Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atom444

wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość coscipowiempajacu
brawo i ide bo trace czas na tego smiecia ,pamietaj jestes smieciem i bedziesz

Gość zwyczajnaniezwyczajna
no i pogubił sie biedaczyna... mój drogi kaffe jest bezlitosne...

Gość atom444
a wy na zawsze zostaniecie prostaczkami nie znającymi życia... narka. wychodzę stąd.

Gość zaczarowana77
Atom.... nie bierz wszystkiego do siebie co inni pisza jednak kazdy ma prawo ocenic ta sytuacje z wlasnego punktu widzenia.Nie widze winy tylko twojej bo kobieta ktorej naiwnie zaufales poprostu cie zawiodla i oszukala jednak dziecko jest tylko dzieckiem i rodzicow sobie samo nie wybiera.Dlatego uwazam ze na bycie ojcem nigdy nie jest za pozno nawet jak minelo 3 lata to staraj sie byc tym ojcem dla malej nawet na odlglosc jesli nie widzisz mozliwosci zabrania jej do siebie.Mysle ze ta malutka dziewczynka marzy by miec kochajaca ja mame i TATE.Powodzenia i nie bierz tak do siebie tego wszystkiego co tutaj pisza bo od tego sa wlasnie tajkie portale.

Gość Wspolczuje...
Atom444 wpolczuje Ci bardzo - nie przejmuj sie kompletnie glupimi komentarzami pisanymi tu przez niektorych......... Rozumiem calkowicie Twoja sytuacje - bo wlasnie jestem w niechcianej ciazy - rozchodzilam sie niestety zbyt dlugo i on z premedytacja rowniez podstepem zrobil mi dziecko. Na 100% z nim juz nie bede - z tej cale wscieklosci chyba zdecyduje sie usunac - mimo , ze chcialabym miec juz dziecko - byloby to moje pierwsze a jestem juz po 30stce....Ale nie z nim po prostu.....

Gość o la bo ga
nie moge uwierzyc w to, co czytam. facet dawal dziewczynie kase na antykoncepcje, dziewczyna kase wydawala w inny sposob; umowili sie - on placi, ona dba o zabezpieczenie. dziewczyna zawalila. i wy na niego najezdzacie? przeciez to on zostal oszukany!

Gość wierzę w śledzie
łatwo powiedzieć - postaraj się byc rodzicem dla małej! a ciekawe jak to zrobic na odleglośc, gdy tylko ma się mozliwość odwiedzenia dziecka w obecności byłej kochanki. A co z uczuciami obecnej narzeczonej, to ona znów najbardzie ucierpi na tym - chyba, że oboje będą chodzić do dzieciaka w odwiedziny

Gość wrobiony????????
najbardziej rozwalil mnie tekst : "....i nie chcę być ojcem dla dziecka." Mozesz nie chciec, ale juz nim jestes i tyle. A ile ty masz lat, ze nie wiesz o tym, ze antykoncepcja hormonalna nie jest 100% metoda zabezpieczajaca przed zajsciem w ciaze, i wpadki sie zdarzaja. To ze jej nie kochasz, to nie jest zadne usprawiedliwienie. Jak sie uprawia z kims seks, to trzeba sie liczyc z tym, ze moze byc z tego dziecko.....Jestes beznadziejny. sorki.

Gość a Jak autor
wyobrazal sobie widzenie z dzieckiem? w taki sposob, ze jego matka zostawi corke z obcym czlowiekiem? przeciez mala nie wie kto to jest ojciec i bedzie myslala, ze mama ja zostawila z jakims panem, ktory niewiadomo co od niej chce. A mowienie, ze panna po porodzie byla intrygantka itd jest podle. Nie wiesz debilu, ze kobieta w ciazy i po porodzie ma zupelnie inna psychike? Biedna ta Twoja narzeczona.. jak miala jakies ciazowe zachcianki albo placze, to ja lales w leb, zeby Ci dala spokoj? A po porodzie co? Zwykly pieprzony egoista i palant!

a ja ciebie rozumiem "atom"...z tego co piszesz to masz swietna narzeczona...zona juz dzisiaj zapewne...napisz jak to rozwiazales? pozdrawiam

Gość gość
wg kościoła nieżona i nieślubne dziecko ,to tylko płacić i bez widzeń na rzecz dobra prawowitej żony i rodziny

Gość gość
Płacić pod warunkiem, że jest się ojcem biologicznym po badaniach DNA i widnieje jako ojciec w akcie urodzenia dziecka. W przeciwnym razie grosza nie należy dawać.