Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dusia_tcv

... Ico dalej

Polecane posty

wiesz co ciezko bedzie bielizne dobrac chodzi mi o sama gore ale teraz sa takie cuda ze glowa mala ;) jako bizuterie polecalabym ci kolczyki albo naszyjnik do szpica, chodz kolczyki to chyba lepsze rozwiazanie, pomoglabym Ci ale nie wiem w jaki sposob, powysylasz jakies linki a ja Ci podpowiem co bedzie pasowac czy co?

no wlasnie to co ja znalazlam to mi sie nie podoba i nie wiem juz sama a mialam nadzieje ze wy ma cie jakies fajne propozycje i linki

te kolczyki i bransoletka swarowskiego sa ok ale buty nie moge mieć z wysokich i z czubkiem bo mam nr41 a moj ukochany tylko10cm wyższy

perly u panny mlodej moja tesciowa jest przesadna a szal spada i jest troche nie poreczny.... widzisz co ja mam

Gość alulala
sukienkę masz prześliczną:) co byś nie dobrała to i tak będzie super!

swarowski pięknie by wygladalo ale czy nie jest oklepane buty z okrytymi palcami mi pasuja najlepsze to pierwsze bolerko a bielizne wolalabym bialom ale nie wiem czy cos znajde bo ramiaczka sa nie typowe a to okropnie wyglada jak stanik wystaje

te pierwssze buty sa przesliczne za 59 pasuja do tej długiej sukni jesli chodzi o bolerko to zrezygnuj z satyny bo nie pasuje to tej cienkiej sukienki,pasuja natomiast szal albo z koronki bolerko

hm no kamelon dala sporo fajnych propozycji i te za 59 buty sliczne tylko bede rowna z darkiem

Gość kingdomoflove
dusia_tcv nie bedziesz rowna ze swoim mezem uwierz mi. to ze obcas ma 10 cm nei znaczy ze doda Ci 10 cm wzrostu. z reszta jak nie wierzysz to sprawdz sama. a co do bolerka to ja radzilabym Ci zebys jednak wybrala szal. a moge wiedziec w jakim miesiacu bierzesz slub?