Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustawiczny przegrywacz

Salon Odrzuconych

Polecane posty

Gość
ale jak to można ukryć? oto jest pytanie :) w pracy jakoś sobie radzę, tzn. póki mam jakieś konkrety do omówienia jest dobrze ;) ale na stopie prywatnej zapominam języka w gębie, zawsze wypadam jak największy prymityw :o

Gość Emmett Fitz-Hume
Najważniejsze to mieć pomysł na biznes (to do myślących o ruszeniu). Kasę zawsze można znaleźć.

mo >>> wiesz jak chcesz to podam ci te cwiczenia, tez pomagaja na niesmialosc, najwazniejsze jest to w chwili kiedy rozmawiasz z kims i jestes stremowana , musisz poczuc sie pewna siebie, pomysl o czyms co ci dodaje energii do zycia, moze to byc osoba, albo kolor, np pomysl o swojej mamie jak ona patrzy na ciebie i co widzi swoimi matczynymi oczam i przelej ta energie na siebie na to ze jestes wartosciowa osoba i ze jestes cos warta... a z tad juz nie daleko do pewnosci siebie..

Gość salonowa baronowa
takie dofinansowanie to kropla w morzu potrzeb tak naprawdę, nawet te 40 tysi z unii to mało, a i tak dostaje je 2% złożonych wniosków:o

Gość salonowa baronowa
oj Emmet nie zawsze, co mam kredyty zaciągać? nikt mi nie przyzna, a znajomi, rodzina można powiedzieć że biedni ludzie, nie pożyczą:classic_cool:

Gość salonowa baronowa
mo, no może sie uda....

Gość salonowa baronowa
uciekam spać, trzymajcie się🌻🖐️

Gość Emmett Fitz-Hume
mo cuishle takie umiejętności to skarb. :P O finansowaniu z venture capital słyszałyście? ;) POMYSŁ jest najważniejszy.

Gość Emmett Fitz-Hume
Brzydki Niski Beznadziejny ale POMYSŁ jest najważniejszy. markę (a nawet firmę) można kupić :P

Gość
to ja też poproszę te ćwiczenia :) gunjax@wp.pl całą noc przede mną, chętnie poczytam :p BNB co słychać?

"Brzydki Niski Beznadziejny ale POMYSŁ jest najważniejszy. markę (a nawet firmę) można kupić " ale jeżeli masz tylko pomysł to nie ma co kupować... bo ciebie nie ma 🖐️ Pomysł może chwycić, może nie chwycić.... a zupełnie co innego jak już jest coś realizowane ale brak środków np.: ogranicza zasięg/reklamę/itd... i to się sprawdza na swoim małym obszarze. Chyba że ten pomysł to patent na jakiś wynalazek :P chociaż np coś takiego http://hatak.pl/news/7375/Film_o_inwazji_kosmitow_i_olbrzymich_robotach/ i co? wybił się... ale nie na samym pomysle a sprytnej realizacji za małą kasę

Gość Emmett Fitz-Hume
mo cuishle nie pogonią najwyżej kasiorki nie wyłożą. Nie lepiej z funduszy EU skorzystać jeśli już? VC działają niestandardowo więc trudno pisać schemat postępowania.

Gość Emmett Fitz-Hume
Brzydki Niski Beznadziejny uruchomiłeś jakiś własny/ czyjś pomysł w praktyce czy tylko w teorii jesteś mocny? :D

Gość
BNB jest mocny w teorii :) a którzy tutaj mają dobrą pracę? zresztą nie samą pracą żyje człowiek :o kiedy wyślesz mi fotkę? :D

Gość olliepekka
BnB widzę, że jesteś tym nędznym typowym Polaczkiem, który mieszka na garnuszku u mamusi i nie chce Ci się ruszyc tyłka, żeby coś zmienic. Ja pierdyle, co za kraj, co za ludzie! Masakiera DAMN

Gość Emmett Fitz-Hume
nieznana i nielubiana to do mnie o fotce? Ja nie wysyłam żadnych fotek.

Gość
Emmett :) to było do BNB, ale fakt - wyszło nieco niezrozumiale ;)

"iejny uruchomiłeś jakiś własny/ czyjś pomysł w praktyce czy tylko w teorii jesteś mocny? " nie mam dobrych pomysłów 🖐️ o inny przykład z naszego podwórka... NK... pomysł w sumie inspirowany... ale jak nagle zrobiła się modna to i duże pieniądze się same znalazły " którzy tutaj mają dobrą pracę? zresztą nie samą pracą żyje człowiek" choćby założyciel tematu? Zawsze można żyć energią kosmiczna a nie samą pracą :P🖐️ ale mało kto to potrafi "kiedy wyślesz mi fotkę? " jak znajdę fajną (dla mnie) pracę i wyprzystojnieję, to się pewnie nie zdarzy,.... ale chyba nie wynosisz się jeszcze z kafe i będziesz czasami odwiedzać stare śmiecie? My wszyscy też będziemy odwiedzać i może kiedyś się okaże że warunki są spełnione :D

Gość
wyniosę się z kafe gdy przestanę chodzić na te durne nocki :o i tyle mnie zobaczysz BNB ;) i będziesz tęsknił i żałował, że nie chciałeś mi pokazać swego oblicza :p :classic_cool: