Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stakato29

Lekkie krwawienie w 21 dniu cyklu co to może być ?

Polecane posty

Witam Mam taki problem a mianowicie w 21 dniu cyklu przez 1,5 dnia miałam lekkie krwawienia z pochwy w zasadzie widoczne tylko przy podcieraniu. Wydzielina miała kolor różowy, a na samym początku był to śluz z nitami krwi. Dziś 23 dc i wszystko ustało. Nie mam żadnych innych niepokojących objawów. Dodam,że miesiączkuję bardzo regularne co 30 dni. Nigdy nie miałam krwawień pomiędzy cyklami. Będę wdzięczna za pomoc :) Może którejś z Was wystąpiło podobnie.

- może to być spóźniona owulacja - zagnieżdżenie zarodka, jeśli zaszłaś w ciążę - niski poziom progeteronu nic innego mi do głowy nie przychodzi

Gość gryczka
Moje pierwsze skojarzenie - krwawienie implantacyjne. Mogłaś zajść w ciążę?

Gość mikikimi
jesli masz długie cykle moze to byc krwawienie owulacyjne lib po prostu krwawienie miedzycykliczne ( zdarza sie)

Gość mamamaliny
Czy to krwawienie wystapilo po stosunku?

Kiedy wystąpiło krwawienie tego dnia akurat nie kochałam się z mężem, stosunek odbył się poprzedniego dnia i było wszystko ok

Gość mamamaliny
Moze zatem miec na to wplyw stosunek. Ja czesto tak mam. Na tydzien przed spodziewanym okresem, mam takie plamienia.

Tyle, że u mnie nigdy wcześniej nic takiego nie miało miejsca, a kochamy się dość często:)

Gość mamamaliny
Może masz nadżerkę. A czy krwawieniu towarzyszył ból brzucha?

Gość Ilzaaaaaaa
Tez tak mam .. dokalnie jak autorka topiku, kiedys mialam taki sluz na kilka dni przed miesiaczka..... a teraz az za 11 dni ??? !!! Tez nie wiem co to moze byc....

Zrobiłam wczoraj badanie progesteronu wynik23,3ng/ml norma 1,5-20 o niskim progesteronie zatem nie może być mowy :/ W 1,5 dnia plamienia ustały teraz już ok ale zastanawia mnie teraz ten wynik.

Gość mioko ono
masz podwyższony progesteron, czyli może to świadczyć o ciąży :)

Dalej temp podwyższona rano w pochwie powyżej 37 stopni. Za dwa dni powinnam dostać @ no zobaczymy :) To 2 miesiąc starań w pierwszą ciążę zaszłam za pierwszym razem :)

Gość ojaojaojaoja..
No to jeśli nie przyjdzie okres, to .. gratulacje:) To mogło być plamienie implantacyjne (które właśnie zdarza się w okolicach 7 dpo). Oczywiście jak zawsze test prawdę Ci powie, bo zdarzają się ciąże biochemiczne...

Gość gość
Witam!! mam taki sam problem jak autorka tylko że u mnie wystąpiły lekkie plamienia w 11 cyklu i to zauważyłam podczas podcierania i muszę zauważyć że nie mam żadnych boleści brzucha pierwszy raz tak mi się zdarzyło i też dzień szybciej uprawiałam stosunek.Nie wiem co o tym myśleć pomoże mi ktoś??

Gość sylka12
Witam odswieze post w sobote dostalam miesiaczke w poniedzialek sie skonczyla byla silna, we wtorek przy podtarciu papier byl rozowy za kazdym razem wkladka byla czysta , wczoraj po stosunku bylo tak samo co to moze byc? Dziekuje za odpowiedz