Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ustawiczny przegrywacz

Salon Odrzuconych

Polecane posty

Gość wszyscy maja mnie gdzies
czy macie chociaz jedna osobe dla ktorej jestescie wazni? ja bym mogla zamrozic sie na sniegu i nikt by nie zauwazyl tego nawet. w rzeczywistosci jestem sama na swiecie moze cos psa obchodze tylko co mi z tego? on mnie nie ochroni przed pprzemoca itp..

Gość Emmett Fitz-Hume
Quicksand no to już mnie znasz ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli masz na DVD "Szpiegów takich jak my" to Emmett Fitz-Hume i Austin Millbarge są w nim głównymi bohaterami ;)

emmet>>>>>>> no ale tutaj sie przeciez tylko o fote rozchodzi:P cafe nie znasz?:) mo.>> jestem dokladnie taka sama 🖐️

mo cuishle przeciez pisze ze nikogo nie obchodze na tym swiecie w sunmie to zawsze bylam sama, juz od urodzenia

Gość Emmett Fitz-Hume
Quicksand bo wstawię fotę penisa i uciekniecie wszystkie z przerażeniem w oczach :D

a o mamie to ja marze od 8 roku zycia po dzien dzisiejszy :( ale co ja moge obce kobiety obchodzic? nic! ja moge zniknac na zawsze i bedzie jak jest...

haha emmet :) 🖐️ chyba drugiej mlodosci bedziesz? mo.>>> zwlaszcza jak sie meiszka na obczyznie gdzie daleko do przyjaciol..w tym znaczeniu ze szukac ich jak igly w stogu siana..

wszyscy maja mnie gdzies>>> wyobrazam sobie ze jest ci ciezko, ja tez bym tak myslal jak ty na twoim miejscu, ale wiesz czy jest sens tak sie dolowac skoro nic dobrego ci z tego nei przyjdzie?

nie doluje sie tylko jaki jest sens zycia osoby ktora nikogo nie ma?

Gość
no więc może ja jestem półprzegrana, bo jednak kilka osób by się uzbierało na moim pogrzebie :) co prawda tylko najbliższa rodzina ale zawsze coś ;) Emmet najpierw nie chciał dawać foty ale jak już się rozochocił trudno go zatrzymać :D dawaj dawaj, przyrzekam, że ani pisnę :p

Gość Emmett Fitz-Hume
Ale reszta ucieknie i nie będzie z kim gadać.

Gość Emmett Fitz-Hume
mo cuishle ustawiłaś sobie na tapecie Collina Farela czy co? :classic_cool:

No właśnie chyba hetero bo gdy wysłałem mu swoje fotosy odpisał mi tylko "bujaj wory pedale" i nie odpowiada na moje wiadomości 😭

no widzisz mo cuishle czyli jednak kogos obchodzisz, ja tylko psa, tyle ze on mi nie pomoze.

ide spac dobranoc wszystkim

Gość
wszyscy mają mnie gdzieś 🌻 dobranoc :) pies najlepszym przyjacielem człowieka - mam dwa i tyle wam powiem, że nikt tak serdecznie was nie powita po powrocie do chaty jak psiak (o każdej porze dnia i nocy) :) to gdzie te foty?

Gość Emmett Fitz-Hume
Z tego co się orientuję to foty są w skrzynce blokers i ławkers... Czy jest tu jakiś HAKER? :D

moi znajomi wlamali sie do czyjejs skrzynki raz, ale trzeba byc na kompie tej osoby, po prostu obeszli haslo