Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet.

ZAPOMNIELIMY SIE-WLOZYL BEZ GUMKI-STRES STRES STRES!

Polecane posty

Gość kociamama90087
ZRÓB TEN TEST A NIE PIERD** !!! !!!

Gość kociamama90087
ZALISZ SIE ZAMIAST ZROBIC TEST I TYLE... I BEDZIE SPRAWA JASNA. JAK NIE MASZ KASY TO DAJ NUMER KONTA TO CI WYSLE I SOBIE KUPISZ...

Gość dokobiet.
DOSTALAM:)!!!! Juppi:P ten bol brzucha,mdlosci itd to byla zapowiedz okresu!!! matko kochana... KOLIBEREK-MIALAS RACJE! Bardzo, ale to bardzo dziekuje za Twoje slowa pocieszenia, a takze za cenne rady... To dobrze, ze jestes, Twoje slowa duzo dla mnie znaczyly,uspokajaly i przynosily wiare:) DZIEKUJE! Wczoraj nie moglam zniesc zapachu smazonego, to byl horror, plus bole krzyza, serio juz myslalam ,ze to ciaza.

Gość koniecznie musisz
to ogłosić w jakiejś gazecie o ogólnokrrajowym zasięgu oraz w TV !!!Niech cały kraj cieszy się twoim szczęściem !!!!!

Gość No to swietnie ze masz
U mnie 2 tygodnie okres sie nie pojawil,ale to wina tego,ze odstawilam tabletki hormonalne, ktore bralam kilka lat. Nastepnym razem nie szalej, bo widzisz- potem caly miesiac strachu:)

Gość ghjkl
Autorko cieszę sie z Tobą.Wspólczuje Ci tego co przeżywałaś.Ale juz teraz wiesz na czym stoisz.I pewnie dasz sobie spokój z tym swoim facetem.Już na pewno nie dopuścisz drugi raz do takiej męczarni.Trzymaj sie i odezwij sie jeszcze ,jak sie czujesz i co u Ciebie.

Gość dokobiet.
Dobry wieczor! No coz, czuje sie dobrze, ten jeden problem z glowy jest. Nie jestem z nim, oczywiscie! Nie ma nawet opcji,ze on wroci! Absolutnie!!!! Nie mam ochoty sie uzerac z klamca i swinia, ktory zrobil cos takiego..Ja jestem dziewczyna, zawsze marzylam o naturalnym porodzie, a przy tym swinstwie podobno nie mozna. No i jak kiedys poznam kogos... jak ja mu wytlumacze????!!! co mu powiem:(...

Gość nie przesadzaj
jeszcze nie jedną opryszczkę w życiu będziesz miała. Nie masz co się z tego powodu aż tak podniecać.

Gość ghjkl
ale chyba pod kontrola jakiegoś dobrego lekarza można sie z tego wyleczyć.Walcz o to,musisz być zdrowa i szczęsliwa.Na pewno poznasz niedlugo jakiegoś fajnego faceta,ale bądź już teraz ostrożna