Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgfdgg

Ciągle mam ochotę na seks...

Polecane posty

Gość gfgfgfgfdgg

Mam 21 lat, dziewictwo straciłam dokładnie rok temu (w moje 20 urodziny) z obecnym partnerem (to dojrzały, 33 letni mężczyzna). Od dłuższego czasu ciągle mam ochotę na seks. Potrafię zadzwonić do Niego w nocy i zaprosić go do siebie w wiadomym celu :O Nie ważne, czy jesteśmy w domu czy poza nim - dla mnie na seks jest miejsce i czas w każdej chwili. Na początku był tym zachwycony, bo z reguły, jak większość facetów, to on częściej chciał niż kobieta. Teraz niestety to się zmieniło... często mówi, że nie ma ochoty. Że przecież już to robiliśmy, itd. Myślę, że mam problem. Co prawda przez ten "odchył" nie zaniedbuje swoich obowiązków. Co powinnam zrobić? Boję się, że on mnie ostawi, bo nagle stwierdzi, że może jest dla mnie za stary (?!)

Gość dobre zarcie
kup wibrator ! Lepiej zmnieniac baterie niz meczac sie z nudnym facetem..

Gość dobre zarcie
co ona ma szukac w necie ? Faceta? A po co ma sie leczyc ? Przeciez zdrowa jest skoro ciagle chce !

problem w tym że trudno się dobrać temperamentami a żeby było trudniej to jeszcze religia uregulowała w ramach moralności katolickiej

Gość gfgfgfgfdgg
Gdyby ktoś 7 czy 8 miesięcy temu powiedział mi, że będę mieć taki problem to bym wyśmiała :O

Gość ddfghgh
cholera tez jest taki jeden, z ktorym moglabym sie pieprzyc i dniami i nocami, ale tylko z nim...

Gość seksokej
Ja tez mam ochote i nie mowie tego ze nie bo to by byla bzdura mam 30 lat seks uprawiam jakies 15 lat i wcale nie widze nic w tym dziwnego moj maz jest szczesliwy ze potrafimy sie kochac wszedzie i o kazdej godzinie wystarczy ze sie na siebie spojzymy a seks to jest fundament zwiazku moim zdaniem a z moim mezem jestem juz 12 lat i jest fantastycznie....

Gość gość
i po to wykopałaś temat z przed 5 lat? :O

Gość gość
ja p*****le XD

Gość gość
Zapraszam do mnie :-)

Gość yxylon
Jeżeli kobieta bądź facet ciągle myśli o sexie fantazjuje itp. To nie ma iść do lekarza bo nie jest chory. Nie ma też szukać przyczyn. Nie ma się zamartwiać. Wszystko będzie w porządku pod warunkiem że ta sexualnosc zostanie ZAAKCEPTOWANA !!! Czyli akceptacja samego siebie taka jaka jestem !!!

Gość gość naiwny
A co zrobić jak mam 50 lat i ciągle mam ochotę na sex. Ogladam xvideos i fantazjuje no i targam fiuta. No ale ile można?

Gość yxylon
Za akceptować siebie w pełni i swoje życie sexualne pokochać.I z automatu przejdzie.Nie obwiniaj się za to co robisz:) brak wiedzy powoduje że ludzie mocno cierpią.

Gość gość naiwny
" pokochać swoje życie seksualne "? Nie wiem czy to do mnie?

Gość gość
Lepiej niż "dobre żarcie"- pierwszy komentarz, bym tego nie ujęła. U mnie sytuacja jest troszkę inna. Też mam ogromną ochotę ale mój facet nie może często bo go nie ma (ciągle praca, praca, praca) Kupiłam sobie http://freetaboos.pl/wibrator-purple-vibe-p-1890.html ,potem on to zobaczył.. ale generalnie nie ma nic przeciwko a ja jestem czysta bo zawsze myślę o nim :_)

Gość gość naiwny
I co? Też mam sobie taki kupić? I co z nim zrobię.

Gość Koneser Kobiecego Piękna
@gfgfgfgfdgg ... Jestes normalną cudowna kobietą. Moje dwa długie związki rozleciały się głównie przez seks. Ja z olbrzymim temperamentem, one nie. Brak zrozumienia i uważanie, że seks jest głupi i niepotrzebny to wielki błąd. Chcesz popisać, porozmawiać ?

Gość yxylon
Właśnie tak pokochać swoje życie sexualne i wszystkie myśli z nim związane nie wypierać ich a z czasem same odejdą.Wszystko jest w nas.Moja Nastka ma prze ogromną ochotę na sex każdego dnia.Kupiła kilka zabawek dla siebie i się penetruje nimi.Nie ma przy tym żadnych wyrzutów.Robi to co lubi co sprawia jej przyjemność.

Gość gość
Zamiast pisać na forum, to lepiej zainwestuj w sprawdzone działania. Zobacz: www.feromony.pl/jak-feromony-dzialaja

Gość Okolice Poznania

Dzień dobry. Jest może tutaj jakaś pani dziewczyna z okolic Poznania chętna na spotkanie. 😉