Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Diamonds

hej dziewczyny co sadzicie o moim pierscionku i obraczce

Polecane posty

Gość kasiulk
pierścionek ładny, ale jak dla mnie za duży, ja osobiście wolę skromniejsze :)

a co mam y sądzić?! To Tobie ma się podobać a nie nam. Czy szukasz jakiegoś potwierdzenia gustu czy o co chodzi?

Gość dokładnie zgadzam sie
obrączka obrączki nie przypomina no ale są gusta i gusteczka..:/ Ale ja nie o tym ...Moim zdaniem jestes troche płytka..:/ pokazujesz pierścionki i oczywiście ze to BRYLANT ..?? I co z tego?? Jedyna masz takie myślisz..?? Może daj do gazety wyborczej na pierwszą strone ..wiecej ludzi zobaczy...ehh idiotka..:P JA mam z firmy Yes zaręczynowy za X kwote,ale sie tym nie chwale bo po co?? to dla mnie jest..a zreszta juz szkoda pisac

Gość a ja powiemmmmmmmmmmmm
na brylanty mi to nie wyglada!

Gość Ale o co ci chodzi .
dziewuszyna jest taka pusta, ze az zal :o robi fotki pierscionka, i wstawia na cafe ! :D no buahahah

Gość Bella Cullen
do brylantu pasuje białe złoto. żółte nie. obrączka nie podoba mi się.

Gość mnie sie podoba zolte
zloto i brylanty (nie znosze bialego). Ten pierscionek i obraczka .. hmmm.. degustibus... Ale na pewno nie nosilabym na jednym palcu! Za duzo szczescia.

Gość oj nie nie napewno nie
pierscionek oki. Ale dlaczego nie pokazesz siebie i narzeczonego i tego jacy szczesliwi jestescie tylko kawałek metalu??? A ze brylant to co takiego??? Jakby ci nie dał brylantu to pewnie bys go dupe kopła ...masakra....tak tobie powinien ktos zdrowo przyjebac! A najlepiej Ci paluch odciac z tymi twoimi cyrkoniami;p

na brylant to mi nie wyglada :O obraczka ie przpomina obraczki nie podoba mi sie eh...

bardzo ładny pierścionek zaręczynowi i śliczna obrączka :) sama chciałabym takową mieć:)

Gość Narzeczony
chyba cię oszukał, to cyrkonia

Gość hkgferil
dlaczego na jednej fotce masz dlugie paznokcie a na drugiej krotkie????

Gość a gdzie jest ta Lady diamonts
Ha ha zaktało ją czy jej głupio??

Gość masz brzydkie paznokcie

Gość bla bla bla_23
naprawde sliczne te twoje cyrkonie :) za nic w swiecie nie uwierze ze to sa brylanty.

Gość Lady Diamonds
niestety bylam dosc zajeta. w kraju w ktorym mieszkam kobiety nosza pierscionek i obraczke na tym samym palcu, a obraczki wysadzane diamentami sa od kilku lat dosc sporym hitem... moze za niedlugo ta moda dojdzie do Polski :) nie wiem kto wymyslil ze tylko biale zloto pasuje do diamentow, coz jubiler u Tiffaniego nie podzielaja tego przekonania, ale coz sa gusciki i gusta. zal mi tylko ze kobiety w polsce sa takie zawistne, powinnam powiedziec niektore kobiety, dziekuje wszyskim za komantarze, dziekuje za komplementy i za krytyke. wiele z Was ma przepiekne pierscionki, ktore podziwnialm na zdjeciach w kafe, zycze wam zeby wasze malzenstwa byly rownie piekne jak wasze pierscionki :)

hitem sa obaczki wysadzane brylantami? hm i tu mozna od dawnna takie cudo kupic ae tto nie wyglada na obraczke

Gość jaksa chora moda
buhahahahahah , chyba niezła cyrkonia w tym pierscionku a nie brylant . ajk by to był brylant to bys nie chodziła w nim , bo jak bys zgubiła gdzies ten pierscionek to bys była jakies 180.000 tys w plecy :D

Gość szafirek...
a czemu uwazacie ze to cyrkonia? przeciez duzo ludzi stac na brylanty wiec nie rozumiem czemu to kwestionujecie... a na temat to pierscionek ladny, obraczki wole klasyczne.. a tak w ogole to po co sie kobiety chwala pierscionkami to takie prozne....

Gość hfh
a co mamy sadzic? Pierscionek z wielka cyrkonia i obraczka wygladajac jak pierscionek a nie obraczka nie rozumiem p co sie pytasz jak juz to masz wazne czy tobie sie podoba

Gość sdshds
Polska to jednak biedny kraj, nie moze wam sie w glowie pomiescic ze kogos stac na pierscionek za pare tysiecy euro. To ze wam narzeczoni kupili cyrkonie czy mikrodiamenty za max 1000 zl nie oznacza ze wyszyscy tak maja. niech wam bedzie, wszyscy maja cyrkonie, takich duzych diamentow nie ma:D a te 180.000 tys ktore ktos strzelil rozbawilo mnie do lez:D w temacie: obraczka mi sie nie podoba, pierscionek srednio bo diamenty lepiej wygladaja z bialym zlotem albo platyna.

Gość szafirek....
a ja tam osobiscie wole zolte zloto:) i niestety musze sie zgodzic z wypowiedzia powyzej..

Gość poli26
a ja i tak nie odróżniam cyrkoni od brylantu...