Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patkawa

czy niepotzrebnie sie wtrąciłam

Polecane posty

patkawa ale ja baaaardzo dobrze zrozumiałam, zapewniam Cię, zrozumiałam idealnie Twe prawdziwe intencje. Szkoda tej dziewczyny, no i tego chłopaka. Ja osobiscie od takiej "kolezanki" jak Ty wiałabym, aż by się kurzyło :) naucz się, że w cudze sprawy nieładnie się wtrącać. Zreszta... pewnie jestes jeszcze nastolatka, albo psychicznie zatrzymalas sie na takim poziomie, bo nie wierze , ze dorosla, dojrzala osoba (no chyba ze dwulicowa i wredna strasznie jest) moze tak postąpić. Prosiłaś o ocenienie sytuacji- czy dobrze zrobilas, ze sie wtracilas. Wiekszosc twierdzi (o ile nie wszyscy , bo kazdego postu nie czytalam) ze nie. Wiec racz przyjac nasza opinie do wiadomosci , a nie sie fochasz jak dziecko, bo ktos krytykuje.

"Mimo wszystko uwazam, ze dobrze sie stało, ze o tym wszystkim wiem, bo bede wybijala jej z głowy pomysł powrotu do niego" - i do tego obłudna, jak faryzeusz :-o

Gość patkawa
Albo ja cos niedokładnie opisałam albo wy nie zrozumieliście :) Zresztą nieważne, dzięki za opinie :)

Albo ja cos niedokładnie opisałam albo wy nie zrozumieliście - oczywiscie, przeciez jak sie nie zgadzamy z Toba , to musimy zle rozumiec :) to taka luzna uwaga (ironiczna dodam, tak na wszelki wypadek:) )

Gość popieram kobietkiiii
dziwka z ciebie !!!!!!

Gość patkawa
kuurde moja głupia kumpela obraziła się naprawdę dosłownie na amen... co za dziewczynaa. nie rozumiem was i jej. wy po prostu nie rozumiecie moich intencji. Były w 100% dobre, chuj jej w oko że nie potrafi ona tego zauważyć.