Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

polozenie podluzne miednicowe

Polecane posty

mam pytanie bo juz sama nie wiem, zastanawialam sie dlaczego czuje ruchy dziecka tak nisko, w internecie przeczytalam ze jak jest w polozeniu miednicowym podluznym to wlasnie tak mozna czuc, tyle ze wszedzie pisze ze to nie jest dobre polozenie i dziewczyna lekarze kaza lezec i odpoczywac wtedy, jestem dopiero w 22 tygodniu, czy takie polozenie dziecka jest naprawde niebezpieczne, pomozcie bo juz swiruje...

Gość Dominika80
Olu też tak słyszałam, ale jaka jest prawda to już sama nie wiem, mój jest ułożony pośladkowo

nie chce sie narazie zamartwiac bo to oczywiscie szkodzi malenstwu, wmawiam sobe ze jeszcze duzo czasu na to zeby sie odwrocilo, ale czy to nie zaszkodzi dziecku ze jest w takiej pozycji?

olciu ja jestem w 23 tyg i też większość ruchów jeszcze czuję w dole brzucha, sporadycznie mnie tyrknie w okolicy pępka, a wiem ze jest skierowane główką w dół bo 2 tyg temu robiłam usg;) nie martw się na zapas, i czekaj cierpliwie na kolejną wizytę;)

dzieki dziewczynki, tydzien temu bylam na usg polowkowym i wlasnie mam zapisane polozenie plodu miednicowe podluzne. Nie bede sie zamartwiac narazie jeszcze 4 miesiace mamy :D