Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pietrucha28

niewyspane mamusie

Polecane posty

zapraszam wszystkie mamusie które podobnie jak ja cierpią na niewyspanie z powodu"nocnych marków"-naszych dzieci ja spałam dziś jakies 2 godziny kto będzie lepszy?

Gość kateto
ja 2 i pol a dzidzi jeszcze nawetna swiecie nie ma... az sie boje co bedzie potem:) pzdr

Gość kateto
taaa :) zebyto ode mnie zalezalo :) te dwie i pol godziny to ja spie po wielkim kubku rumianku :D

Gość Jakie to pikne
Spalismy cudowniasto.Bachory cuchna g....rzygami i innymi syfami.Wstydzcie sie,zeby robic bachora ze strachu przed samotnoscia,wy egoistyczne padalce!!!!!

Gość Dalas szpary jak potwor
czego sie spodziewasz???????????zaharujta sie!!!!!!!!!!!!!!!padnij na morde!!!!!!twoj wybor:DDDD

Gość Dalas szpary jak potwor
bye!!!!!!!!!!!!!!!!arabksaj

hejka;) 2 h co prawda ni espalam, ale jakies 5 i jestem niewyspana jak cholera... zeby bylo ciekawiej, polowa winy za niewyspanie lezy po mojej stronie. wieczorem, jak moja 4 zasnie jest tak cicho, spokojnie, ze nie chce mi sie spac. i tak siedze sobie od 22 do 24, 1. maluszki budza mmnie potem ok 5 30-6(od tygodnia im sie poprzestawialo-wczesniej spali do po 7), a ja potem rano jęczę, płaczę itd itp.;) pozdrawiam🌻

Gość ktora jeszcze mama jest dzis
niewyspana?? ale mi sie padnie zrymowalo ;)