Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosyc zycia

mam juz kurwa dosyc wszystkiego

Polecane posty

Gość samouk II
Ahaha! Z takim słownictwem, taką ortografią i takim narzekactwem to nic tylko jakaś zakamuflowana dresiara, przykro mi bardzo. Te kredyty to na mieszkanie czy na jakieś pierdoły szły? No i zonk drugi, wypierdzielić zagranicę i tam ZAPIERDALAĆ JAK WÓŁ to by mogła, ale nie będzie się tak hańbić w Polsce, tak?

A myślał ktoś z was o pracy przez internet? Najlepszym sposobem na zarobek są programy partnerskie. Oczywiście trzeba na początku włożyć w to trochę pracy, a potem tylko liczyć kasę. Sama wiem jaka to przyjemność nic nie robić, albo robić w tym czasie coś innego i tylko zaglądać od czasu do czasu na konto swojego programu partnerskiego ile osób coś zamówiło przez mój link.

Gość gość11111
Trzeba było się uczyć a teraz trudno . Żal mi ludzi z marginesu społeczeństwa ...

Gość Alicja-Wita
Mieliśmy dosyć polski-dlatego wyjechalismy do anglii-tu jest o niebo lepiej-lepsza opieka-ale pod warunkiem że chociaż jedno pracuje.

Gość fgdgdgf
może idź do caritas, tam jakieś paczki żywieniowe dają hmm albo popytaj tu i tam jak moja siostra nie miała kasy to popytała na odpuście i załatwiła sobie, że pierniki sprzedawać będzie co niedzielę w tygodniu do pracy, weekendy pierniki, ale zawsze w weekend do ręki dostaje te 200zł może szukajcie takich rzeczy, żadna praca nie hańbi

Gość ola 123
Gościu 111111111 CO ZA DEBILNA WYPOWIEDŹ!!! "zal mi ludzi z marginesu spoleczenstwa"??? Nawet nie wiesz co mówisz, ja skończyłam prawo z wyróżnieniem, jestem na doktoracie z prawa i zarabiam w sądzie rejonowym 900 złotych!!! Wiesz na co taka pensja starcza? To odlicz opłaty i ci zostanie na waciki!!! Nie tylko margines nie ma czego jeść! Uwierz, że ciężko jest wszystkim, których nie miał kto wkręcić do super-pracy, których firma padła lub którzy nie chcą zarabiać naciągając innych!

A ja co mam powiedziec? 2 fakultety, 10 lat doświadczenia w szkole, a teraz zapieprzam fizycznie po 12 godzin...a, jeszcze 2 lata bezrobocia. Umowy śmieciowe, lub na czas określony... Z tym krajem jest coś nie tak i nie mówcie, że nie.

Gość to ja się wypowiem na temat
Mam firmę, która zatrudniała 25 osób, zawsze pracowałem. Dziś zatrudniam już niestety 4 osoby. Mój dylemat jest taki, że następną osobę muszę zwolnić. Pytanie do Was jest takie?! Kogo mam zwolnić!. Jeden ma do emerytury 10 lat! Drugi młody i ma 2 dzieci! To państwo absolutnie nie sprzyja nikomu, wręcz przeciwnie nastawia przedsiębiorców przeciw reszty społeczeństwa! Szereg biurokracji zarzyna nasz potencjał i kapitał, każe nam konkurować z chińszczyzną i marketami, które są zwolnione z podatków i mają mnóstwo przywilejów, których ja niestety nie mam! Nie stać mnie na z-usy! Całą otoczkę wymyślonej biurokracji!, którą ja muszę utrzymywać! Prosty przykład: zatrudniając pracownika, on musi mieć przeprowadzone badania lekarskie i mieć zaświadczenie od lekarza, że jest zdolny do pracy na "X" lat. Powiedzmy 5 i przychodzi mi z takim zaświadczeniem. Czy lekarz, ku...a to wróżka. Ten pracownik może się rozchorować za pół roku! Jednak brak takiego zaświadczenia w papierach powoduje karę, bo kontrola to wyłapie np. Jak ja sam mogę to kontrolować, że mi się k.. a skończyła ważność zdolności pracownika do pracy, skoro jest zdrowy! Właśnie za to otrzymałem dziś karę! Chcecie jeszcze wqięcej z 2 podszewki usłyszeć!

Gość a niech to... ja pier...
qrwa, też mam dooooooość! Męża wessał FB, nie widzę go już tygodniami, bo niby siedzi zamknięty w gabinecie i pracuje, a ja wiem, że 1/3 czasu spędza na fb. dzieli się z jakimś qrwa brzydalskimi qrwa qrwami swoimi twórczymi pomysłami, a jak sie pytam, co u niego słychać (parodia, qrwa), to mówi a co cie to obchodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Dość, qrwa, ciśnienie mam super wysokie, ciągle mi szumi we łbie przez to, że się denerwuję. Dość! Tak mi się odwdzięcza za moją szczerą miłość, przyjaźń, wierność, uczciwość, poświęcenie się. Ja pierdolę. Wybaczcie wszystkie forumowiczki za przekleństwa, ale inaczej zwariuję albo dostanę wylewu przez te ataki gniewu!!! QRWA!!! Brak słów. Za co mi to? Czy uczciwość partnerska i szczerość już nie mają wartości? nie wytrzymuję tego. qurwa!

Gość realiaaaaa
Wyjedz z polski i zamieszkaj w innym kraju,to nie będziesz miała problemów z kasą. Ja chciałam iść na studia ,ale nie miałam na to pieniędzy...A na rodziców nie mam co liczyć... Do pracy mnie nikt nie chciał zatrudnić,bo niedoświadczona... Każdy mnie tylko pouczał i mówił co to on by zrobił,gdyby był na moim miejscu...Ojeju sreju... Moja ostatnia rozmowa w pl o prace skończyła się tym ,że koleś dostał w gębę... Powiedział ,że zatrudnić mnie nie może,no chyba ,że prywatnie do łóżka. Co mnie za przeproszeniem wku*rwiło. Nigdy bym się nie puściła za pieniądze ,za jakieś papierki,śmierdzące... i srać na ludzi ,którzy proponują wam pieniądze za sex. Pojechałam do babki na wakacje,zatrudniłam się u kolesia który uprawiał ziemię i od 4 rano do 22 pracowałam w polu. Po 6 miesiącach trochę zarobiłam.Otworzyłam mapę europy i powiedziałam sobie ,że lecę do irlandii. Pokój znalazłam przez internet. 6 września 2006roku wyleciałam,znalazłam prace w sklepie.Po roku awansowali mnie na menagera,pensja mi podskoczyła i do dzisiaj siedzę na tym stanowisku. Rodzinę odwiedzam 2 razy w roku ,a do polski wracać nie zamierzam. W życiu trzeba czasami ryzykować.Ja zaryzykowałam i nie żałuję.

Gość aplusbe
do Husky: Stary temat bo z 2010... ale masz duuuży szacun za swój tekst... I pozdro dla autorki oczywiście...

Gość wieszalka
ady się weźcie w garść Ja się wziąłem Zamarzałem pod garażem - z premedytacją i na złość "wszystkim" Chyba - jak patrzę dzisiaj na to Pojebus jakiś ze mnie - no nie,,,, Sprężcie się Obejmijcie tematy które Wam życie przewartościowały Westchnijcie głośno Nie żałujcie sobie A później - od nowa....

Gość MarioYAMAHAR1
mam dosyc tego życia baba ma mnie w d***e odkad dziecko sie pojawilo nie ma nic do dzieci bo mam juz 9 letnia corcie i mega ja kocham ale babe zmienilem i chyba to jest problem ona jest jak pasożyt na d***e i jest mega psychiczna generalnie na dzien dzisiejzzy mam ja juz w czarnej d***e mende !!!!! zniszyla moje cale zycie i nie zebym byl slaby psychichicznie ale menda p*****lolona mnie wykonczyla !!!! nigdy wiecej takich panienek!!!!!!!

Gość gość
Temat archiwalny, a wy znów o tym samym? Jakie to żałosne.Temat oklepany.Kto chce pracowac to znajdzie pracę, tylko obiboki narzekają!

Gość gość
ciekaw jestem co u Ciebie ?, bo ja dziś mam właśnie tak , że mam k**wa dość, wiesz co dalej??już po prostu nie mam siły na to wszystko ,na arogancje , na zamachy na ZUS , nawet na to że k**wa jablka sa za drogie i p********e ziemniaki tez .....pozdrawiam wszystkie podraznione osoby , niech moc bedzie z Nami.

Gość gość
zabierz się za coś co potrafisz robić i rób pomału na swój rachunek... nie wiem włosy, paznokcie, biżuterie... cały czas jadę na swój rachunek nie na kogoś i skacze z kwiatka na kwiatek raz jest raz nie ma... ale jak nie ma to nie plącze bo jak było to na koncie się odłożyło... teraz zająłem się czymś na czym kompletnie się nie znam i po 3ch miesiącach 100 000 konto mi się powiększyło... teraz nic nie ma do roboty to pomału wydaje co zarobiło się... oczywiście nie zajmuje się tipsami czy innymi pierdołami ale jak się nic nie ma to od czegoś trzeba zacząć...

Gość gość
Nie masz co narzekać, mam 2 dziecko, zarabiam 2200 płacę sumiennie na 1 dziecko 1400 alimentów, dodatkowo kredyt zaciągnięty przez byłą żonę 1100 mc, więc co miesiąc jestem do tyłu jakieś 300 zł. Pracuję na 3 etaty, całymi dniami i nocami, dorabiam na czarno, świątek piątek niedziela, jak dobrze wyjdzie to co miesiąc po opłaceniu rachunków zostaje mi jakieś 400 zł do 800 zł. Żyję na granicy nędzy, oczywiście jak mi nie zapłacą to mam 0. Ten kraj jest poooje*any...

Gość gość
po ch...j wy tam siedzicie ludzie przyjezdzajcie do uk. ja pracuje bez kwalifikacji zadnych, jezyk sie nie liczy ostatnio pomagalem osobie na indakszyn co ni w zab po ichniemu. robi sie za podstawe tj. 6.5 funta na godz. ok 200 funtow tyg na czysto. pokoj to 60 f. zarcie ok 25-30 f na osobe jak gotujesz to i taniej bajka, male zarobki to na dzieciaka cos dostaniesz. ale w zamian dostajesz kase i rutyne z chu...ym krajobrazem da sie zyc i nie ufaj rodakom bo ci nie pomoga na bank. ja tu mieszkam juz pare lat jest ok i bimbru sie tez napije. ps. polskich sklepow w pyte i masz co chcesz a jak nie to babaj dowiezie

Gość gość
Zycie zaczynało mnie przerastać. Nie potrafiłam odnaleźć się wśród ludzi, z każdym miesiącem problemy narastały i zaczynałam wpadać w powazną depresję. Pomogło mi oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie moc-energii.pl , teraz znowu jestem pełna zycia, tak jak kiedy byłam jeszcze młoda. Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.

Gość gość
Jeśli udał ci się nie zabić - pomóż mi. Mam 60 lat i już też mam wszystkiego........

Gość bezdomu bezroboty bieda długi
Ja też. A najlepsze to, że powiedzieli mi, że moją szansą jest wyjście z bezdomności, rozpoczęcie kreatywnego poszukiwania pracy, zdobycie sobie jakichkolwiek źródeł utrzymania na początek no i uczęszczanie na zajęcia terapeutyczne, żeby depresji nie załapać. No i mam co roku zgłaszać się do wolontariatu na przedświąteczne akcje w listopadzie czy grudniu, to dobrze robi w CV. A ja mam ponad 50 lat, kilkanaście lat pracy na czarno, rosnące długi, jak słucham tych bzdur o kreatywnym poszukiwaniu pracy, o zrobieniu czegoś konkretnego, żeby zdobyć jakiekolwiek lokum dla siebie, to mi się rzygać chce. I zawsze jest to samo: jak proponuję mądrali, żebyśmy się zamienili miejscami, ja na stołek mądrali, a mądrala na moje miejsce, to jakoś mądrala już nie ma pomysłów...

Gość gość
Mam dosc teściowej, ktora oferuje pomoc a gdy tylko pytam czy zostanie ze swoim wnukiem przez jakis czas to ucieka. Po dziurki w nosie mam jej chu*owego zachowania, wynioslosci, arogancji i egoizmu. Je*ana garbata baba, ktira tonie w dlugach bo lubi hazard i kochanków. Mam dość bratowej, ktora jest piz*owata paniusia i szuka tylko jak nie wydac na nic kasy ale zeby sie pokazac i zeby wszystkim poszlo w pięty, ze ona niby taka super. Nigdy nie oferuje pomocy i nigdy nic sama od sirbie nikomu nie da. Nawet wlasnemu mezowi na urodziny dala poduszke ze sklepu, w ktorym pracowala bo tam miala spory rabat! Mam dosc mojej matki alkoholiczki, brata cpuna i ojca, ktory robi wszystko zeby sie tylko zabić. Mam dosc mojego niezaradnego meza, który zachowuje sie jak 4latek trzymajacy za spódnice mamusi. Wszystko za niego trzeba zrobić. Kur*a wszystko. Dzisiaj sa chrzciny naszego dziecka a ja mysle tylko o tym, zeby wszyscy wypier*alali jak najdalej stąd. Nie wiem co z tym wszystkim zrobić. Spakowac sie i uciec? Nie chce mi sie niczego. Czuje jakbym byla robotem. Mowie do dziecka bo w tyle glowy mam "musisz do niego mowic, zeby się rozwijał / zapewnij mu miłość etc." czego w ogole nie czuję. Czasem czuje, ze jestem pusta w środku, zero uczuć. Jedyne co czuje to agresja. Agresja na wszystko i na wszystkich. Zupełnie nieadekwatna momentami do wydarzeń. Mam dosc samej siebie. Kur*a. Musze ponarzekac tutaj bo gdzie indziej. I tak to wszystko nikogo nie obchodzi.

Gość gość
Też mam dosyć , serio . Mam wiecznie chore dziecko , już mink***a niedobrze. Antybiotyki non stop , do tego padaczka i wiele innych , czy k***a na to dziecko jakiś urok ktoś rzucił czy co , rzygać mi się już chce. Wychowuje gonna dodatek sama , życie Mi sie tak s**********o, że coraz częściej myślę żeby że sobą skończyć . :(((((

Gość gość40 latek
do bezdomu bezroboty bieda długi 2017.11.21 I Dokladnie , niech tacy wejda na twoje miejsce i zamienia sie na tydzien, latwo zawsze doradzac innemu....

Gość gość
Se miej i tak renty niedostaniesz,sie kurna narobilo tych co mają wszystkiego dosyć i ukraince w polszy muszą robić bo on ma dosyć:-D .Was powinni wszystkich do obozu zamknąć karmić zupom z odpadkow takich jal łupiny z ziemniakow i jarzyn i batem do roboty w kamieniolomach gonić 100% gwarancji ze byli byście zdrowi na ciele i duszy sieroty obrzygane:-P :-D

Gość mam   juz   ...   dosc

Za  granicä    prace   znajdzie   ten   kto   ma   jakis   zawöd    i   najlepiej   żeby   pracowac   nie  na   czarno   bo   wtedy   mogä   ciebie   szukac   na  kase. W   niemczech    bylo   lepiej    wiadomo   jak   byly    Marki    kazdy   to   wie   teraz   jesli   chcesz   zrobic   musisz   robic   nie  wazne   w  jaki  kraju.

Ale   mlodych  tylko   widac   polaczköw    za   granicä    a   I   w   kraju   duzo   takich    cpajä   chlajä    chodzi   taki   jeden   na  budowe    na  czarno    zarobi   to  puzniej   nie  chodzi   bo   chla   i   cpa   inny    sie   zachlal   na   smiec    musiala   byla  żona    pożyczke    zaciägnäc   żeby   go   sprowadzic   do  pl    bo    na  czarno   robil   i   wiadomo  ubezpieczenia    nie   mial.

Ci   co    se  żyjä    za   granicä   wcale   tak   latwo   nie  majä     tylko   siè   chwalic   umiejä    mam   siostre   w   anglji   chlanie   i   palenie   trawki   a   przy   mamusi   do   rany   przylożyc. 

Gość qqqq

na czarno nie da rady pracowac mogl isc przez agencje pracy jak by byla kontrola to byl by w d.upie byl i tak niedlugo nie bedzie miejsc pracy bo do polski ukraincy zawitaja albo inni obcokraojwcy zatrudnia sie w polsce i bedzie ch.ujnia ze znalezieniem pracy w polsce bo zajete miejsca beda 

Gość qqqq

i tak polowa ludzi w polsce jest bez pracy bo nie ma juz poprostu miejsc w firmach wolnych tym co sie udalo maja poprost sczescie i tyle 

Gość ejjjj    no

Co  to   wogule   ...    wszystko    jest    idziesz    do   roboty    starasz   sie   to   cie   zwalniajä   tak   o   albo   ty   juz   psychicznie    nie   wyrabiasz    bo   masz   dosc   ...    zapierdalac   jak  pies   za  psie   ...   pieniädze    co   ...a   i  tak   z   tego    masz    bo   ciebie    Nadal    na  nic   nie   stac. Ja   ...    do   roboty   8   km   deszcz   czy   wiatr   czy   w  dupe   slonce   grzeje    ty   zapierdalasz   na   rowerze   na   sadzonkach    spocony   jak   wieprz    lepisz   sie  ...   jak  plastelina   i   ...   lyka   piciu   i  zapierdalac   w  gumowcach   bo   rosa   jeszcze    albo  ogulnie   dzis   se   ...   ...la   deszczem   caly   dzien    ...  mnie   strzeli   600    zarobie   za  hate  chce   stara   400    no  żesz   ...   jego   bana   Mac  do  ...a   czy  ja  ...a   niedorozwuj   czy   niedojeb    z   czego   odloże   do  ...a   jak   tu   dac   trzeba   za   hate   daj  na  żarcie   dac   co  nie  zdolasz   zeżrec   bo   flaki    ci   sie  przewracajä   jak   widzisz   ten   syf   w   hacie   ...   hata   do  remontu   kuchnia   lazienka   6  osòb   na   3   pokojach    idzie   siè   zerzygac   ...   czy   sie  za...   czy   zdechnac   inaczej   nie  mam   sil  juz  ...  pod  ...ä   ...    görke   jechac   nie  mam   ...onych  sil     niech  mnie  ktos   za...   dobije   zastrzeli     Auto   by  czlowiek  kupil   nie   bo   dojä   w   domu  od   ciebie   ...a   Mac   po  ...  sie  mnożyc   jesli   stara  ma   wy...e   na  mnie    czy  ten  czlowiek   ma   serce   z  kamienia   innym   rodzice   pomagali   ja   tu   sama   jak   ...   sierota   opuszczona   przez Boga   bogu   ducha   winna   a  traktowana   jak  bym  Auschwitz   Birkenau   byla   I   ciägnie   wuz   pod   gure   codziennie   od   nowa   pozdrawiam   tych   kturzy   kochanych    rodzicöw   majä   lub   mieli   mi  to  nie  bylo  dane. 

Sorek   za   błedy    wina   klawiatury 

Gość Lerkarstwo na twoj problem

To wszystko jest ciezkie, ja wiem :( to zycie ziemskie. Ale widze po tych postach, ze pisza to ludzie bez prawdziwej, zywej wiary w Boga, bez oparcia w Nim i nadziei. Nie mowie o religii katolickiej bo ona jest niestety droga wiodaca na manowce. Mowie o prawdziwej relacji z zywym Bogiem, naszym Ojcem w niebie, ktory poslala wlasnego syna Jezusa chrystusa na swiat, aby nas zbawil, bo tak nas kocha. Cale to zlo na swiecie wynika z grzechu czlowieka, z tego ze na tm swiecie panuje szatan. Bog czeka na kazdego z nas, nie daj sie oszukac szatanowi, podnies sie z tej depresji i idz do Boga, wolaj do swojego Ojca a wniebie a On cie ulyszy i wybawi. Ukleknij, wyznaj wszystkie swoje grzechy, wyraz zal za nie i pros o opieke swojego poteznego Ojca. Nie daj sie tak latwo demonom, ktore zamieniaja twoje zycie w pieklo tu na ziemi. Jestes zbyt wiele warta/wart zeby sie tak latwo zaprzepascic i dac sobie odebrac to, co ci sie nalezy jako dziecku samego Boga Najwyzszego, co jest obiecane w Biblii. Czytaj Biblie, modl sie czystym sercem a kosciol katolicki omijaja szeroki lukiem. Do zbawienia potrzebne ci tylko czyste serce pragnace milosierdzia Boga a nie cuda wianki i sakramenty, jakie oferuje kosciol katolicki chcacy miec monopol na zbawienie. Zacznij czytac Slowo Boze zeby sie o tym przekonac. Polecam nauczania bylego ksiedza katolickiego na stronie www.tajemnyplan.pl. Niech Jezus Chrystus bedzie z Wami!