D

eee, jedna jest siuneczka, druga slunieczka :) wiec roznia sie 2 literami zapomnialo mi sie o Twojej stopce :)

DOPIERO PRZYSZŁAM u mnie jest troche inaczej, nie uciekaja ode mnie, ale ja mam po pewnym czasie ich dosyc i rozgladam sie za nowym z nadzieja ze to moze ten ,..

i co dopoki nie zaczne cieszyc sie samotnoscia z zycia nie znajde tego jedynego ? ja nie potrafie byc sama :(

Nie patrz na nowo poznanych facetow tylko pod katem przydatnosci na nowego partnera... Niekoniecznie, ale musisz sama siebie zaakceptowac, a ludzie naprawde przychylniej patrza na osoby wesole i nie narzekajace. Potrafisz... kazdy potrafi. Przypomnij sobie czasy, gdy bylas nastolatka, jeszcze przed pierwszym zwiazkiem :) Pomysl, co daje Ci zwiazek z kims, kto do Ciebie nie pasuje? Dowartosciowanie? Przeciez piszesz, ze masz powodzenie. Powinnas byc dowartosciowana.

kiedys były inne czasy,licealne beztroskie .. teraz tylko praca, zaoczna nauka ... kolezanki najblizsze maja rodziny - nie maja czasu na imprezy itp ,a inne studiuja dziennie w wielkich miastach i w sumie czuje sie samotna bo pozostaja koledzy nieudacznicy narzekajacy jak ja ;/ juz nie wroca minione najlepszelata ..:(

Widzę, że zabezpieczenia Kafe są g... warte, skoro ktoś może podszyć się pod mój zaczerniony nick (wpisy z 12.42 i 43 nie są moje). Brawo Kafe!!!

" Widzę, że zabezpieczenia Kafe są g... warte, skoro ktoś może podszyć się pod mój zaczerniony nick " zalecam wizytę u okulisty :D

Gość zeIek zieIony
Wybacz, ale nie mam sily zaczerniac kolejnego nicka ;)

"" pozostaja koledzy nieudacznicy narzekajacy jak ja ;/ " niestety, musisz zatem wziąć kogoś ze 'swojej półki'" tylko ci koledzy to pewnie typowi kafeteriusze :P myślisz, że ona by takiego chciała? samotność chyba nie jest aż tak straszna

Gość zeIek zieIony
blue woman, nie martw sie, zawsze mozesz napisac do redakcji zeby zablokowali ten czarny nick :)ale jakbys sie przyjrzala to bys zobaczyla roznice :)

Gość Brzydki Niski Beznadzieiny
No nie... tylko ksieciunia...

cisnienie moze mam ale nie na zwiazke z kim popadnie, z pierwszym lepszym ;p po co mi taki ;p

Niby kurna jaka jest różnica między blue_woman a blue_woman? Mam zły dzień a jeszcze Kafe musi mnie wnerwiać...

Gość kokossek
nie widzisz roznicy pomiedzy blue, a bIue?

Normalnie zajebisty pomysł podszywaczu! Haha...ale się uśmiałam! I wiedziałam, że zawsze mogę liczyć na ludzką złośliwość. Nie ma co, kwitnie ona w narodzie...

Siunieczka, przez chwile bylo mi Cie zal, ale teraz mam nadzieje, ze jednak jestes projektem... czyli przez ostatnie 7 lat przelecialas wszystkich kolegow wokolo, lamiac im serduszka, zeby stwierdzic, ze to nieudacznicy i zaden sie nie nadaje, a teraz placzesz, bo jestes 25latka bez meza i dzieci....???? :O :O :O Jeszcze zlosliwie sie cieszysz, ze komus sie zycie nie ulozylo???