Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usiaa12344

Suche Włosyy . Pomocy

Polecane posty

Gość Usiaa12344

Elo . Mam wielki problem na włosach do ramion ;(( Są suche, łamliwe, falowane, każde w inna stronę a na dodatek mam zniszczone końcówki od suszenia, a kiedyś prostowania. chodzę regularnie do fryzjera , staram się zapuszczać ale chce zeby były zdrowe ; ) Dodam jeszcze ze nie są farbowane i są troszkę pocieniowane. Używam jedwabiu , odywke RADICAL i Z tej samej serii serum a szampon Syoos z odzywka do splukiwania. szczerze to niewiele mi to daje . ;(( Poradzcie mi cos bo juz nie moge na nie patrzec .

saorki nie dokonczylam ... mi kiedys fryzjerka powiedziala zebym na noc uzyla zoltka jajka z olejem kuchennym i owinela w folie i recznik na cala noc, pomoglo:P to bylo po tym jak eksperymentowalam z rozjasniaczami :)

Gość Usiaa12344
dziekuje . Postaram sie wybronować. Do tej pory takich mieszanek uzwyalam z 1 zółtka, łyzeczkii olowy z oliwek, łyżeczki nafty kosmetycznej kilka kropel soku z cytrynny i olejku rycynowego. zauważyłam niewielkie efekty . ale nie wiem czy spowodowane tym ze przestałam prostować czy odzywkami.