Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola14

kolczyk w języku

Polecane posty

Gość byly przypadki smiertelne
dziewczyna w stanach przeklula jezyk. spuchl jej do takich rozmiarow, ze nie mogla zlapac oddechu i sie udusila. innej amputowali, bo stracila w nim czucie. powodzonka :)

Gość nikola14
wieem,czytałam o tym i dlatego tyle pytań zadaje ; p

Gość byly przypadki smiertelne
jestes za mloda na to. ja mam od dwoch lat, z tym ze mialam skonczone 20, a nie 14 :O dzieciom sie dzisiaj w glowach poprzewracalo :O

Gość nikola14
no ba tak już teraz jest, wolałabym żeby ludzie i tak byli tacy jak kiedyś ; p

Gość nikola14
sie nie zesraj ty wyżej !!!!!!!!!!!

Gość nikola14
wez kurwa spierdalaj penisa nawet na zywo na oczy nie widzialam w przeciwienstwie do ciebie kurwa gumisiu przepchany./

Gość Nie wytrwała na ból
Hej Nikolko! :) pamiętam jak ja byłam w twoim wielu i marzyłam również o kolczyku w języku:-Ptylko wiesz co wg. Moge sama powinnaś sie nad tym pare razy dobrze zastanowić taka jest moja rada:) czasami może być tak, że poprostu możesz później żałować.. Nie chodzi mi tu o to, że możesz stracić smak albo coś tam bo to są sporadyczne przypadki;) tylko o to, że szkoda twoich ząbków a w szczególności cierpienia po przebiciu.. Niechce cie straszyć ani też zniechęcać ale prosze cie o to żebyś sie nad tym zastanowiła.. Ja mam juz 17 lat przebiłam sobie kolczyk w języku w gabinecie i wszystko było ok można tak powiedzieć ale później koszmar! Z trudnością przełykałam ślinę nie mówiąc już o jedzeniu .. Pozdro