Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krisana

po stosunku....

Polecane posty

czy wy tez po stosunku idziecie sie zaraz szorowac dziewczyny?bo ja odrazu musze sie "wyczyscic" ;) myslicie ze to wydluzy okres staran o dzidzie?

Też tak miałam :P Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań :)

Gość ja tak nie mam
nie czuje potrzeby żeby się szorować. Czasem chce mi się sikać ale staram się powstrzymywać i jak bardzo mi się nie chce to dotrwam do rana :)

Gość ja tak nie mam
Właśnie nie. Wypływa dopiero jak idę do wc. :)

a ja po zaraz mam wrazenie ze jak zasne to sie obudze cala upaprana :/ co mnie zniecheca do podjecia tego ryzyka ;)

Gość ja tak nie mam
heh no cóż takie życie czasem jak tak sie zdarzy to pościel do pranka kąpanko i tyle. Gorsze schizy mam podczas okresu bo muszę sobie 3 ręczniki podkładać pod prześcieradło bo mam wrażenie że jak się obudzę to cały materac będzie czerwony. Takie życie kobiety. Wiecznie w czymś ubebłana.

Mo nie wiem...mi tam ginka powiedziała, że po wszystkim żadnego biegania do łazienki, tylko spokojnie poleżeć, mojej koleżance, to nawet powiedział lekarz, że najlepiej by ja było " pod żyrandol za nogi podwiesić". (Serio tak to ujął). No ale my obie mamy tyłozgięcie, więc może to dlatego.

hehe no tak.....ja kiedy mam okres to wkladam na noc tampon i mam z glowy problem :)

Gość gryczka
Nie ma chyba reguły, chociaż lekarze zalecają poleżeć trochę po stosunku, gdy staramy się o dziecko. Ja wybieram opcję pośrednią:-) Leżę jakiś kwadrans po, poprzytulamy się jeszcze z mężem, pogadamy, a potem idę się podmyć. Jakoś niekomfortowo się czuję, jeśli się nie umyję. Poza tym podobno wysiusianie się po stosunku pomaga uniknąć infekcji dróg moczowych, o które łatwiej podczas niezabezpieczonego seksu.

czyli to prawda z tymi nogami do gory po stosunku? zawsze myslama ze to mit

Gość ja tak nie mam
ja wkładam tampon zakładam podpaskę i budzę się w kałuży. Mam mega obfite okresy. A jeśli chodzi o sex to muszę przyznać ze zdecydowanie wolę w prezerwatywie, ale niestety dziecka by z tego nie było :P

najlepiej by bylo wogole tego towaru nie dotykac heheheh ale sie nie da ;(

Gość gryczka
Mnie się też zwykle siku chce :-p A co do leżenia z nogami w górze to nie mit! W ten sposób więcej nasienia spływa tam gdzie trzeba, więc większa szansa na zapłodnienie:-)

Gość a powiedzcie czy w takim razie
gdy bierze się po stosunku gorąca kapiel, moze to utrudnić zajście w ciażę? Ja też wolę w prezerwatywie, a po każdym stosunku lecę się umyć, bo nie lubię tego uczucia wilgotnosci po seksie

No właśnie zawsze leciałam zaraz po...do łazienki...szlag mnie trafiał jak mi tak wyciekało na pościel...:):)Ale od tego cyklu nie lecę już...nawet kilka razy udało mi się przespać do rana i wypłynęło dopiero rano w łazience....:)

Czysta grawitacja. Zresztą, ja tak zrobiłam i zaszliśmy w pierwszym cyklu starań. Potem dopiero się schody zaczęły...:(

Gość gryczka
Oj, wyższa szkołą jazdy... My już robimy pół roku i nic :-/

Gość ja zawsze ide od razu się umyc
i wysiusiać, to chyba normalna sprawa, nawet jest wskazane zeby bo stosunku się wysiusiać.

No niestety o takich, że poroniłam w 8 tygodniu... kazali mi odczekać 3 miesiące, od października znowu próbujemy, ale teraz okazało się, że mam za mało hormonów drugiej fazy cyklu, więc biorę te hormony teraz i ma być lepiej...podobno...

w sumie to za 2 dni mam owul. i to nasz pierwszy cykl staran ale sie nie napalam bo naczytalam tu sie ze mozna sie roczarowac i to ostro....

a ja dzisiaj sie dowiedzialam ze moja kolezanka z pracy chyba poronila w 7,5 tyg...smutne

Gość ja zawsze ide od razu się umyc
a ile mas zlat krisana???