Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaktusowata

mamy i przyszłe mamy z Łodzi

Polecane posty

witam oczywiscie zapraszam i chetne mamy nie tylko z łodzi :) pomyslałam ze fajnie by byeło załozyc topik w którym bedziemy sobie pisac o miejscach przyjaznych mama i ich pociecha , o lekarzach do ktorych chodzimy i wogole wszystko co mogło by sie przydac którejs z nas :) gdzie np chodzic do figloraju a gdzie nie co wy na to?

Rodzę w czerwcu... Piszę już na innym topiku, ale obiecuję zaglądać;) Pozdrawiam mamy

Gość myszyszjakakakaka

jak obiecałam tak piszę. mieszkam w Łodzi od 6 lat. mam 13 miesięcznego synka, jak widac ze stopki :P na razie siedzę z malutkim w domu i piszę pracę dyplomową ( w lutym kończę studia podyplomowe) i szukam pracy.

agatka uroczy maluch :) ja mieszkałm 3 lata w Łodzi teraz mieskzam w Świnoujściu juz jakis rok

myszka dziękuję :) ja jestem Poznaninką, ale na 2 roku studiów przeniosłam się do Łodzi, podążając za moim, obecnie już, mężem :D

ja teraz się pomalutku szykuję do przeprowadzki, ale tylko do innego mieszkania. dziś jedziemy oglądać 3 mieszkania i na jutro mam 2 umówione. na obecnym kończy się nam umowa i nie chcemy przedłużać.

ja mieszkałąm na Dąbrowie :) ok ja ide sie bwc z moim urwiskiem :) papap odw\zew sie

to moze ja troszke napisze o sobie :) ja mieszkam od urodzenie w łodzi i zawsze jakos tak na bałutach -teraz blizej tych teofilowa wy macie juz swoje malenstwa ja na swoje czekam :) termin mam na czerwiec wiec to juz polowa ciazy dziewczyny a rodziłyscie w łodzi? jesli tak to w jakich szpitalach?

Ja teraz z Polesia...kiedyś z Bałut . Co do rodzenia to ja moja dwójke rodziłam u Rydygiera...........ale czy wart jest ten szpital polecenia..........coraz częściej mam mieszane uczucia.

cześć dziewczyny można się przyłączyć? jestem łodzianką od urodzenia. Nie mam dzieci - pierwsze w drodze - termin 6 lipca. Od prawie roku mieszkam na Radogoszczu - wschodzie

jestem :) po obejrzeniu mieszkań stwierdzam że kicha jedna wielka! albo tak tragiczne że nie wiedziałam czy cos dotknąć czy nie, albo tak drogie że niepytaj...no nic jeszcze 2 tyg mamy :) coś znajdziemy :D co do porodu to ja miałam rodzić w Madurowiczu, leżałamtam nawet 3 dni, ale był pożar, ewakuacja i ostatecznie w Zgierzu rodziłam. mogę powiedzieć omijajcie szerokim łukiem Zgierz!!! .miszka to my sąsiadkami jesteśmy :D

witaj.miszka. widze ze twqojw ciąża jest tylko miesiąc młodsza od mojej dziewczyny te które juz sa mamusiami a kiedy poczułyscie pierwsze ruchy

Gość OleczkaMamusia
Witam ;) Ja jestem jak najbardziej z Łodzi . Wychowuję samotnie , moją słodką 4 letnią Patrycję i jestem z niej dumna, jest moim oparciem i radością ! Pozdrawiam wszystkie mamy !

witam nową mamę :) ja ruchy poczułam w 17 tygodniu :) w 19 to już przez brzuszek można było wyczuć solidne kopniaki. ja wysłałam chłopaków na dwór a sama mam chwilkę. ogarnę troszkę chałupkę (czytaj poskładam pranie bo tylko to mi zostało do ogarnięcia) i przyszykuję kolację małemu. później już tylko mycie i do łóżeczka i od 20 wolne :D i kolejny wspaniały dzień za nami :D dziś nauczyłam synka mówić ciocia :) jakoś tak mało mówił, ale od wczoraj nauczył sie kilku nowych słów i obecnie jego repertuar to: tata, baba, dziadzia, dzidzia, ciocia. mama nie umie :( kiedyś mówił a teraz zapomniał.

mała-agatka - ślicznego masz chłopaka :-) kaktusowata - ja to teraz - odkąd mdłości minęły - to wcale nie czuję, że w ciąży jestem. Brzuch płaski i jakoś trudno mi to sobie wyobrazić. Dziewczyny - a który szpital polecacie? I szkoły rodzenia - chodziłyście - gdzie? czy to się płaci?