Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhhhhhhhhhr

zycie kobiety jako wieczna wydzielina

Polecane posty

Gość ahhhhhhhhhhr

ogarnia mnie frustracja i zlosc na nasza nature. miejscie intymne chcialoby sie miec czyste, a tu jak na zlosc wiecznie sie cos z tej cipy sączy

Gość daj spokój

Gość ahhhhhhhhhhr
co daj spokoj? ty to tak akceptujesz ze ci sie jakies sluzy wiecznie wydzielaja i chodzisz mokra i zasluziona

Gość daj spokój
Nie chodzę wiecznie mokra i zaśluzona:) Radzę sobie.Nie mam tak OBFITYCH wydzielin więc mi to nie przeszkadza :)

Gość ahhhhhhhhhhr
to nie chodzi o obfite, ja tez mam normalne. ale sam fakt ze sa, ze sie cos wiecznie saczy.. jak nie okres to sluzy. jak nie z podpaska to z wkladka.. albo poplamione gacie fuj. ja bym tam chciala byc czysciutka i swierza... i chyba najlepszy okres dla mnie to miesiaczka kiedy zatkam sie tamponem i nic mi nie cieknie

Gość ahhhhhhhhhhr
to sie wtedy ztroluje, nie tylko zdubluje. nie potrzebuje linka, pamiec mam jeszcze dobra i pamietam co pisalam

Gość ahhhhhhhhhhr
przyzwyczailam sie sila zeczy, ale filozofuje nad tym. jest to oblesne. chcialabym byc czysta.. a tam wiecznie mokro i wieczna mamalyga. co ja jakas zaba jestem czy ryba ? i dlaczego akurat tam? z tego szczegolnego w jakis sposob miejsca

Gość ahhhhhhhhhhr
jestem zdrowa i nie wydzielam duzo, ale sam fakt ze cos sie stamtad wiecznie sączy... zwlaszcza podczas owulacji :o jak jakas ropiejaca rana :o a chcialabym tam sie czuc czysto i schludnie a nie jestem na miescie i czuje nagle wilgoc w majtkach badz na wkladce :o nie chodzi mi o sluz podczas seksu, ten to spoko.. potrzebny.nawet inny nie taki sączący. ale nie uprawiam seksu na okraglo i kiedy go nie uprawiam to caly dzien mi sie bedzie sączyc i bede mokra i nie swieza. podmyje sie i abarot za chwile znow sie cos wysączy. w ogole sam wyglad cipy jest beznadziejny, przeciez moglo to zupelnie inaczej wygladac... jakos ladnie i estetycznie. w dodatku faceci za tym szaleja a to takie jest beznadziejne.. taka nagromadzona skora, czemu to tak wyglada? jeszcze znajduje sie kolo dupy. wrazliwe miejscie ktore powinno byc duma i symbolem kobiecosci wyglada jak wypluta guma i znajduje sie tuz obok gowna :o

Gość ahhhhhhhhhhr
cipa nijak sie komponuje do pozostalosci. idzie fajna laska.. ladne gladkie nogi, spodniczka.. wszystko takie estetyczne i ladne. patrze na pupe i sobie mysle ze tam z przodu kryja sie takie nieestetyczne smarki :o ktorymi pokrzywdzona jest kazda kobieta, w dodatku najczesciej w jakims syfiastym kolorze co wyglada wrecz komicznie i obrzydliwie, czemu chociaz nie ma koloru normalnej skory? tylko przybiera odcien szarosci, rózu, czerwieni, purpuru.. co to w ogole jest? fajna laska, ladne cialo.. rozklada nogi i jakas taka kuciapa sie ukazuje, z ktorej sie cos sączy w dodatku. nijak sie to komponuje do calosci. jak rana.. rana na plecach czy brzuchu ktora przerywa i oszpeca, idealna ciągłosc i piekno.. estetyke.. jestem zla ze to tak wyglada i nie wiem po co.. chodze z jakimis czerwonymi glutami miedzy nogami wytytlanych w wydzielinie.

Gość A MNie się zdarzyło
A gdzie byś chciała mieć cipę,na czole?

Gość ahhhhhhhhhhr
zero przemyslen? akceptujecie to cos miedzy nogami ze tak wyglada?

Gość ahhhhhhhhhhr
penis juz jakos bardziej przystepinie wyglada. ma forme.. nie jest jakims zwisajacymi nie wiadomo po co glutami

Gość NIC CO LUDZKIE...
Mi się nawet dupa podoba,może ty byś chciała płeć zmienić?czemu się nie akceptujesz?a może nos zmienić bo katar?dupę bo sra,usta bo rano oddech?proponuję zostać np.arbuzem.,

Gość Ja Ciebie rozumiem
To kwestia odbioru estetycznego naturalnych procesów jakie zachodzą w w organizmie. O ile ich zbyt intensywny przebieg nie jest podyktowany choroba to jest rzecz indywidualnego podejścia tego jak się przeżywa pewne sprawy. Odpowiedzi w stylu"a gdzie byś ja chciała mieć,na czole?" po prostu wskazują niewysoki poziom tego kto tak pisze. Można pewnych rzeczy nie lubic można pewne rzeczy tak odbierać masz do tego prawo i jak to rozumiem. Z jednej strony jest mądrze pewne rzeczy akceptować ale z drugiej strony to właśnie sprzeciw jest motorem rozwoju. Tyle że na naturę faktycznie nie da się nic poradzić. To są pewne procesy które zachodzą w organizmie też ze wg na jego bezpieczeństwo.

Gość ahhhhhhhhhhr
ja popeostu nie rozumiem, czemu to tak wyglada i jest takie oblesne... jeszcze ten kolor..

Gość Loodloom
"Penis wygląda przystępniej..":)Ciekawa opinia:) są faceci z kolei którzy uważają odwrotnie hihihi może faktycznie to jakąś potrzeba zmiany w szerszym zakresie:)

Gość ahhhhhhhhhhr
zmienic plec? to tym bardziej musialaby mi sie cipa podoba i mnie raczej podniecac..

Gość ahhhhhhhhhhr
a faceci? faceci sa zalosni.. sa niewolnikami swojego popedu :o sa gotowi i chetni po minutowym oblukaniu laski juz sie przed nia obnazyc, wystawic na probe i moze nawet na posmiewisko to co maja najintymniejszego :o

Gość Letox
Myślę że Jesteś przewrażliwiona. Ale coś w tym jest. Znacznie lepiej znosi się swą fizjologie gdy nie sprawia ona dodatkowych problemów i nie jest nadmiernie obciążająca. Był tu np topic w którym autorka skarżyła się na nadmierne bóle towarzyszące cyklowi. To można podciagnać też pod te rozważania. Jedne kobiety mają tak że je cholernie boli drugie praktycznie nie zauważają różnicy. Być może jednak masz jakieś problemy. Tylko nie masz możności tego porównać z innymi bezpośrednio. Czasem trzeba się zbadać. Spotkać z lekarzem i porozmawiać pamiętaj o tym.

Gość NIC CO LUDZKIE...
A Mnie się niektore penisy nie podobają:żyły,kolor,a jajka to całkiem paskudne i ta skórka jestem kobietą

Gość Recovery
Jak to "obnażaja się natychmiast"może to jacyś ekshibicjonisci są ?:)

Gość NIC CO LUDZKIE...
Ja też natychmiast się rozbieram.,i się nie wstydzę,nawet przy kilku

Gość ahhhhhhhhhhr
no mezczyzni widza fajna kobiete i juz sobie wyobrazaja jak ja posuwaja. sory, ja nawet nie moge sobie wyobrazic ze nawet z ladnym chlopakiem z ulicy moglabym uprawiac seks, bez glebszej wiezi.. a facet? jakby mial okazje to po 2 min rozmowy juz by chetnie bzykał. sa niewolnikami. jaraja sie cialem obcego czlowieka bez poznania go. beda wielbic i zachwycac sie i rozlizywac w cipie kobiety ktorej nie znaja. oblesne..

Gość Recovery
Zgodzę się z jednym że wszystko zależy od punktu widzenia. Różnie się to wszystko przedstawia i różne są"typy"urody. Ważne by mieć pewność iż jakieś problemy nie są zdrowotne.he he tu mi się pewien cytat przypomniaj "jakieś węzły,jakieś guzy,jaja miał jak dwa arbuzy"he he

Gość ahhhhhhhhhhr
nic co ludzkie. wierze, widac jestes ladna. ale wiekszosc facetow nie sa chodzacymi modelami a oni sa w gotowosci i z wielka checia oddali by sie szybkiemu numerkowi. zapominaja i w ogole spoleczenstwo zapomina, ze to nie tylko kobieta jest latwa i daje dupy. on tez jesli robi podobnie to sie puszcza... obnaza swoja intymnosc praktycznie przed obca, bez wstydu.

Gość ahhhhhhhhhhr
jejku, pisalam juz tutaj, ze jestem zdrowa! przez ta manie przesladowcza sluzowa zrobilam wszelkie mozliwe badania i lekarz powiedzial ze ilosc sluzu mam jak najbardziej w normie. chodzi o sam fakt, chodzby sie kropelka miala uronic ja juz przeciez to czuje.. ze sie maze, ze ciagnie i mi mokro :o

Gość ahhhhhhhhhhr
takie zalosne, oddac z wielka checia i wywalonym jezorem, od tak swoja intymnosc, gdzie mezczyzni maja szacunek do swojego ciala do swojej intymnosci? :o

Gość Vinter tourist
Oj trochę generalizujesz z tym męskim niewolnictwem. A co powiesz na sytuację jak laska idzie do łóżka mając faceta jeszcze w dodatku z innym po wieczorze spędzonym z innym z tym innym uprawia seks a zapytana dlaczego to zrobiła to powiedziała -oh nie wiem sama nie wiem to się stało tak nagle i wogóle coś w nim było. To chyba jeszcze głupsze niż powoływać się na czyjs zgrabny tyłek nie ?

Gość NIC CO LUDZKIE...
KObiety się bardziej przejmują wyglądem-a u facetów jest to sprawa fizjologíi,jak jest podniecony nie widzi rozstępów