Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś faccecik

DZIEWCZYNY !! Jesli facet zawsze za was placi to jestescie UTRZYMANKAMI !

Polecane posty

Gość no nie wiem różnie bywa
"wiadomo ze kobiety maja mniejsze potrzeby niz mezczyzni" - ja mam znacznie większe potrzeby niż mój partner

niekoniecznie, nikt tego o Tobie czy Twoim facecie nie powiedzial, to sa tylko mozliwosci. ;]

Gość Wygralam
3k nie wyolbrzymiaj. Moj parner mial zbyt duze potrzeby - nie wyrabialam. Przeciez nie oddeleguje go do kochanki. Utrzymywanie kochanki kosztuje. Lepiej zeby we mnie inwestowal. Abym miala sile dla niego - musi sie starac facet.

Hahaha! W sumie mój też to ciota i leń... Zadaję sobie pytanie czy jeśli zacznę mu żałować kasy to czy nie strzeli focha i nie przestanie chodzić ze mną do łóżka...:D

Siłe napędzana kasa [no sorka dziewczyno ale tak napisałas] a skoro nie masz sily to proponuje zaczac biegac bo cos mi sie widzi ze z kondycja słabo. aha i zeby uprzedzic teskty typu, nie moge bo mi cos tam, to Ci powiem ze sam mam arytmie i nerwice serca i zyje, bawie sie, pracuje i co drugi weekend chodze na wyklady, a do tego czynny sport, dziewczyna i domowe obowiazki w tym matka po wypadku. i Co? zyje, chodze i mam sie swietnie. Co prawda jestem młody ale coz.

Gość facecik a moze przyz-
naj sie sknerusie ze zaczynajac zwiazek mowisz partnerce ze ma placic za siebie i przez to jestes wciaz samotnym 40letnim prawiczkiem

Gość a moj był ciotą i leniem
tylko okresowo, ja w sumie też pzrzez pewien okres czasu bylam jego utrzymanką. Teraz oboje pracujemy... No chyba, że ciota i leniem oraz utrzymanka zostaje sie do konca zycia, tak jak alkoholikiem ;]?

Gość Wygralam
3k zartujesz chyba ze bede 3 lub 4 razy dziennie uprawiac sex???? dobre :P

dlaczeo miałbym zartowac? rano na smaczek, po obadku zeby spalic kalorie, wieczorkiem zeby byo miło i w nocy zeby sie lepiej spało ;] jak sie kogos pragnie to czasami i 4 mało ;D

Gość zgadzam się z 3k
U nas 4 x to norma :D

Gość Wygralam
myślisz, że mam cipkę z gumy ????

Gość Wygralam
to wyzej po podszyw Ale istotnie. Moje narzady rodne tez moga ulec zmianom. I nie jestem pewna czy sex 4 razy dziennie to norma :P

a co ma twoja muszelka do tego? jak sie facet odpowiednia za to zabiera to nie widze problemu

Gość ajjj ty tępy mózdżku
Ciekawe, czy Ci tak staje te 4 x dziennie mądralo , codziennie ?:DD A po drugie, jakby miala sie bzykac tyle razy dziennie, to by chodzila z rozkraczonymi nogami i cipą spuchnieta

Gość muszelka aa
a własnie, że mam do tego dużo !! Otarcia, większe narażenie na infekcje !!!

Gość to raczej nie jest norma
czasami może być nawet objawem seksoholizmu, ale oczywiście do stwierdzenia tego zaburzenie potrzebne są też inne wskaźniki

Gość Wygralam
zaraz zabiora glos ci z Obrony Praw Kobiet lub Obrony Praw Człowieka mam nadzieje :P

ooooo ja nie moge, znaczy ze nie dosc ze jestem nieczuły, mysle tylko o sobie [mam te otarcia na mysli] nie dbam o partnerke to jeszcze jestem seksoholikiem ? no kurcze, czego to sie człowiek o sobie nie dowie, a jak myslisz, jak mu przez tydzien zafundujesz taki waszym zdaniem maraton to czy jemu stanie? ja tam nie mam problemu, co prawda przez okrągły rok by sie tak nie dało, ale przez tydzien czy dwa... ;]

Hehe widać, że autor cierpi na brak gotówki i ma kompleksy ;) Powiedz babie, że Cię nie stać i po sprawie. U mnie jest troszkę inaczej tzn. mąż kilka miesięcy temu zmienił pracę i zarabiał przez pół roku "psie pieniądze". Teraz jest już lepiej i dorównał mi pensją, a za pół roku On będzie więcej zarabiał :) W życiu nie przyszło mi do głowy, że to ja muszę się martwić o spłatę kredytu hipotecznego. Jak był w wojsku, też sama musiałam się martwić. Decydując się na związek trzeba się liczyć z tym, że raz będzie lepiej, raz gorzej. Decydujemy się na dziecko i wtedy to On będzie musiał utrzymać rodzinę. Taka jest kolej rzeczy. I jeszcze jedno autorze. Od kiedy z urlopu wychowawczego korzysta się tylko "z powodów chorobowych". Ja nie chciałabym, żeby półroczne dziecko wychowywały mi panie ze żłobka, jeśli byłoby mnie stać na siedzenie w domu i robienie tego dużo lepiej. Oczywiście, jeśli mój mąż miałby coś przeciwko On będzie mógł to robić :) Ja pójdę do pracy, bo ją lubię. W końcu jest równouprawnienie :)

Gość Wygralam
3k jestes zboczony i niewyzyty :P

Jeśli taka częstotliwość odpowiada i tobie i twojej partnerce to ok. Ale Wygrałam pisze o sytuacji kiedy taka ilość seksu odpowiada tylko partnerowi, a jej nie i wtedy zmuszanie się do seksu 4 razy dziennie nie jest normalne i zdrowe.

myszka83 spomnsorwanie to chyab kupownaie wszytkie ubran, kosmetyków i wszytkich d**ereli a isc z konieta do kina , pizze to niby czemu dziewczna ma płacic ? Jezeli pracuje i zarabia ( a jesli nie jest niepolnasprawna intelektualnie albo masakrycznie leniwa - predzej czy pozniej prace znajdzie) - to czemu ZAWSZE FACET ma placic?

Gość Wygralam
dokladnie tak! 3k chyba jest marzycielem i nie zna rzeczywistych zasad i dobrych obyczajow!!!

no no no ;] tyle rozmawiamy a ja ciagle nie wiem jaki to ma zwiazek z tematem, ale zeby nie było, odpowiem, mnie pasuje, partnerce pasuje, a jak jej cos nie pasuje to mi o tym mowi, myslisz ze Twoj facet to co, jasnowidz? Energiczna Trzydziestolatko, nie zawsze ;] twedy kiedy jego duma tego od niego wymaga ;]

Gość Jolaki
Jeśli kocha to będzie dawał pieniądze.. a kobieta na pewno mu się za to odwdzięczy ..prasują piorąc jego skarpetki i gotując. To Nas także wiele kosztuje. I nie chodzi o stereotyp kury domowej... Wiec o jakim Ty sponsoringu mówisz? Pewnie Cię jakaś wykorzystała i teraz uważasz,że wszystkie dają za kasę..a jesteś w błedzie.

nie, nie mowie ze wszystkie [o ile to było wogole do mnie] tylko w takim kontekscie wypowiedziała sie przedmowczyni. i widze ze jako chyba jedyny facet w tej dyskusji jestem z zaszufladkowany. Zbok, seksoholik, marzyciel ktory o prawdziwym zyciu nic nie wie. hmmm

"i widze ze jako chyba jedyny facet w tej dyskusji jestem z zaszufladkowany. Zbok, seksoholik, marzyciel ktory o prawdziwym zyciu nic nie wie. hmmm" - widzę że lubisz sobie sam dopowiadać to czego nikt nie powiedział :)

"jesli facet bedzie zalowal kasy na kobiete - to ta nie bedzie z nim sypiala - to bardzo proste. wiadomo ze kobiety maja mniejsze potrzeby niz mezczyzni' ???????? w jakim zakresie przepraszam, bo chyba nie seksu? :D "zartujesz chyba ze bede 3 lub 4 razy dziennie uprawiac sex??" a jak sie facet "postara" to juz mozesz? :D "Jeśli kocha to będzie dawał pieniądze.. a kobieta na pewno mu się za to odwdzięczy ..prasują piorąc jego skarpetki i gotując." to ja bym wolała nie brac pieniędzy, a w zamian za to niech sam prasuje i pierze. gotować mogę :)