Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek__*

SKUTECZNY dezodorant?!

Polecane posty

Gość robaczek__*

Czy któraś z Was zna może jakiś naprawdę skuteczny dezodorant hamujący pocenie? Jestem u kresu wytrzymałości - jest zimno, mam na sobie bluzkę i sweter i obydwie te rzeczy mają wielkie mokre plamy pod pachami. Dezodorant może być drogi, tylko proszę, poradźcie jakiś naprawdę skuteczny. Z góry dziękuję za pomoc

Gość robaczek__*
pliiiiiiis?

Gość robaczek__*
...?

Gość SVR Spirial spróbuj
najlepiej w kremie

Gość robaczek__*
a gdzie to można kupić?

Gość SVR Spirial spróbuj
w aptece , jest dosyć drogi ale bardzo dobry, naprawdę

Gość robaczek__*
bardzo, bardzo Ci dziękuję:***

Gość SVR Spirial spróbuj
aleoprócz tego zacznik używać etiaxil lepszy jest do skóry wrażliwej, kłopoty jeśli nie miną to na pewno zostaną w znacznym stopniu zredukowane

Gość robaczek__*
a to ten svr sam nie wystarczy?

Gość SVR Spirial spróbuj
zmniejszy zdecydowanie ale etiaksil to antyperspirant wybitnie do takich problemów.Ja stosuję SVR na codzień a raz na dwa tygodnie Etiaxil-zero problemów

Gość robaczek__*
Aha, ok, to też tak zrobię. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

Gość nikk27
miałam ten sam problem - pomógł mi etiaxil dość drogi ok 40 zł ale bardzo wydajny starcza mi na ok rok. Oczywicie nie stosowałam codziennie, na poczatku stosowałam przez jakis tydzień potem raz na jakiś czas ( stosuje sie na noc, rano trzeba dokładnie zmyc) . Kup do skóry wrazliwej bo niestety podrażnia skórę. Polskim tańszym odpowiednikiem jest anti dral chyba tak sie pisze nazwę kosztuje ok 17zł. Stosowałam przed etiaxilem jakieś 12 lat temu ale mi nie pomógł . Etiaxil stosuje od jakiś 5-6 lat problemy z poceniem pod pachami znacznie się zmniejszyły obecnie wystarczy mi zwykły antyperspirant , Powodzenia

Gość gość
Ja tego nie używam i przestrzegam ciebie przed skutkami tej chemii. Kupiłem Electro Antiperspirant. Zatrzymał pocenie tam gdzie chciałem Pozbawił mnie zapachu potu Nie wydaje kasy na byle co i stać mnie na dobre perfumy. Polecam Electro Antiperspirant

Gość gość
Super Deo jest najlepszy z dotychczasowych jakie stosowałam.Kupuję w aptece, wystarcza mi na około 13 miesięcy

też używałam etiaxil, pierwsze kilka użyć było trochę nieprzyjemnych(piekło dobre kilka minut), ale później już tego nie zauwazyłam. Jeżeli chodzi o potliwość zmniejszyła się o około 60%.

Gość sara2122
Przy takich atrakcjach to tylko Etiaxil. Tylko jak masz wrażliwą skórę, to lepiej weź ten jasnoniebieski bo jest delikatniejszy a działa równie dobrze.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB jest w porządku i robi naprawdę zdecydowaną różnicę. Psikam się rano - do końca dnia mam święty spokój, kiepski zapach się nie pojawia i moim zdaniem właśnie tak powinno to wyglądać.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB. Nie podrażnia cery, nie ma na nią negatywnego wpływu, wygląda ona zdrowo, normalnie, pozytywnie, jest fajnie odmieniona. Ale oczywiście dla uzyskania zdecydowanego efektu, potrzebny jest czas. Aktualnie nie mam żadnych problemów i oby tak to wyglądało dalej. I chyba jednak naturalność kosmetyku ma ogromne znaczenie.

Gość gość
Moim zdaniem różnicę robi dezodorant naturalny od HB - z tego korzystam od dosyć dawna i jest w porządku. Moim zdaniem to w dużym sensie kwestia po prostu naturalności. W moim przypadku to pierwszy dezodorant, który faktycznie utrzymuje zapach - wcześniej tylko antyperspiranty dawały radę.

Gość manka99889
Bardzo skuteczne są dezodoranty naturalne, które nie mają w swoim składzie aluminium, bo dzięki niemu nie zostaje uszkodzona nasza bariera ochronna skóry. Polecam zainteresować się dezodorantem magnezowym http://zechsal.pl/ Dla mnie to nowość i chętnie sprawdzę, czy będzie idealny również dla mnie.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB - powinno być spoko. Przynajmniej jak na razie to jedyny dezodorant, który w moim przypadku daje radę. Albo jeszcze inaczej - jego wprowadzenie przyniosło mi mocną zmianę, bo psikam się raz dziennie i mam spokój, a właśnie na tym mi zależy.

Gość anja

Używam zamiast zwykłych dezodorantów https://proaktiv.pl/s/2-30-0-NIEJONOWA-NANO-MIEDZ-KOLOIDALNA-CU-500---z-atomizerem-100-ml.html, żeby się tak bardzo nie pocić. Przydatna sprawa szczerze mówiąc. Miałam ałun kiedyś, ale to działa znacznie, znacznie lepiej. Po prostu delikatnie się przemywam i jest kompletny spokój.