Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Borndrlum

Poznałem nową dziewczynę, a jakaś obca pisze do mnie na GG... dziwne

Polecane posty

Gość Borndrlum

W sobotę poznałem fajną dziewczynę: ładną, miłą, wygadaną i inteligentną :) Sam nie wiążę się z byle kim, ale akurat ta dziewczyna zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Podaliśmy sobie nr telefonu, GG, podałem jej też dane naszej-klasy, po czym zaprosiłem ją do znajomych. Wszystko byłoby OK, ale następnego dnia zaczęła do mnie pisać na GG obca dziewczyna, lecz w bardzo podobnym stylu co tamta. Podawała natomiast inne imię oraz wiek (różnica 2 lat). Okazało się że tajemnicza nieznajoma mieszka w tym samym mieście co ja, nawet na tym samym osiedlu co tamta w sobotę poznana. Pzrez chwilę myślałem że to ta sama osoba, ale przecież żadna normalna dziewczyna nie bawiłaby się w takie podchody... :( Może po prostu to czysty zbieg okoliczności?... sam nie wiem co o tym myśleć!

Gość Borndrlum
Wiem że i tak nie przeczytacie do końca :D

Gość huzia kuzia
przeczytalam!!!!

Gość Borndrlum
Nie wierzę Ci :classic_cool:

Gość wiem o co chodzi ale nie wiem
coz Ci odpowiedziec. Nie mozesz sie zwyczajnie zapytac kim jets i skad ma Twoj nr? i problem z glowy

Gość huzia kuzia
sprawdza Cię , ale nie wiem co, jak się znacie od soboty, może sprawdza czy jesteś kobieciarzem, spław tą nieznajomą kategorycznie, to ta poznana tak się ucieszy, że pewnie się przyzna. Ale swoja drogą to trochę beznadziejne zachowanie, źle wróży jeżeli to ona. Ja się tak zachowuję, ale po 13 latach związku i po prostu szukam dowodów zdrady, bo się rozstajemy, ale tak na wstępie????!!!!! A oże zagęściło się wokół Ciebie?

Gość
to jedna i ta sama :classic_cool: ) ale wtedy przeczy to 4 podanemu przez Ciebie argumetnowi :classic_cool: ))

Gość Borndrlum
Ona nie ma siostry!! Nie wierzę żeby taka fajna dziewczyna robiła jakieś testy. W ogóle nie liczę że będę z nią, ona i tak zapewne ma narzeczonego, bo na palcu miała pierścionek. Po prostu chciałem utrzymać z nią kontakt, chciałem mieć koleżankę i tyle :) Napisałem jej prywatną wiadomość na n-k to nawet nie odpisała, a nie było w niej niczego niedwuznacznego! Zato tamta nieznajoma znów się do mnie odezwała i na serio styl jej pisania bardzo przypomina mi rozmowę z tamtą. AAA i co ważne robi się ona dostępna kiedy ja się na GG udostępniam.... kurde, jeśli to nawet ona to po co te jazdy? A może ona sobie jaja robi ze mnie? Tylko to też byłoby bez sensu, w sobotę rozmawialiśmy normalnie. Coś tutaj nie gra... proszę niech się wypowie jakiś specjalista

ha ha była tu kiedyś jakaś anette_5 która bardzo polecała takie sposobiki sprawdzania facetów. więc nie zdziw sie koleś jak to ona...baby maja ostro nasrane w głowie

Gość chyba nie jest taka fajna
jak ci się wydawało. a co ta osoba ci napisała? że skąd ma twój nr?

Gość mjhggbnmnb
ile macie lat?

Gość Borndrlum
skąd ma mój numer? Dobre pytanie... napisała coś takiego: "mialam ochote sobie z kims pogawędzic wiec jeśli nie jestes zainteresowany to powiedz, nie obraze sie" I zaczęła pisać w niedzielę można by rzec zaraz po tym, jak tamtą z soboty zaprosiłem na naszą-klasę. Dzień później dopiero zaakceptowała mnie do znajomych. Poprosiłem żeby podała mi konto na naszej-klasie, to podała kilka minut po tym konto jakiejś nieznanej mi dziewczyny o tym imieniu jakim mi się pzredstawiła. To ja do niej żeby zaprosiła mnie na n-k, a ona że myślała że jestem dżentelmanem i pierwszy ją zaproszę, ale luz. Powiedziała że mnie zaprosi, ale jutro. A od tamtej z soboty do teraz nie mam żadnej odpowiedzi, widać że nie chce mnie znać :( Szkoda, liczyłem że utrzymamy kontakt... a kobieciarzem nie jestem! Na dobrą sprawę nigdy nie byłem w związku, szanuję siebie i nie chcę byle kogo :( Wygląd dla mnie nie ma znaczenia, tylko intelekt i wnętrze!!

Gość ona robi z Ciebie jaja
pewnie jesteś jakiś niski, niedorobiony albo brzydki z wyglądu i laska najzwyczajniej w świecie robi sobie z Ciebie jaja!! Daj spokój i olej laski bo one nie dla Ciebie Borndrlum!!

Gość inkkkkkkkkka
oj chce Cię sprawdzić czy na inne też lecisz:) i tyle:) W sumie ma prawo robić podchody,bo Cię nie zna.Starczy ze ktoś kją kiedys skrzywdził,grał na 2 frinty.Zakoncz rozmowy na gg piuszac że poznałeś kogoś wyjątkowego;) i tyle:)

Gość inkkkkkkkkka
rany!!!!!!!jeśli jest to ta dziewczyna to fakt ze Cie sprawdza wcale o niej źle nie świadczy,moze nie chce się angażować w związek z kimś kto lata za każdą spódniczką.Starczy że np jej rodzice się rozwiedli,takie coś zostaje na całe życie.

Gość Borndrlum
Jej mama ponoć nieżyje, zmarła bardzo młodo, gdy ona miała 2 latka :( Także z pewnością rodzice się nie rozwodzili, a jeśli nawet to ona była zbyt mała, aby znać to słowo!! Ale bzdury piszecie, laska ma mnie sprawdzać że niby kobieciarz jestem?? Nie miałem nigdy dziewczyny, mam tylko 170 cm, łysieję i na serio nie jestem ani trochę przystojny. Ktoś na forum wyżej napisał że może sobie laska robić jaja, kurde sam nie wiem. W ogóle nie widzę w niej potencjalnej partnerki tylko dobrą koleżankę, a ona takie numery mi odwala... może to faktycznie czysty zbieg okoliczności jakiś?

Gość no dokładnie tak jest
Robi sobie z Ciebie jaja bo jesteś niski, łysiejesz i nie jesteś pzrystojny. Weź ją olej bo rozmawiając z nią tylko się będziesz kompromitował!! Trudno, takie jest życie niskich, sam mam kolegę który ma 168 cm i też jeszcze żadna dziewczyna nigdy go poważnie nie potraktowała, takie jest niestety życie! Nic nie zrobisz

Gość Borndrlum
Dzięki za poradę. Już dałem jej Bana na GG, faktycznie mogła robić sobie ze mnie jaja. Na szczęście istnieje spora szansa, że już jej więcej nie zobaczę - sprawę uważam za zamkniętą :)

Gość Borndrlum
No tak, nieznajoma już się na szczęście do mnie nie odzywa, ale ta właściwa również. Mam ją co prawda nadal w znajomych naszej-klasy, więc mnie nie usunęła. Skoro nie chce mnie znać to zapewne na dniach mnie usunie, nie rozumiem tylko po co była ta cała zagrywka na GG z konta innej laski? Może była z chłopakiem i chciała pokazać w jego obecności jak się fajnie wyśmiewa z niskich nieatrakcyjnych pseudo-facetów? :P Jeśli nawet, to wybaczę to jej, trudno się mówi. Mam nauczkę na przyszłość żeby nie szukać przyjaciół wśród nowo poznanych dziewczynach!! :)