Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gryhre

hahahahaha była do mnie napisała

Polecane posty

Gość gryhre

napisalem do niej na naszej klasie iznnego konta życzenia świąteczne i tak sie złożyło że zacząłem sie z nią tak wirtualnie "kochać.Pisalismy w sumie od tego czasu dzienw dzien tylko że ona nagle skapneła się że to ja..I napisała na mój proawdziwy profil z awanturą ja oczywiscie zaprzeczałem i ją opierdolilem...sam ja zostawilem tak troche głupio..I ona Cisiaj dzwoni i wyskakuje zhaslem "Wszystko już rozumiem..To Kuba nie Piotrek zużył wtedy wszystkie prezerwatywy,dlatego Piotrek nie wiedział co sie z nimi stało;((raz zapytala gdzie reszta gumek a ja nie mogłem znaleść i uznała że je zużyłem) A ja sie niepotrzebnie denerwowałam.Rozmawiając z Tobą doznałam makabrycznego odkrycia...Ty sam nie wiesz,że nim byłeś..i nie ma sensu żebym się denerwowała,bo ty nie zdajesz sobie z tego sprawy;( W małżeństwie Kuba będzie bzykał się z Asią a Piotrek z Małgosią. Jeden i drugi będzie miał czyste sumienie i będzie wierny "tej jedynej"nic nie wiedząc o istnieniu tego drugiego DRAMAT a Twoja narzeczona wie o Twojej przypadłości i o tym że jest was dwóch??Ja jej nie powiem,ale pilnuj żeby się kiedyś od kogoś nie dowiedziała..Jak Kuba wróci niech wejdzie na swój numer gg:)Dam mu namiary na swojego lekarza:) I nie wiem kuwa co teraz jej odpisać na to:O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować