Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna zarowka

skad sie biora takie naiwne mamuski, ktore

Polecane posty

Gość ej ty jagoda369
do jagoda tak czytam twoja wypowiedz """ Ja tam tylko raz kupilam uzywane ciuchy z netu i powiedzialam sobie nigdy wiecej. Owszem jakosciowo byly ok ale jakos nie mialam ochoty przytulic synka jak byl w nie ubrany - czuc je bylo proszkim plynem do plukania i jeszcze cudzym zapachem... powiedzialam sobienigdy wiecej!!! Dla mni takie ciuchy sa wstretne. """" i jedno pytanie mi się nasuwa czy ty te ubranka w ogóle wyprałaś jak kupiłaś ???? bo nie wiem czy wiesz ale te ubranka jak i nowe kupione w sklepie dla maleństwa należy wyprać niektórzy i dwa razy piorą :D :) :)

Gość fyujf
dokładnie, ubrania trzeba prać, a używane to koniecznosć, nie wiem jak można dziecku taki ciuch nieuprany założyć, ohyda

Gość zainteresowanaaaaa
dziewczyny a w ciucholandzie mozna kupic taka cala pake , bo nigdy nie pytalam o to ? a tu ktos pisze ze tak o ile dobrze zrozumialam

Gość panna zarowka
jagoda a swoich ciuchów tez nie pierzesz, tzn jak kupisz? bo wiekszosc ludzi, ktorych znam pierze :D moze niekoniecznie dzinsy, ale bluzki, bielizne(nowe oczywiscie), nie wspominajac juz o ubraniach z lumpexu :O

Gość szperaczuś
od razu zaznaczę że nie czytałam całości ale to działa tak: jak masz dobry sh to kupujesz od 1zł do 5 zł z 30 szt i sprzedajesz za 300-400 zł. Same oceńcie. Można dorobić i to sporo na swoje wydatki siedząc z dziećmi w domu. Bo wyprawa raz w tygodniu do takiego sklepu i masz na swoje wydatki i tak czery razy w tygodniu, a czasem zabawki na handel też się trafią

Gość a dla mnie to zagadka
te aukcje za 300, 400zł???? mam mamę emerytkem która z nudów chodzi na ciuchy - bo w sumie stać nas na nowe rzeczy- ale skoro jej to sprawia przyjemność - ok - nie wazne... w kazdym razie, mam mesę ciuchów i dla siebie i dla dziecka - kupionych dosłownie z 1, 2 zł!!! i to nie jakies koszulkim tylko kurtki spodnie itp bo mame najbardziej cieszy jak coś wyszpera na przecenie - ot takie wojenne pokolenie :D i co? nigdy nie udało mi sie osiagnąc takich cen na aukcji!!! co więcej jestem grafikiem, mam dostep do profesjonalnych aparatów - wiec problem, chyba nie lezy w fotkach? najlepiej udało mi się sprzedać zestaw rzeczy z ciazy za 180zł było to ok 30 szt - w tym spodnie sztruksowe, jeansy - ZARY, H&M, itp i tak wyszło po niżej moich kosztów bo częsć rzeczy kupiłam nowych :( co więcej wystawiałam dokładnie po roku - czyli na identyczny okres ciaży - ciepłe rzeczy na mniejszy brzuszek, letnie na duży.... teraz wystawiłam zestaw ciuszków z chrztu synka, rzeczy nowe praktycznie - bo na ciuchach takich nie ma - za połowę ceny 10 rzeczy - typowo na zimę i komplet na salę i kocyk i też nie ma takiego zainteresowania :( więc jak mi ktos wytłumaczy fenomen niektórch aukcj, będe wdzieczna.... ...szczególnie dziwią mnie aukcje, gdzie ludzie licutują paczki dla niemowlat, w którch znacną częśc stanowią SZTYWNE JEANSY, SZTRUKSY, BLUZY ZAPINANE NA ZAMEK POD SZYJĘ itp = czyli rzeczy które są kompletnie nie praktyczne dla niemowlaka???????????????

Gość już Ci odpowiadam
bo na allegro głównie kupują młode matki które nie mają jeszcze pojęcia, że takiemu maleństwu w tych jeansach jest niewygodnie

Gość mammmmama
Dokładnie, ja akurat na Allegro ciuszków nie kupuje jeszcze ale np. w lumpie kupiłam super dżinsowe ogrodniczki za 7 zł. jak nowe. Zaożyłam je bobasowi raz bo sa niewygodne ale już teraz wiem, że żadnych dżinsów nie kupować:)

Gość hahahahahahahahaha
bo sa glupie mysla ze jak dzieciaka ubira w niewygodne ale firmowe ciuchy to beda super mamuski

na ja mam chyba z 5 par takich ogrodniczek - wszystkie jak nowe, kupione za grosze i mały też zakłąda sporadycznie - nie dziwie się, że są w takim stanie, bo przecież tego sie nie da nosić :P a body z długim rękawem - wyszperać, na ciuchach w bardzo dobrym stanie - to nawet mojej mamie się nie udaje zbyt częto :P ...bo wygodny strój dla dziecka to jest body z długim rekawem, półspiochy i sweterek zapinany - taki co mozna łatwo zdjęc i założyć w razie czego, albo koszulka i na to pajac z długim rekawem.... dziecku luźno - mamie łatwo sprawdzic pieluszkę i o to chodzi - tylko takich zestawów pewnie mi nikt nie kupi później :(

ale sa wygodne firmówki - nie powim ze nie - tylko że znaleźć cos takiego w dobrym stanie na ciuchach - graniczy z cudem - bo przecież jak dziecko w czymś chodzi to niszczy - pierze się wiele razy - czasem coś się poplami itp

Gość a co na to ginekolog prowadzac
ja kupowalam kilka takich zestawow,ale nie w Polsce a na ebay w UK bo tutaj mieszkam. Owszem, trafialy sie dzinsy i podobne niepraktyczne ciuszki,ale jesli za caly zestaw placilam np. £16 (ogromna paka) a ubranka praktycznie nieuzywane, albo £5. I jeszcze sprzedajacy podrzucil mi je autem do domu :) Poodkladalam te najbardziej niepraktyczne i....zeszly na ebay jak swieze buleczki. Ale tutaj nikt sie az tak nie bije o te ciuchy. I ta paka za £16 byla najdrozsza. W sumie chyba ze 20 pajacykow, 20 body, 2 kombinezony, dresiki, bluzeczki - kosztowalo mnie moze £30, sporo ubran nowych z metkami. Tylko raz bylam na zakupach przed porodem i to wlasciwie tylko po jakies artykuly kosmetyczne i sanitarne, reszta to internet.

Gość a co na to ginekolog prowadzac
a co do ogrodniczek to u nas sie sprawdzily,ale z takiej watowanej, miekkiej bawelny,a na kilkumiesieczniaka sztruksowe-ale tez nie sztywne

Ja kupiłam niedawno ciuszki dla chłopca skladające sie z 48 elementów za 350 zł. Ale ciuszki są przepiekne - są to ciuszki z USA - w Polsce nie ma ciuszków w takim stylu, tak eleganckich, uroczych i dobrze wykonanych. Są w doskonalym stanie. Połowa jest na 0-3 miesiące a druga na 3-6. Jestem bardzo zadowolona. W swoim województwie szukałam wszędzie takich ciuszków i wszystkie są pstrokate i banalne - wszystkie takie same - a te - cudne. Bardzo jestem zadowolona! Ich cena przy zakupie to w sumie ok. 1400 zł na polskie pieniądze.

oczywiscie ze piore , co za pomysl:P Ale mimo to " ten" zapach nadal pozostae na ciuchach:P O to mi chodzilo. Poadrawiam

Gość .....................,,,,
podnosze :)