Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkawa

czy jest w tym moja wina?

Polecane posty

Gość patkawa

Moja dobra kumpela rozstała się ze swoim facetem, a on po dwóch tygodniach od rozstania zareczył sie z inna. Mieszka z nia w inny miescie i w zeszłym miesiacu przyjechali. On chciał sie spotkac z moja kumpela, zeby pogadac. Ona nie miala ochoty, ale sie zgodzila. Wyciagneła z tego pochopne wnioski, ze on bierze slub z tamta z głupiego powodu i mu nie niej nie zalezy. A ze sie tez znamy to poprosilam go o spotkanie. Od razu opisal mi sytuacje ze swojej strony, wytłumaczył decyzje itd. Niestety moja kumpela nie ma racji w niczym co sobie wymysliła, bo on jak sie okazało nigdy jej nie kochał, a mowil inaczej :/ a byli ze sobą 3 lata. Dowiedzialam sie jeszcze kilku niemilych rzeczy. I teraz ona ma do mnie pretensje, ze cala rodzina jego i narzeczonej mysli, ze ona mnie nasłała, zeby miec pretekst, zeby sie z nim spotkac. A wcale tak nie było i on o tym wie. Jej tez probowałam wytłumaczyc, ale to do niej nie dociera. Uważacie, ze niepotrzebnie sie wtraciłam? A powiedziec jej o tym, co mi powiedział? Dodam jeszcze, ze znam go dłużej niż ona.

Gość a moje zdanie......
Tak Dokładnie Nie potrzebnie się W to wtrąciłaś :(

Gość patkawa
Ale ja nikomu nie zaszkodziłam. To w czym rzecz, bo nie rozumiem?

Gość zrozum jedno
rozmawiałaś z ni we własnym imieniu. teraz to nie chłopak koleżanki tylko Twój znajomy. z drugiej strony bliska znajomość z nią wymusza pewną ostrożność bo to delikatna kwestia. facet świnia, że 3 lata był z kobietą i ją oszukiwał. a jego obecna narzeczona powinna to przemyśleć, zaręczyny po 2 tygodniach...

Gość patkawa
Z obecna narzeczona zna sie ok. 4 lat. No i ona nie rozumie, ze rozmwaialam z nim, bo chcialam sie doiwedziec kilku rzeczy, a ona ma teraz pretensje, ze zachowalam sie dziecinnie, ze to jej zycie i ze teraz wszyscy sie z niej smieja. Wcale tak nie jest :/ Powiedziałam jej, ze nie załuje, ze z nim rozmawialam, bo dowiedziałam sie kilku nieprzyjemnych rzeczy.

Gość jestttt
powinnas pocieszac koleżanke a nie lecieć do faceta, bo to rzeczywiście może wyglądać jakby to ona cie nasłała

Gość patkawa
Oni sie rozstali ponad pół roku temu

Gość jestttt
i co z tego. on jej nie kochał naprawdę a ona go tak, myślisz że po pół roku każdy może się podnieśc i żyć jakby nic dalej.... jak myślisz tak to jesteś głupia. to nie twój interes żeby gadać z jej plecami z jej exsem. przyznaj się wcale nic nie chciałaś wyjaśniać (bo i po co. związek się skończył, ona nie wnikała w nic to ty do cholery jako jej przyjaciółka nie powinnaś.) wcale nie zależy ci na koleżance byłaś tylko ciekawa co ci powie jej ex... ::o

Gość patkawa
Haha sama jesteś glupia. Ona nic nie wiedziała o tym co on planuje. Zostawił ja z dnia na dzien. I ona tez chciała sie z nim rozstac, ale ja uprzedził. Nie mowie, ze nie cierpiała, ale jako szybciutko sie z tym uwinela. I nie gadalam za jej plecami, bo ona wiedziała, ze chce to zrobic.

Gość patkawa
Poza tym czytaj dokaldnie, bo to ze jej nie kochał powiedział mnie, o ona o tym nic nie wie. Mało tego mysli, ze on ja dalej kocha