Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poed

Ojciec mojej koleżanki odmówił jej-własnej córce usuniącia ciąży!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość poed

Współczuje tej dziewczynie została sama z małymi dzieckiem , bo jej tatuś ginekolog który spokojnie sam mógłby przerwać ciąże nie pomógł jej w tym. Wszyscy dobrze wiedzą że jej ojciec to największy rzeźnik w mieście,wiele kobiet zachodzi do jego prywatnego gabinetu i płaci mu słone pieniądze za to by usunął to z czym ona się męczy a to takie zwykłe bydle które nie ulitowało się nad własną córką. Moja koleżanka ma 26 lat i z wykształcenia jest kosmetyczką! Jest z zamożnej rodziny, i sama też dobrze zarabia więc nie miała by problemu. Jej syn ma teraz kilka miesięcy i ona została skazana na samotne macierzyństwo dzięku swojemu ojcu.

Gość ale jeśli usuwa ciąże innych
kobiet to swojej córce też powinien!

innym usuwa zawodowo, a widocznie jego światopogląd w sferze osobistej jest inny i nie mógł tego zrobić swojemu dziecku, bo wie z czym to się wiążę w przyszłości.

Gość poed
Właśnie o tym mówie,usuwa ciąże innych kobiet,bierze za to ciężkie pieniądze ale swojej córce,której należało by pomóc w takiej sytuacji odmówił. Przecież ta dziewczyna ma już całkiem zmarnowane życie, ona została teraz sama z kilkumiesięcznym dzieckiem. Ten poród doprowadził do tego że ona już nie będzie mogła mieć więcej dzieci. Czyli ona jest już skazana na to że zostanie sama, bo który mężczyzna zwiąże się z samotną kobietą z dzieckiem? tylko że to najmniejszy problem, przecież ona będzie musiała pogodzić obowiązki matki z pracą:( eks mojej koleżanki sam powiedział jej że albo usunie ciąże albo on odchodzi. No i odszedł jak obiecał. Ja bym usuneła na jej miejscu!

Gość Śliwkawęgierka83
podwójna moralność....

Gość tragedia w pięciu aktach
samotną matką jest ze swojej własnej winy oraz z winy ojca tego dziecka jej ojciec - ginekolog, nie ma z tym nic wspólnego

Gość i co z tego że ojciec jest gen
ekologiem! Całe szczęście nie zabił własnego wnuczka :) i to mu się chwali szkoda tylko że morduje inne dzieci:(

Gość Pisze
Jakoś nie widze problemu. Koleżanka z zamożnej rodziny, więc pewnie rodzina jej nie zostawi w potrzebie, ojciec koleżanki będzie cieszył się z wnuka, a ojciec dziecka okazał się... .ujem. I kto Ci, poed, wmówił, że koleżanka bedzie samotna z dzieckiem do końca życia?! Zmarnowane życie? Że niby jak samotna matka to skreślona dla innych mężczyzn? Jeszcze może być tak, że pozna normalnego meżczyzne, który uzna dziecko i będzie kochał jak własne.

Gość poed
Moja koleżanka została sama z dzieckiem, pozbawiona drugiej szansy na macierzyństwo oraz szansy tego że założy z kimś kiedyś pełną rodzine. Gdzie będzie mama,tata i dzieci. Ja współczuje i swojej przyjaciółce oraz jej dziecku, w końcu były facet mojej kumpeli zapowiedział jej że nie chce mieć z dzieckiem nic wspólnego.

Ja tam się nie dziwię. Co innego wyskrobać obcego płoda, a co innego własnego wnuka. No i jak laska tak dobrze zarabia, to kto jej bronił pójść do innego ginekologa? Nie ten jeden jest na świecie. Temat tak głupi, że nie może być prawdą...

Gość offerma akurat nie ma pojęcia
co to znaczy zostać samemu z dzieckiem.. ale córki,syna czy wnuków to już raczej nigdy nie będzie miał.. Widocznie ojciec Twojej koleżanki autorko zapragnął zostać dziadkiem:D

ja ma takie pytanie..no bo w Polsce nie można usuwać ciąży, tak? (chyba, że sytuaccja nie działa się w Polsce) ale płacąc w łapę to gin usunie? są tacy co się nie zgodzą np?

miał wyskrobać własnego wnuka? :o " ona została skazana na samotne macierzyństwo dzięku swojemu ojcu. " raczej dzięki swojej głupocie.

Gość poed
Dobrze zarabia ale zarabia tylko 2500 na miesiąc!,za to może się utrzymać tylko jedna osoba.No i w sumie to ona teraz będzie uzależniona od rodziny.Ja na jej miejscu miałabym żal głównie o to że ktoś inny pokierował moim życiem a to ona powinna głównie podjąć decyzje! Akurat do ojca mojej kumpeli przychodzi wiele kobiet a on bez problemu za pieniądze usunie.

Gość stop leserstwu
poed, pierdolisz, mogla isc do innego lekarza, szczegolnie jak ma kase,w ogole co to za pomysl, aby ojciec usuwal wnuka?:O

>>Dobrze zarabia ale zarabia tylko 2500 na miesiąc! no to w końcu dobrze, czy tylko 2500?:o

ale pomyślcie - jaką trzeba być idiotką, żeby mieć ojca-gina i się nie zabezpieczać :D ta historia wydaje się nieprawdopodobna, czy można być aż tak głupim?

Gość poed
2500 to wystarczająca pensje dla jednej osoby, ale nie dla samotnej kobiety z dzieckiem. Jej ojciec jest znany w środowisku lekarskim, więc łatwiej jej było się zwrócić z pewnych przyczyn z taką prośbą do własnego ojca!

a jak się rżnęła z jakimś fagasem, to zwracała się z prośbą o opinię do ojca? :o jak nie uważała jak robiła, to niech robi jak uważa.

w ogóle skoro ma ojca lekarza i jest z zamożnej rodziny, mogłaby skończyć jakieś porządne studia i zarabiać dużo więcej. a skoro jest leniwa i na dodatek puszczalska - to niech sobie teraz radzi. tylko tego dziecka szkoda :o

Gość poed
Nie z jakimś fagasem! tylko z facetem z którym planowała przyszłość! Ona chce otworzyć własny zakład kosmetyczny. Mówiła mi o swoich planach na przyszłość, teraz dziecko jej wszystko pokrzyżowało. Co do ojca to uważam że skoro on jest jej rodzicem to powinien jej pomóc w takiej sytuacji! a tak to skazał swoją córke na bycie samotnej matki:(

Gość swoją drogą to musi być dobry
hipokryta z tego człowieka

Gość dsdss
Czy ją całkiem popierdoliło? Chyba żarujesz? jak można prosić o coś takiego własnego ojca.. co on miał wyrywać dziecko z łona własnej córki?:D widocznie zachował resztki normalności:D

Gość do offermy i bydlaka i innych
facetów jeśli jesteście facetami to w kobiecych sprawach radze wam się nie wypowiadać :classic_cool::classic_cool:

Gość Pisze
No własnie, z fagasem. Ona planowała z nim przyszłość, ale on z nią już nie. Plany mają to do siebie, że czasem biorą w łeb, a jak ktoś jest dorosły i odpowiedzialny, to wie, że tak się może zdarzyć. A nie jak tej .ujek, który był znią, kiedy było mu dobrze, a jak przestało być dobrze, to ją zostawił.

"jeśli jesteście facetami to w kobiecych sprawach radze wam się nie wypowiadać" A ja babą jestem i się w tym temacie z nimi zgadzam :P I fakt - nie wyobrażam sobie rozkłądać nóg przed własnym ojcem i żeby mi tam grzebał. Brrrr....

Gość A ja pisze że Bydlak oferma
i inni mają prawo się wypowiadać! :D I pisze to jako kobieta!

ojcu to sie akurat nie dziwie,bo to wnuk. dziecko to nie jest tragedia.trzeba było uważać co i z kim się wyprawia. dla mnie to jest kompletny brak odpowiedzialnosci.najpierw szalec,a potem skrobanka.wiem ,że sa rozne przypadki ale takie,ze dziecko"krzyżuje komus plany" to dla mnie żenada:/wybacz

Gość aborcja to nie są sprawy dla
facetów.. to jesty decyzja należąca tylko do kobiety i nawet ojcu dziecka gówno do tego co zrobi matki z tym pasożytem.. do autorki! Tutaj przeszkodził jej w tej decyzji własny ojciec! jeśli go córka o to prosiła powinien jej załatwić przynajmniej lekarza to jej życie:O:O a nie jego.