Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkanatalkaaaaaa

Ide dzisiaj chodnikiem a tu nagle podchodzi

Polecane posty

Gość Wrom
Gdy facet jest przystojny to różne zaczepki seksualne nie oburzają zbytnio kobiety, oczywiście sam na sam a nie publicznie. My mamy tak samo np. gdy jakaś atrakcyjna dziewczyna ociera się o nas w zatłoczonym autobusie albo przypadkowo dotyka - nie reagujemy za bardzo. Gdyby była brzydka to oczywiście, że taki numer by jej nie przeszedł.

ja lubie kiedy ladna kobieta poglaszcze mnie po plecach, pusci oczko... ale jak wypali do mnie z tekstem o szybkim numerku to mam na nia tylko jedno okreslenie :P

>>o szybkim numerku to mam na nia tylko jedno okreslenie określaj jak chcesz, ale tylko głupek by nie skorzystał :classic_cool:

Gość sbcfja
Jakby wywalił do mnie z takim tekstem to by dostał w pysk, nawet jeśli wyglądałby nie wiem jak wspaniale.

Gość Wrom
--------->sbcfja Gdyby był bardzo w twoim typie to byś najprawdopodobniej nie wiedziała jak masz zareagować a już na pewno byś go nie uderzyła.

Gość sbcfja
Ale na 100% bym zbluzgała.

Gość natalkanatalkaaaaaa
To bylo zaskoczenie, podszedl nagle, przechodzac obok mnie, wczesniej wymienilismy spojrzenia:D Byc moze dlatego tak powiedzial, bo bardzo ladnie i sexownie dzis wygladalam, normalne to nie jest. Przebywalam kiedys sama w towarzystwie kumpli, nasluchalam sie takich tekstow, ze az uwierzyc nie moglam w to co uslyszalam:P Caly czas tylko jeden temat, kobiety, sex i ktora by chcieli przeleciec, oczywiscie do mnie z kulturka sie odnosili, ale gdyby mnie nie bylo...:D A lat mam 28:) Mam tez kolezanki, ale jednak lepiej dogaduje sie z facetami bo kobiety to wredne istoty;):P

Gość natalkanatalkaaaaaa
Dodam, ze byli tam tez kumple, ktorzy od lat zyja w zwiazkach, ale nie mowili o swoich partnerkach, tylko o kolezankach, na ktora maja ochote i co by robili:P:D Moral z tego taki, ze kazdy facet kiedys sie pusci na boczku:P To tylko kwestia czasu.No moze sa wyjatki, ale rzadko, nawet nie jeden na milion:P

Gość swirusy
troche takich swirusow po ulicach chodzi... :) Kiedys, idac ulica w centrum miasta zostalam zlapana za tylek przez nadchodzacego z naprzeciwka faceta :/ Glupio mi bylo, a to przeciez on powinien sie wstydzic!