Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosyc zycia

mam juz kurwa dosyc wszystkiego

Polecane posty

Gość mam juz dosyc zycia

musze sie koorwa wygadac bo mam juz dosyc mam 24 lata meza dziecko i koorwa 100 zl i nie wiem na co to wydac ja nie pracuje moja firma oglosila upadlosc i siedze w domu z 8 mies. dzieckiem moj maz pracuje ale pracy jest coraz mniej przez pieprzony kryzys od grudnia pracowal u takiego goscia przy wykonczeniach pracowal mies. czasu oczywiscie na czarno bo jak no on umowy z nim nie spisze i co koorwa i jak przyszlo do placenia pieniedzy ani widu ani slychu abonent nie dostepny i jak tu kurwa zyc w tym pieprzonym kraju pieniadze nam sie skonczyly mamy 100 rachunki nie poplacone internet prad woda pieluchy sie koncza kurwa nie mamy od kogo pozyczyc ja pierdole i co to jest za kraj poszlam do opieki baba ma przyjsc w przeciagu 14 dni potem czekaj na decyzje moze za miesiac beda pieniadze a co ja mam koorwa zrobic przez miesiac ze 100 w portfelu pierdolona polska zeby im wszystkim kurwa zadzacym hujom tez kiedys zabraklo na wszysko chce mi sie ryczec juz nie wiem co mam robic. chociaz sie wygadalam

a nam się rok bardzo dobrze zaczął dużo zleceń dużo pracy ale zeszły rok to była masakra

Gość dfgrtyh
viiki i co? ma byc jej teraz lepiej ze nie ona jedna? rachunki zaplaca sie nagle same? pieluchy same ze sklepu przyjda? nie masz nic do powiedzenia to zamilcz :O

Gość ja wpisałm w wyszukiwarke
viiki Myslisz ze Ty jedna tak masz? ludzie to jednak potrafią pocieszyć:O

Gość maniak psiochyyyyy
dlatego zyczymy politykom zeby zdechli w cierpieniu

Gość no nieważny pseudonim teraz
wspolczuje

no a co powiem/?cokolwiek by mowic to co to da?zygac sie chce jak sie słyszy takie rzeczy ze ludzie tak zyja jak zyja ,ale co my mozemy? tak jest w polsce i tego nie zmienimy 😭

Gość mofo
to nie mow nic. nikt cie nawet o wypowiedz nie prosi zwlaszcza jak kompletnie nic ona nie wnosi i jest bezsensowna :O

Gość przeciez w donaldzie
tak to jest jak się ma męża frajera i sama jest się nieudacznikiem

100 zł to dzisiaj mozna sobie wiesz co zrobic.tak masz racje polski rzad nas kurwa wykonczy wszystkich. ale grunt ze oni maja co w dupe wsadzic a co drugi to lepsza furą jezdzi i w dupie ma takich co nie maja pieniedzy na zycie. taka kurwa polska

Gość ano...
Może poproście rodziców o tymczasową pomoc?

Gość przegralam gre dawno
A ja też mam wszystkiego dość . ślub z wpadki wszystko się jebie i do tego brak pierdolonej kasy na wszystko. chcę umrzeć

Gość mam juz dosyc zycia
meza frajera a co ty kurwa o nas wiesz co kurwa masz wszystko srasz sie bo rodzice ci wszystko dali?? zapewnili start?? nie stety naszych rodzicow nie bylo na to stac i gardze takimi ludzmi jak ty?? jest ciezko ale bedzie lepiej i wiem ze wiele osob ma taka sytuacje ale takie osoby sobie poradza w zyciu a nie takie co maja cale zycie wszystko podawane na talezyku

nie przejmuj sie debilnym gadaniem ,zawsze jakies kretynkowate dupki tu sie znajda-i nie dyskutuj z takimi

Gość ano...
Do "abonenta niedostępnego" wyślijcie smsa, że idziecie go podkablować, że Was oszukał, wymusił pracę na czarno, żeby nie płacić podatków, a teraz nie chce się z Wami rozliczyć. To może zrobi się bardziej dostępny.

Gość mam juz dosyc zycia
jestem z radomia a rodzice nie stety nam nie pomoga moja mama jest na zasilku dla bezrobotnych ojciec nie zyje tesc nie pracuje tesciowa ma rete i dorabia ale jej wiecznie malo kasy na wszystko jej brakuje nie stety takie zycie a do przegralam gre dawno moja znajoma tez zaliczyla wpadke i slubu nie brali bo dziecko to nie powod do slubu dziecko ma ponad rok i sobie zyja na tzw. kocia lape dobrze im sie uklada i zbieraja na slub i male przyjecie

Gość mam juz dosyc zycia
wysylalam esy ale nie dochodza buuuuuuu od tyg. codziennie wysylam

szkoda, ze z radomia. jakbys byla z mojego moglabys wpadac codziennie na obiadek. a jak ci sie skoncza pieluszki czy cos, zawsze mozesz liczyc odemnie na jakas paczke.

Gość przeciez w donaldzie
gdybys wiedziała co to słownik ortograficzny pewnie byłoby ci łatwiej:p

Gość trzeba bylo sie uczyc
niestety !!!

Gość a ja powiem
oj ty z donalda, daj spokój. dziewczynie wali się życie a ty o ortografii. to nie wypracowanie, tylko życie.

no lae taka jets prawda, nieuki robia dzieci, a potem płacz ,ze pracy nie ma. niech idzie do biedronki na kasę ,albo sprzątac wc, taka praca zawsze sie znajdzie. czego ona oczekuje? ze bedzie zarabiac kilka tysiecy nie reprezentujac sobą nic? i tylko pretensje do całego świata

Gość gwiazdorek
a ja mam pytanie do Huskiego, jestes facetem?

trzeba sie bylo uczyc? o czym ty mowisz? wiesz ilu ja znam magistrow z wyksztalceniem co maja problem ze znajezieniem pracy albo pracuja w kfc? moze ty sama do wszystkiego doszlas? ja tak samo stracilam prace bo firma upadla..

Gość ...ups
Bardzo ci wspólczuje autorko. Nastały czasy przetrwania, prawa buszu rządzą, nijak to ma się do rozumu, bo nienapasieni(!) żerują na biednych ....... to chyba i tak zbyt delikatne określenie, kiedy się nie ma co dziecku dać jeść!!!! I pomyśleć, że co niektórzy za niewiele wysiłku dostają od 8.ooo do 40. ooo tys miesięcznie. Rozplywają się we własnej pysze zbytku, więc nie czas im zastanawiać sie nad biedotą!!! Nasz kraj i rządy to jakaś wielka pomyłka. Kapitalizm zmienił wszystko i bardzo wiele, podwyżki CEN(!), OPŁAT(!) zapomniał jedynie o żebraczych pensjach, emeryturach zwykłych zjadaczy chleba ......ale o swoich nie omieszkał zapomnieć!!! Mnie się wydaje, że zarobki są wymiernikiem efektywnej pracy i trudu w nią włożonego, więc jeśli nie ma efektów ...... to bye z wysokimi zarobkami! Ta zasada powinna dotyczyc wszystkich!! O "służbie" zdrowia, nawet nie wspominam!!!

pracują w kfc, ale pracują ! a autorka potrafi jedynie narzekac, jaka ta polska zła. jak sie nie podoba to niech wypierdala zagranice i tam siedzi. dlaczego z moich podatków muszę utrzymywać nierobów, któzy jedyne co potrafią ,to sie mnożyć. Wkurza mnie takie gadanie, wiem,ze róznie w życiu bywa, ale wtedy trzeba zakasać rękawy i wziąć sie do roboty , a nie usiąść i narzekać. no ale jezeli nie ma sie zadnego wykształcenia, umiejętnosci to chyba pozostaja tylko to !