Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek23

Wózke firmy Jego

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć co sądzicie o WÓZku Bartatina Plus Classic na paskach , co o nim sądzicie? Mieszkam na wsi i sprzedawca polecił mi go.

na paskach i pompowanych kołach i żadne dziury ci nie straszne!!! mam ten wózeczek z tym że na wahaczach ale żałuję tych wahaczy strasznie! na paseczkach o niebo lepszy by był. też mieszkałam na wsi i sprawdzał się idealnie. także ja jestem jak najbardziej za! duża gondola, stabilny, łatwy w prowadzeniu,dosłownie płynie po drodze :D

Gość a ja czekam i czekam
A czym się różnią wahacze od pasków?

paski są skórzane, fajnie amortyzują, ładnie się buja taki wózek a wahacze są plastkiowe, trzeba włożyć troszkę siły zeby rozbujać wózek, no i gorzej amortyzują. najlepiej iść do sklepu i porównać. ja chciałam na paseczkach, od zawsze, ale kupowaliśmy używany wózek i akurat kobieta z miasta, w którym mieszkam sprzedawała taki na wahaczach w bardzo okazyjnej cenie, więc go wzięłam, ale jakbym miała jeszcze raz kupować to tylko paski!

Gość malaaa miii
my mamy ten wozeczek bartatina Alu plus na pasach i bardzo jesesmy zadowolone. do wozeczka mamy torbe, spiworek, spacerowke, fotelik, parasolke i folie przeciwdeszczowa wozek bardzo dobrze sie prowadzi. w gondoli jest regulowane podnoszenie pleckow. ogolnie wozeczek polecamy:)