Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Rozw贸dka25

Mam 25 lat i jestem rozw贸dk膮....

Polecane posty

Go艣膰 idylla15000
dziekuje, rozwod rozwodowi nie rowny...moj maz wyrzadzil mi takie swinstwo i naszej coreczce ze to sie w glowie nie miesci...ale dam rade...dla takiej istotki jak moja mala coreczka jestem gotowa na wszystko ;) takze pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przysz艂yrozwodnik
Heh widz臋, 偶e macie gorsze problemy. Ja z ok miesi膮ca b臋d臋 rozwodnikiem. Ale nikt nikogo nie zdradza艂 po prostu przestali艣my dogadywa膰 si臋 z 偶on膮. jeste艣my po 艣lubie 2,5 roku i rok przed 艣lubem mieszkali艣my razem. C贸偶 takie 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roz w贸dka a roz wino
Mia艂am 27 lat gdy sie rozwiod艂am m膮z mnie zostawi艂 dla innej by艂am w rozpaczy po roku mi przesz艂o dzis mam nowego m臋偶czyzne i jest mi z nim dobrze problem ze sie boje zaufac, ze mam te leki, watpliwo艣ci zycie moze nie jest r贸偶owe po rozwodzie ale nie musi byc smutne i dramatem trzymajcie sie rozw贸dki kochane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie mog臋臋臋臋eeeee
poprzedniczka pisze: M贸j eks to cham i prostak w dodatku egoista i rolnik. A KIM BY艁 PRZED 艢LUBEM? ???? Moze profesorem na uniwerku????????? Babo glupia, wyszla艣 za m膮偶 za chama prostaka i rolnika !!! Dla kasy ????? Liczy艂a艣 ze na wsi to si臋 le偶y do g贸ry brzuchem a pieniazki same lec膮 do woreczka? Oj, ty to dopiero prostaczka jeste艣. Na dodatek sprzedajna dziwka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gaabriela22
Moja siorka cioteczna rozwiod艂a sie maj膮c 21 lat (pokaza艂 jaki jest po slubie, uderzy艂 j膮..), w chwili obecnej ma 23 lata i ma 3 letni膮 c贸reczk臋 i jest nad wyraz szcz臋艣liwa bez tamtego drania...juz jakies po艂 roku spotyka si臋 z nowym ch艂opakiem ale widze 偶e boi si臋 zaufac ponownie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gaabriela22
poprostu takie jest 偶ycie s膮 rozw贸dki, s膮 wdowy i samotne kobiety..ale trzeba by膰 silnym i trwac dalej...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssssssssssss
masz racje...;] nie wszyscy ale sa wlasnie takie meskie ku**y... moj maz wlasnie zostawil mnie dla takiej co mu kupuje cuda, prezenciki ubiera utrzymuje.... bo jemu sie nie chcialo pracowac zeby utrzymac rodzine (mamy 3 miesieczna corke). zal ;/ szkoda ze szydlo z worka wyszlo dopiero po slubie;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nigdy wi臋cej33
Rozwiad艂am si臋 jak mia艂am 28 lat. M膮偶 zostawi艂 mnie z 3 letnim sy nkiem dla 20 letniej g贸wniary. Ba艂am si臋, by艂am za艂amana, w depresji. Dzi艣 mam 33 lata i 3 miesieczn膮 c贸reczk臋 i nowego parntera- nie m臋偶a bo ju偶 nigdy wi臋cej za m膮偶 nie wyjd臋. Mam rodzin臋, nie mam 艣lubu ale jestem szcz臋艣liwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fcndjks;a
a czy bolesne szczypanie i wyzywanie od glupich to powod do rozwodu?? Pytam powaznie

Udost臋pnij ten post

takich se wybiera艂yscie to teraz macie :D nie nest mi was zal jedynie smiac mi sie chce :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot13
nikogo nie wolno poni偶a膰 i fizycznie krzywdzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot13
to do Pani fcostam by艂o:-) i innych te偶 kt贸re s膮 bite.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jestem sama, ale nie samotna
Ja mam 37 lat. M膮偶 mnie nie bi艂, tylko czasem mocno szarpa艂 i przezywa艂. Zajmowa艂am si臋 gospodarstwem ( 2 hektary) i domem. Dwa razy w tygodniu chodzi艂am na zakupy i zawsze musia艂am Mu oddawa膰 reszt臋 i pokazywa膰 paragon, bo to on On chodzi艂 do pracy. Nie mog艂am zaj艣膰 w ci膮偶臋... Mo偶e to i lepiej, bo u nas nie by艂o mi艂o艣ci... Musia艂am oddawa膰 si臋 M臋偶owi kiedy tylko chcia艂... Ale to moja wina, bo wysz艂am za Niego, gdy偶 chcia艂am si臋 usamodzielni膰, to by艂o tylko zakochanie, nie mi艂o艣膰. Po 艣lubie zajmowa艂am si臋 te艣ciami, za co te偶 nic dobrego mnie nie spotka艂o. Ale nigdy nie pomy艣la艂am o rozwodzie... Pewnego dnia podczas powodzi m贸j M膮偶 zgin膮艂. I mimo tego wszystkiego, czego dozna艂am, nie umia艂am si臋 z t膮 艣mierci膮 pogodzi膰... Pomog艂a mi s膮siadka. Wysz艂o, 偶e wszyscy wiedz膮, jak traktowa艂 mnie Ma艂偶onek. Wyjecha艂am na drugi koniec Polski. Wynajmuj臋 pok贸j i pracuj臋. Znikn膮艂 m贸j nerwowy trik i nie miewam koszmar贸w. Nie boj臋 si臋 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fbvfsvfs
do tej o rolnika............... taka m膮dra jeste艣 i wykszta艂cona a nie wiesz ze on rolnikiem nie by艂.. rolnikiem mo偶na by膰 si臋 ma powyzej 1hektara.. a on to dzia艂kowicz raczej;d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy nie ma
szczesliswych zwi膮zkow?:(ja juz przestala w to wierzyc, m贸j zostawil mnie i miesieczna corke po 8 latach zwiazki dla 20latki;( teraz juz jest ok, bo minely 4 lata, mam swoje zycie, bez faceta ale z c贸reczka. jestem spokojna. NIechce nawet myslec o zwiazku, bo po co? eby znowu ktos mnie zostawiL/?nie nie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dgsagetj
S膮 szc臋艣liwe zwi膮zki. Najcz臋艣ciej rozpadaj膮 si臋 te, gdzie ludzie popadaj膮 w rutyn臋, s膮 razem z rozs膮dku itd.

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 zosta艂am sama, czu艂am si臋 oszukana i poni偶ona.Znalaz艂am wtedy na necie By艂e偶ony.pl Dosta艂am du偶o wsparcia, dobrych rad, m膮drej pomocy.Jest mi ci臋偶ko samej z dzieckiem ale ju偶 si臋 nie boj臋,偶e kto艣 mnie zostawi. Jestem pani膮 swojego 偶ycia, od nikogo ani psychicznie ani finansowo nie zale偶臋.

Udost臋pnij ten post

oczywiscie, ze sa szczesliwe zwiazki,ale procz zakochania potrzebny jest rozsadek. Milosc jest jak ogrod trzeba o niego dbac, inaczej zarosnie chwastami. Rozwiodlam sie po 12-tu latach malzenstwa. Powod - jego alkoholizm. Z perspektywy czasu - mialam racje, ja jestem szczesliwa, on- zapil sie na smierc, niezyje. Obecnie mam nowa rodzine, mezczyzne ktorego kocham i szanuje, z ktorym moge konie krasc, ale jestem tez starsza, bardziej doswiadczona i wiem co moge dac a co moge dostac. I jeszcze jedno - wiem co to kompromis :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zalamanaaaaaaaa
a ja mam 23 lata - 2 lata po slubie , 3 letnie dziecko m膮偶 mnie nie zdradza , ale nie szanuje , wyzywa o byle co od szmat i smieci , do tego doszly r臋koczyny , zazwyczaj mnie bije bo nogach albo z pi臋sci albo z kopa, nie mozna mu zwrocic uwagi , bo ma byc po jego , a jak nie to wyp. do mamusi. facet rzadzi w domu , a kobieta ma gowno do gadania , jak sie buntuje to s膮 klotnie wyzwiska i bijatyka, a na wszystko patrzy dziecko. kocham go , przynajmniej mi sie tak wydaje , moze to przyzwyczajenie ... nie wiem juz sama mysle ostatnio nad rozwodem , z jednej strony chcialabym z orzekaniem o winie ale z drugiej przeraza mnie to wszystko:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Katowice
Hej!!Mam pro艣b臋! Jestem studentk膮 Psychologii na Uniwersytecie 艢l膮skim i pisz臋 prac臋 magisterska na temat rozwod贸w. By艂aby mo偶liwo艣膰 z waszej strony wype艂nienia dla mnie test贸w potrzebnych mi do pracy?By艂abym bardzo wdzi臋czna za pomoc i namiary do was,np. adres mailowy?Wiem, 偶e sytuacja rozwodu to nic przyjemnego i nie chce wciska膰 nosa w nie swoje sprawy,ale badania s膮 ca艂kowicie anonimowe,a dla mnie licz膮 si臋 wy艂膮cznie jego wyniki.Jeszcze raz dzi臋kuje za przychylenie si臋 do mojej pro艣by. Pozdrawiam Ania ;)

Udost臋pnij ten post

Ja mam 21 lat i te偶 jestem po rozwodzie po roku ma艂偶e艅stwa. Tak偶e nie jeste艣 sama :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Katowice
Cichutka podasz mi swojego maila?wype艂nilabys dla mnie test?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Katowice
Super.Wy艣l臋 do godz 16 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulka.kulka
po co bra艂a艣 艣lub w wieku 23lat my艣la艂a艣 偶e doros艂a jeste艣? a facet pewnie te偶 dzieciak, tak to jest jak si臋 za m艂odo zak艂ada rodzin臋

Udost臋pnij ten post