Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atom444

wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość moje 2 grosze
ha ! No i tak przewaznie koncza ci "ruchacze", ktorzy nie moga utrzymac pisiora w gaciach :-P Nawet mi Cie nie zal.Nie wiedza co zrobic ze sprzetem, wkladaja na prawi i lewo a jak sie w koncu zakochaja ( bo wiekszosc jednak w koncu spotyka "ta jedyna" ) to pozniej konsternacja i wsty za bledy mlodosci. Zrobile sto teraz plac i placz.

Gość powiemcicospajacu
popieram facet jest isota jak mozna go wrobic w dziecko ,co zabrala jego spermeii sama sie zaplodnila co za debil -moj boze ze takie ofiary losu chodza jeszcze po tym swiecie .Czlowieku ja wpadlam majac 19 lat i moje zachowanie do twojego jest normalnie...ehhh i co moze mam powiedziec ze mojfacet wrobil mnie w dziecko??? bo bylam mloda i mialam korzystac z zycia i zrujnowal mi zycie -idioto jak chciales ruchac bez zobwiazan to trzeba bylo do agnecji z odpowiednim zabezpieczeniem -ale dobrze ci ze tak ci sie zycie popapralo jedyne kogo mi szkoda to tych dzieci zwlaszcza tej malej ,ktora nie kochasz a drugie dziecko zamierzasz kochac ,wogole dziwie sie ze jakas kretynka cie wziela i co powiedziales jej ze uprawiales z ta pierwsza tylko seks i wpadliscie to juz dalej jej wlasciwy spaczony obraz twojej pustej debilnej osoby karykaturo ,obys do konca zycia mial spaprane zycie i placil alimenty i to nie 300zl a 3tys miesiecznie!!!najlepiej teraz szukac winnych a ogóra kto zamoczyl sam?????????? a moze zgwalcila ciE? czlowieku takich jak ty odrazu powinno sie brac na kastracje ,biedne dzieci ktore plodzisz i glupie kobiety ktore sie zadaja z takim palantem jak ty.

Gość qwer
ona pewnie zastrzykow anty nie brala tylko kase rozpierdalala.z kad wiesz czy dziecko twoje?znajoma robila dna 1500 zl dala

Tylko dziwię sie tej frajerce co ci pozwolila kolejne dziecko machnąć. W życiu świadomie nie związalabym się z facetem co pisiora wklada w każdą dziurę. Sex to nie sport. Ale widocznie ten sam poziom, no i naprodukuja tacy kolejnych takich. ehhh

Autorze,po Twoich wypowiedziach mniemam,że jesteś facetem na poziomie. Za "wygodę"slono zaplacileś i placą inni.Żal twojej narzeczonej i żal waszego dziecka,ale nabradziej krzywdzisz tą małą tej kobiety! Dlaczego posunołeś się do takiego kroku?Byleś młody i nader głupi?Jak młody,żeby dać z siebie coś takiego?Taką nieodpowiedzialność?Jak można wierzyć osobie,że Cię nie "wrobi"bo koledzy z nią sypiali i ich nie wrobila!Poznawala Cię i stwierdziła,że się nadajesz do jej planu!Pewnie oni się nie nadawali.jak masz ochotę napisz coś może Ci coś poradzę,ale to musielibyśmy ustalić.Forma.Jestem psychologiem.

Gość nimfa33
wiesz w całej tej sytuacji przede wszystkim powinienes widziec dobro dziecka, bo to ono jest najwazniejsze a ile ty płacisz tych alimentów?

Gość zaczarowana77
Mi jest ciebie jednak zal poniewaz kobieta ktora tak sprytnie cie podeszla podjela decyzje za was oboje nie pytajac ciebie o zdanie.Jednak nie skreslalabym tego niewinnego dziecka ktore samo przeciez na ten okrotny swiat sie nie pchalo.Uwierz mi ze nie przelknelabym lyzki zupy nie wiedzac czy mojemu dziecku niczego nie brakuje----jak piszesz mamusia dba o swoj wyglad i pojscie na impreze i zmiane fagasa wiec w domu roznie moze byc.Dlaczego nie wystapisz do sadu o przyznanie tobie dziecka_?????????????? Razem z narzeczona i waszym wyczekiwanym malenstwem mozecie tworzyc naprawde idealna kochajoca sie rodzine.Przemysl ten fakt bo nie mozna zyc tylko wlasnymi emocjam,zlosciai i zalem.Trudno stalo sie i czasu niestety nie cofniesz natomiast masz szanse byc wspanialym ojcem i wykorzystaj to bo za dziesiat lat nie wiadomo czy nie bedziesz ty potrzebowal od tej niechcianej corki podania reki. Zycze wam powodzenia i prosze nie przekreslaj dziecka bo ono tu nie zawinilo.

.Dlaczego nie wystapisz do sadu o przyznanie tobie dziecka_?????????????? Bo mu tak wygodnie, bo to On jest biedny, bo tylko On sie liczy... Sam jest dzieckiem tylko pisior mu dojrzał za wcześnie

Gość bo rucha sie tylko z tym
z kim posiadanie dziecka nie przeraza i tyle w tym temacie zalosny dupku

Gość nimfa33
skąd w ogółe u was ten tekst ze tylko do 3 roku życia można wystaąpić o ojcostwo? przecież to bujda!!!!!!!!!!

Gość atom444
Widzę ze stać was tylko na pustą krytykę i wyzwiska.Nie wiem też, dlaczego piszecie, że moja narzeczona jest frajerką- to jest co najmniej żałosne, tym bardziej najeżdżanie na moje nienarodzone dziecko- pisząc, że nie powinienem płodzić kolejnych dzieciorobów.Długo Napisałem tu na forum, by się poradzić, znaleźć jakaś pomoc. Widzę, że się myliłem. Nie znacie całej sytuacji od podszewki. Nie czytaliście też tego dokładnie co piszę. Napisałem, że płacę alimenty bo tak nakazuje mi sumienie-płacę ile mogę, pisałem że jest mi z tym ciężko i jestem rozdarty. Jeżeli miałbym wychować małą musiała by by przy mnie... jest to nie możliwe- nie było mnie przy niej 3 lata- to jest chyba najsilniejszy argument. Aby mała mnie poznała i potraktowała jako ojca musiałbym najpierw zacząć jeździć do "niej", która potrafi tylko prowadzić wojny i intrygi, rozsiewać plotki.

Gość puk puk ja tu w sprawie
daj im spokój, skoro nie było cie 3 lata to po co teraz masz sie odzywac:O myslisz, ze dziecko to rzecz?

Gość atom444
naprawdę nikomu nie życzę takiej sytuacji w życiu.... Łatwo pisać z boku, oceniać z góry....Nie sądzę, że będę złym ojcem dla dziecka mojej przyszłej żony. Oboje go chcieliśmy. Nie mogę się doczekać kiedy się urodzi. Uważam że to, że zostałem oszukany nie przekreśla jednocześnie możliwości założenia normalnej rodziny... Co do małej myślałem, żeby odwiedzać je, kiedy zacznie zostawać u moich rodziców i wtedy je poznać, ale jej matka zażyczyła sobie wizyt tylko w jej obecności, u niej w domu. Raz byłem zawieźć jej alimenty- siedziała z koleżankami i dogadywały mi... Nie dziwcie się mi, że nie chcę tam jeździć- nie mogę znieść jej osoby. Teraz pisze do mnie tylko sms- w nich jest cwana. Jak raz spóźniłem się z alimentami, ponieważ miałem trudną sytuację finansową, nasłała na mnie jednego ze swoich kolesi- on do mnie wydzwaniał i mnie zastraszał.jak jest sama i widzi mnie na mieście, omija szerokim łukiem i słowem się nie odezwie....

Gość atom444
nie, dlatego tez nie popieram wypowiedzi tych, którzy mówią ze mam jej odebrać dziecko. Uważam tez ze jest za późno, by nagle okazać się malej jako ojciec na weekendy.... Może kiedyś jak będzie starsze porozmawiam z nim i mi wybaczy...

Gość coscipowiempajacu
i dobrze ci bo z takim palnetem jak ty nie warto rozmawiac dziwisz sie jej bzykac to sie chciales a jak sie dowiedziales o dziecku to dales jej kopa w dupe postaw sie w jej sytuacji psychiczny dzieciorobie

Gość coscipowiempajacu
atom444 do jednego tylk osie nadajesz do dawania kasy na TWOJE dziecko zapchlony kretynie bo to twoj obowiazek i zycze ci zycie ci sie zrujnowalo do konca .

Gość atom444
Zgodzę się z jednym z was- nie powinienem tak nazywać tego tematu, dziecko nie jest winne.... To przez złość i bezradność, rozdarcie czasem nie wiem co mówię...

Gość coscipowiempajacu
atom444 w swoim zyciu nie znalam gorszego kretyna od ciebie a temat twojego topiku wrecz wzbudza do smiechu ,tak i żal mi cie ze bog cie obdarowal tak mala inteligencja

Gość nimfa33
czy ty chociaż raz pomyslłleś o tym biednym dziecku. zapytaleś? czy ma wszystko? czy może w czymś pomóc. sama jestem mamą córeczki i wiem jak ciężko pogodzić pracę z przedszkolem, kiedy dzidzius często choruje albo bardzo tęskni. pomyśl nad tym. albo pomyśl jak utrzymać siebie i dziecko za 300 zł to paranoja.

Gość coscipowiempajacu
atom444 to odpowiedz mi skoro dziecko nie jest winne to czemu jej ojciec jest kretynem do potegi i nie potrafi byc "prawdziwym" ojcem dla swojego dziecka czyli go pokochac ,najlepiej zostawic problem za soba i ulozyc sobie zycie na nowo -pamietaj ze nigdy nie zbudujesz szczescia na czyims nieszczesciu :) i tego ci zycze a dziecko za kilka lat powinno cie olać cieplym moczem tak jak ty to zrobiles... kasa to nie wszystko ze dajesz co jest twoim obowiazkiem kretynie -wspolczuje ze twoja matka wyklula takie cos jak TY -

Gość ty gosciu poczytaj co sam
piszesz. tu ludzie ci pisza, ze zrobiles jak przyglup, a ty ciaagle o tych alimentach i jaki to jestes wspanialy bo drugie dziecko juz planowane. no owszem ale jestes do kitu na calej linii bo nikt cie w nic nie wrabial,,sam posuwales panne. niee nasa sprawa jaka ona jest, nie truj tu o niej tylko pomysl o tym co robisz i robiles. i tak twoje tlumaczenia sa bez sensu. tu pare osob powiedzialo ci wprost co mysli i bardzo dobrze bo ty myslisz tylko o sobie, a reszte masz w dupie egoisto.

Gość atom444
kolejny żałosny komentarz :-) oczywiście kobietka jest niczemu winna- może jakbyś przeczytał cały post miałbyś inne zdanie. Zycze tobie, bys znalazł się w takiej samej sytuacji. Nie jestem dzieciorobiem- dawałem pannie na zastrzyki ( niezawodny srodek antykoncepcyjny).Ona mówiła , że to czysty sex. Zatem twoim zdaniem każdy kto wpadł, a później miał kolejne dziecko byłby dzieciorobem, erotomanem? W swoim życiu spałem z 3 kobietami, z czego jedną z nich była ta oszustka. Nie jestem uwodzicielem zaciągającym kobiety do łóżka.

Gość coscipowiempajacu
nimfa33 - po co myśleć przeciez ma nowa narzecozna i dziecko w drodze to co go obchodzi swoje pierwsze dziecko z "wrobienia" buhahahaha przeciez daje na nie 300zl!!!!!!!!!!!!!!!!! to malo????????????????????!!!! i czego wy jeszcze chcecie od tego biednego tatusia ktory został tak brzydko WROBIONY!! normalnie cisinienie mi sie podnosi jak czytam tego czubka

Gość coscipowiempajacu
atom444 czlowieku to ty jestes żalosny -studiuje pedagogike i niestety musze ci powiedziec ze jestes przypadkiem beznadziejnym -jeszcze nie widzisz swojego bledu ???????????????? tzn ze jak jest sobie facet i jej daje na natykoncepcje i ona zajdzie w ciaze to jest jej wina????????????tylko jej????????????bo zawiodla antykoncepcja??czlowieku obudz sie i stuknij porzadnie w ten glupi pusty leb bo mam wrazenie ze to prowokacja i nie istnieja az tak ograniczenia ludzie...

Gość nimfa33
normalnie szok jak to wszystko czytam, szkoda słów na to wszystko

Gość coscipowiempajacu
atom444 i cos ci teraz napisze jestes i bedziesz chujowym ojcem i nie uzalaj sie tak nad soba jestem ciekawa ile masz lat frajerze ,jakbys mial 20 bym zrozumiala ale pewnie facet kolo 30stki we lbie pusto

Atom444=> jak czytam tutaj te niektore wypociny to az mi sie cisnienie podnosi jak mozna tak plytko myslec i przeraza mnie fakt ze Ci ludzie buduja nasza przyszlosc:/ No nic...RADA: Ignoruj te wszystkie teksty typu, ze jestes idiota itp. MAsz racje, niektorzy na tym forum nawet nie potrafia czytac ze zrozumieniem...ale wracajc do tematu...Pomimo tego, ze jestes zupelnie obca mi osoba bede Ciebie bronila rekami i nogami...Uklad byl jasny od samego poczatku...chodzilo tylko o seks...Ona dobrowolnie sie zgodzila na ten uklad a Ty nie powinienes miec zadnych srupolow wzgledem tej osoby. W sumie wydaje mi sie, ze ciezko jest cos w tym przypadku doradzic sensownego. JEdyna sensowna rzecza jaka mozesz w tym wypadku zrobic to pogodzic sie z mysla i byc silnym. Niestety czasu nie cofniesz, stalo sie...JEj mozesz nienawidzic, ale mysle ze nie powinienes odtracac temu Bogu winnemu dzieciatka...co by nie bylo jestes jednak jej ojcem...

Gość Ewellinka
😡😡😡😡😡😡😡

Gość coscipowiempajacu
bronic cie moge tylko tacy pajace jak ty bo nikt normalny