Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina spod olsztyna

WRZESIEŃ 2010

Polecane posty

zgłaszam się jako pierwsza :))) która jeszcze spodziewa się dzidziola we wrześniu?

eee, nie wierzę, nikogo nie ma?? ja mam 2 kreski, mdłości, mulący brzuch, obolałe piersi i tą wewnętrzną pewność :) a do lekarza idę 21, żeby było oficjalnie

Gość japjsadopd
byłam u lekarza potwierdził mi ciąże na 100% - 6 tydz. Ale powiedział ze karte ciazy załozy mi dopiero za 2 tyg.dlaczego?? USG tez mi nie zrobil, bo powiedział ze jeszcze nic nie bedzie widac - tez tak mialyscie, jakos dziwnie sie czuje

Mam termin na 7-go. Podejrzewałam od początku roku, ale zwlekałam z wizytą u lekarza. Cały styczeń miałam nudności, byłam zmęczona, swędział i powiększył mi się brzuch. W środę i w czwartek robiłam testy, a w czw u lekarza się potwierdziło. Teraz nie mam już nudności, tylko brzuch czuję większy. To moje pierwsze doświadczenie i zupełnie nieplanowane. Chociaż pewnie już najwyższy czas, bo mam 28 lat skończone :) Ślubu kościelnego już nie zdążę pewnie zorganizować, może tylko cywilny.

Nie założył ci karty bo czasami dopóki nie słychać serduszka może się okazać że pęcherzyk płodowy jest pusty :/ moja znajoma tak miała ale zobaczysz będzie wszystko ok

Gość SylwiaKa
W końcu poszłam do innego lekarza i ten założył mi kartę ciąży i będzie mnie już prowadził. Nagle tyle tych badań trzeba zrobić..