Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pandaaaaa

Pytanie o perfumy - prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość pandaaaaa

Hej! Chcę kupić perfumy, ale aby znaleźć cos dla mnie musiałabym wywąchać wszystko, a to jest nierealne:( i tutaj prośba do Was - czy znacie jakieś zapachy nietuzinkowe, nieoklepane, takie, ktorymi nie pachnie pół ulicy. Inne niz wszystkie, charakterystyczne? Lubię zapachy raczej słodkie, aczkolwiek niezbyt ciężkie, ale z pewnością sprawdze w sklepie wszystkie propozycje, bo często coś, co teoretycznie nie powinno mi się podobać - wpada mi "w nos";)... Półka cenowa - dowolna. Mogą być te z droższych (mam trochę kasy przeznaczone), jak także mogą być te tańsze (najwazniejszy dla mnie jest zapach, nie cena)...B. proszę o pomoc..

Gość pandaaaaa
jadore wachalam...chyba trochę za mocny dla mnie, ale drugi zapach juz zapisuje i na pewno sprawdze... może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje? Im wiecej tym lepiej, wszystkie je potem posprawdzam w sklepie..:)

Gość srutuuuuuu
Prada- zapach bardzo oryginalny

Gość pandaaaaa
tez powącham Pradę, nigdy ich nie sprawdzałam, dzięki:)

Gość pandaaaaa
tez powącham Pradę, nigdy ich nie sprawdzałam, dzięki:)

Gość pandaaaaa
chanel allure posiadam resztkę, tez je lubię, ale chciałabym cos innego, bo znudziły mi się:) Sprawdziłam już te valentino i znalazłam takze nową ich wersję Rocknrose Couture. Ma lepsze opinie na Kafaterii-Torebce. Znasz ten zapach? Podobno ciekawszy niż poprzednik?:)

Gość pandaaaaa
Dziekuje Wam bardzo, wszystkie zapachy notuje i sprawdze w perfumerii dziś. Miałam Hypnotic Poison - b. mi sie podobały:) Wiec moze Pure tez mi podejdzie:) A Aqua Alegoria nie wachałam nigdy żadnych, wiec na pewno nie omieszkam tym razem:)

widziałam ta nowa wersie ale nie wiem jak pachnie :) jak tylko wyzdrowieje to polecę sprawdzić jak zrobi na mnie takie wrażenie jak poprzedniczka od razu je wezmę

kilka ... nocne Dolce Vita dzień Dune narty Oliver podróże Celvin Clanne rower Adidas Orange torebka Adidas niebieski a..jeszcze natrysk kilka razy dziennie, żeby zmyć zapach sprzed godziny... ...... ...a tak wogóle , to lubię zapach poranka i sosny:P

powodzenia życze,nawet nie wiesz jakiej ochoty na zakupy nabrałam przez ten post :)

Gość pandaaaaa
dzieki wielkie! ja też mam ochote na zakupy i sama siebie nakręcam:) minerwa - wymieniłaś sporo, tez zostały zanotowane. Chyba nie skonczy sie na jednej wizycie w perfumerii przy tylu propozycjach;)

Gość czy to ta
lacosta pink

Gość nie wąchaj tylko się psikaj
albo proś o przelewanie do fiolek - w sephorze czasem można kupić taką fioleczke odlaną z testera Sprawdzisz sobie jak pachniesz, zapach sie rozwija i pachnie inaczej w zalezności od pory a nawet dnia Polecam Calvina Kleina: Eternity, Eternity moment, Euphoria (choć ten akurat jest bardzo intensywny) Thierry Mugler: Angel G Armani: Mania, Emporio

Gość pandaaaaa
no dokladnie, masz racje, inaczej w flakonie, albo nawet na papierku, a inaczej na skorze...Angle i Eternity to nie zapachy dla mnie... ale przypomnialas mi o Euphorii...na którą moze się skuszę... dawno jej nie wąchałam, kiedys mi sie podobała:)|

euforia jest akurat bardzo znanym i popularnym zapachem wiec będzie sznosiła ten sam zapach który nosi polowa ludzi na chodniku

Gość pandaaaaa
pipa-masz niestety racje:(

ja nie wymieniłam, ja je mam!! i jeszcze więcej! dostałam na gwiazdkę Hugo Boss z czerwonym sznurkiem / bosko pachnie/ moje ulubione - Casmire a kiedyś facet mnie zaczepił, bo wionęłam Euphorią ale mam je z zagranicy, to mocniej pachną niż te kupowane w PL