Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropelkaa wody

mam go już dosyc !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość emillla
Nie ustepuj! jestes kobieta i zaslugujesz na szacunek!!!!! malo tego jego kobieta! ktora podobno kocha, wiec jak tak moze sie odzywac?! ile mozna im gadac...raz,drugi, trzeci ... nie rozumie to mu POKAZAC nie GADAC

Powiedzcie mi jak to jest, ze jedne z nas maja takich wspanialych mezczyzn a inne musza sie tak meczyc jak My?????;/ Nie wiem gdzie tu lezy bład....

Gość chory zwiazek
emilla dobrze pisze, do takich facetow docieraja tylko czyny, gadac to mozna sobie w kolko i tak maja na to zlewke :o odejdzcie zanim Was calkiem wykoncza, bo bedzie tylko gorzej!!! im szybciej tym lepiej!!!

Gość chory zwiazek
dziewczyny wymagajcie szacunku wobec Was, tak nie zachowuja sie osoby, ktore kochaja, kochac to szanowac i nie krzywdzic druga osobe!!! jest tylu normalnych mezczyzn na tym swiecie, pozwolcie sobie na szczescie:-)

heh, łatwo mi jest przytaknac spostrzezeniu powyzej, ale gorzej wprowadzac w zycie... poza tym czasami bywa tak, ze pomimo tych okropnych wad kocha sie tego Typa i nawet jak sie ma mozliwosc byc z kims innym ,ale bardziej milym i szanujacym to i tak by sie chcialo tego niedobrego;/ to uciazliwe, ale taki jest fakt.... Chcialoby sie aby to ten niedobry stal sie nagle jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki tym wspanialym:)

Gość chory zwiazek
wiem jak ciezko wyjsc z takiego zwiazku, ale jest to mozliwe:-) czasami trzeba dojsc do swojego dna, zeby to zrobic, ale bardzo bym chciala zeby udalo sie Wam wczesniej:-) zycie w zludzeniu jest bardzo wykanczajace, im szybciej sie obudzimy tym lepiej

Gość emillla
"Powiedzcie mi jak to jest, ze jedne z nas maja takich wspanialych mezczyzn a inne musza sie tak meczyc jak My?????;/ Nie wiem gdzie tu lezy bład...." kazda z nas wybiera sobie SAMA partnera i kazda moze miec wspanialego!! i nie musimy sie meczyc!! myslisz, ze mi latwo bylo zerwac...? NIE! BARDZO ciezko! Bardzo! ale jezeli on juz teraz tak sie zachowuje, to balabym sie co bedzie dalej...moze za miesiac lub rok dostalabym od niego w pysk?! (tak jak on to mowil...) Dlaczego nie dacie SOBIE szansy?? Nikt wam nie karze sie meczyc z takim facetem...Jeszcze raz mowie, ze tu sa potrzebne CZYNY nie SLOWA! Macie mnie jako przyklad,ze my kobiety mamy sile! i sie szanujemy! :) wiem,ze latwo jest gadac...ale ja tez to przezywalam,zostawilam go kochajac go...ale nawet on nie ma prawa mnie tak traktowac, przede wszystkim on! trzeba ponosic odpowiedzialnosc za swoje czyny. Czego sie boicie? ze bedziecie same? Na pewno jestescie pieknymi kobietami i zaslugujecie na szanujacego was mezczyzne! Ja sie sobie podobam,wiem ze jestem ladna i nie bede sie kurczowo trzymac jednego faceta ktory mnie na dodatek tak traktuje! A zaloze sie, ze teraz zaluje...ze teraz wie co stracil.

kurcze no i sie odezwał :-( niewiem czy coś mu odpisać, chyba nie!!!!!:-( napisał że przeprasza za swoje zachowanie i bla bla bla, ale poraz który przeprasza? 5 ,10, 15 ???? moze słowa czas zmienić w czyn?

Gość gggbgggggbgbgb
przeczekaj nie odpisuj odrazu niech sie podenerwuje troche odpisz najlepiej jutro chyba ze nie masz ochoty wcale

Gość morodith
kobieto-ógłbym pisac całe eseje na ten temat ale powiem Ci tak-to Twoja wina.....bo sobie pozwalasz na takie traktowanie. olej go bo zasługujesz na kogos lepszego a nie na palanta!!!!!!!

Kropelko a wiec tak A-jesli Ci na nim zalezy jeszcze i wiesz ze nie zdolasz podjac decyzji o odejsciu od niego to-przeczekaj ile sie da i sie nie odzywaj. kazdy czlowiek jezeli mu zalezy na drugim w koncu sie zaniepokoi co jest grane, niech teraz On przejmie inicjatywe i o ciebie zawalczy B-jsli przemyslalas sprawe i jednak chcialabys to jakos zakonczyc-to po prostu juz wogole nie rob nic i miej Go gleboko w d...ie To tyle co mozna Ci narazie poradzic kochana, tak uwazam...

Gość chory zwiazek
Kropelko wody odezwalas sie?

hej, dziewczyny !!! posłuchałam Was i byłam twarda , napisałam mu tylko, że spotkanie mi nie pasuje, odezwe sie po niedzieli, a On niech do tej pory sporo sobie przemyśli i zastanowi się nad swoim zachwaniem !!!! bo jak tak dalej pójdzie to nie widze Nas razem w przyszłośći, przepraszał, ale byłam nie ugięta narazie cisza z Jego strony, mam nadzieje ze to troche poskutkuje :-(