Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola14

kolczyk w języku

Polecane posty

Gość nikola14

Błagam was, mam parę pytań na które muszę znać odpowiedź. W maju a dokładnie 13 maja idę sobie zrobić kolczyka w języku tylko obawiam się paru spraw. Chodzi mi konkretnie o te nerwy, czy jeżeli przekłują mi którąś z tych żył które są na spodzie języka to co się wtedy stanie ? I czy można poznać jakoś po grubości tych żył czy język mi mocno spuchnie ? bo ja te żyły mam dosyć widoczne i grube i chciałabym wiedzieć właśnie czy można to jakoś po tym rozpoznać czy mocno mi spuchnie. Bo zazwyczaj moje koleżanki które sobie przebijały mają prawie te żyły niewidoczne i im tak mocno nie spuchł dlatego się obawiam, że mi spuchnie. To odpowiedzcie mi na to pytanie czy to zależy od tych żył i co się stanie jak się je przebije. Z góry dziękuję i pozdrawiam. ;)))

Gość nikola14
A 14 maja robię kolczyk w wardze sromowej. Czy to bardzo boli? Proszę o odpowiedź.

Gość nikola14
mmmm... :) pycha :) co za rarytas :D

Gość nikola14
Proszę o pomoc. W nagrode obciągne komuś.. :)

Gość nikola14
wiesz co bardo śmieszne ; /// dosłownie się tak uśmiałam że ho, to znaczy tylko i wyłącznie o twoim braku dowartościowania ... Widać jak cię matka wychowuje skoro piszesz takie głupoty, albo to nie jej wina,że urodziła takie dziecko, nie musisz się po de mnie podszywać bo nikogo to nie bawi ... ;//

Gość nikola14
Ale co ja moge wiedziec, jestem tylko gimgowniara.

Gość po nicku wnioskuje
ze masz dopiero 14 lat... to troche nie za malo zeby robic kolczyka ?? ;/

Gość nikola14
nie podszywaj się po de mnie bo nikogo to nie bawi,zadałam tylko pytanie a ty wyjeżdżasz z jakimiś głupimi zdaniami ! idź się może lepiej poucz to ci przyniesie lepsze efekty... po za tym widać, że się po de mnie podszywasz bo przy twoim nicku nie ma wyświetlonego e-mailu, jesteś po prostu pustą gówniarą i pisz sobie co chcesz skoro matka cię tak wychowała i jesteś taka tępa, pisz sobie co chcesz mnie to nie rusza i tak wszyscy wiemy, że się podszywasz bo nie widać jakoś e-mailu koło twojego nicka więc widać kto jest prawdziwym autorem tego pytania więc odbij dziewczyno. Lepiej ci zrobi jak pójdziesz do psychiatry szkolnego albo coś w tym kierunku bo widzę, że internet źle działa na nudzące się dzieci, które nie wiedzą za co mają się wziąć, to ja ci powiem idź się lepiej weź za naukę bo widać, że w przyszłości dużo z ciebie nie będzie ... ^^

Gość nikola14
no wiem, że to trochę mało ale jak na swój wiek to jestem dojrzała i wiem jakie mogą być tego konsekwencje , nie to co inni którzy się tu wypowiadają, masz przykład powyżej ^^ Mama mi pozwoli jeżeli będę miała jeszcze wyższą średnią niż mam teraz. ;dd

Gość z ciebie autorko
chyba tez wiele nie bedzie i pukis mloda to wlasnie wez sie za nauke a nie jakies kolczyki ;/

Gość nikola14
uczę się dobrze nie to co inni, a to że chce w sobie coś zmienić to nie jest nic złego i wiem, że nie jestem pusta nie to co inni którzy się tu wypowiadają bo po prostu brak słów mi na to, teraz zgrywasz mądrą ? szkoda, że nie zrobiłaś tego wcześniej hahaha ^^

Gość po twoich wypowiedziach
wcale nie wygladasz na madra ;/ wrecz przeciwnie

Gość gorylica z bytomia
Jakby moja 14-letnia córka takie coś wymyśliła, to miałaby przesrane do 18-nastki. W głowie się nie mieści, żeby takie dziecko (tak, dziecko) myślało o kolczykach i to na dodatek w języku. Jak Ci się nudzi to sobie znajdź jakieś twórcze zajęcie, a nie zawracaj ludziom głowy na forum.

jezeli przebijasz jezyk w salonie piercingu to nie ma zadnej mozliwosci zeby Ci cos uszkodzili.. 100% zadowolenia tak jak w moim przypadku.

Gość nikola14
taak ? to spójrz sobie na te wyżej !!! Boże !!!!!!!!!!!!!!!! ludzie chce tylko wiedzieć o to co się zapytałam !!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiecie nic w tym temacie to się do chujaaaaaa nie wypowaidajcie !! bo już mnie nerwy biorą jak czytam te głupie komentarze !!!!!! a ty mądralo sam sobie zrób w dupie jak jesteś taki mądry palancie jeden !!!!!!!!!!!!!!!! pisałam dobrze do puki mnie nie zaczęliście wnerwiać !!!!!!! masz coś konkretnego do powiedzenia to wtedy pisz !!!!!!!!! a nie głupoty o kolczyku w dupie ! nie podoba ci się to co mam zamiar zrobić to po co tu wchodzisz i to czytasz , hyyym ?!?! widać, że teraz na polakach w ogóle nie można polegać co to za ludzie teraz są to się w głowie nie mieści !!!!!!!!!! musicie mnie z równowagi wyprowadzać ?!!?!? Nie masz odpowiedzi na zadane pytanie to nie pisz wcale albo zastanów się sto razy zanim coś napiszesz !!!!!!!!!!!

Gość nikola14
o, chociaż Kameleon podszedł do sprawy poważnie nie to co inni, ;/ dzięki Ci.. ; ))

Gość nikola14
gorylicu! jak nie masz odpowiedzi na moje pytanie to po co tu piszesz? skoro twoim zdaniem to jest nienormalny temat to także po co wchodzisz i czytasz ?

jezeli chcesz cos wiedziec to pytaj, chetnie odpowiem, raczej nie naleze od osob ktore pierdola ile to kto ma lat i co robi.. jego cialo.. jego zycie.. wiec sie sie wpierdalam, jezeli jestem w stanie to chetnie pomoge .

Gość nikola14
dobra przestań się lepiej wypowiadać dobrze ? jak masz coś jeszcze głupiego do powiedzenia to załóż sobie swój temat w którym popiszesz z osobami na swoim poziomie .. Czekam na dalsze odpowiedzi w sprawie tego kolczyka, tylko błagam, z sensem ludzie ; d

Gość nikola14
no Kameleon, chodzi mi jeszcze o te żyły, czy zależy od ich grubości czy będzie mocno spuchnięty czy to sprawa tylko tego jaki kto ma organizm ?

Gość latte23
Na Twoje pytania dokladnie odpowie Ci tylko osoba w salonie, która bedzie Ci przekłuwać język. Nie wydaje mi się, żeby żyły były jakims problemem, ja tez mam widoczne zyly i wszystko było ok. Uszkodzenie nerwu ?? Tak , jest to możlwe, ale to jest jeden przypadek na nie wiem ile. To są wyjatki. Nawet podczas prostej operacji cos moze pojsc nie tak, lecz jesli pojdziesz do sprawdzonego salonu jest to prawie niemozlwe. Po przebiciu jezyk puchnie i to bardzo. Mozesz jesc tylko papki a i tak CI sie bedzie ulewac :) Ale to kwestia 2-3 dni. Dostaniesz plyn jakim bedziesz musiala plukac buzię. Wszystko to gorzej brzmi niż jest w rzeczywistości :) I oczywiscie do salonu musisz isc z mama. Nie idz do salonu gdzie przebiją Cie bez pozwolenia rodzicow, bo t z góry świadczy o ich nieprofesjonalizmie.

tak jak piszesz to zalezy od organizmu. jednemu spuchnie a drugiemu nie.. gdy przekuwasz dziurke i wsadzsz tam kolczyka to organizm sie broni majac obcy material i reaguje. Mi osobiscie bardzo nie spuchlo tylko seplenilam przez pierwsze 3 dni ;d. jezeli wykonaja Ci go profesjonalnie to bedzie git

Gość nikola14
ok, dzięki za odpowiedź Kameleon ; dd

Gość nikola14
wiem,. tam gdzie ja będe robiła jest bardzo mila pani, trzeba przyjść z rodzicem, mama musi wziąć dowód a ja legitymacje żeby mogla sprawdzić czy nazwiska są takie same i potem jeszcze mama musi jakąś ankiete wypełnić, już raz tam byłam i wszystko było dobrze zrobione z resztą moi znajomi też tam chodzą i zawsze jest ok ; ] aaa, i jeszcze słyszałam o czymś tam że może od tego przekłucia się coś w mózgu zrobić tylko zapomniałam co xd

Ja mam kolczyk w języku i jestem bardzo zadowolona... facet mi przekłuwał bez znieczulenia ale dało się wytrzymać. Bardzo ważne jest by wybrać dobry sprawdzony gabinet!!! Kolczyk jest zajebisty....

spuchnie na 80% ja musiałam się nauczyć jeść na nowo ... dziwne było odczucie i też mi spuchł ale nie była to jakaś masakra nie bój się niczego Ja miałam 4 dni i po męczarniach.. : D

Gość nikola14
huu, to dobrze , gorzej jak się jakiś krwiak zrobi pod spodem, bo o tym też czytałam ;d

Gość dfokdof
dsfdsfsgfhgshg

Gość dfokdofsdf
jknkjnkjnjbh