Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet.

ZAPOMNIELIMY SIE-WLOZYL BEZ GUMKI-STRES STRES STRES!

Polecane posty

Gość rude to wredne
zgaduj dalej burasie :P widzisz, z tobą nie można normalnie bo jestes ograniczony jak koń w dorożce i nie zrozumiesz przekazu innego niż chuje i tego typu słownictwo. sam pierwszy zacząłeś ubliżać innym. dobrze sie zastanów zanim jeszcze cos tutaj napiszesz bo wydałes świadectwo o sobie że jestes skończonym kretynem i nie masz nic mądrego do powiedzenia. a tak w życiu to uważaj bo kiedyś ktoś mądry morde ci oklepie za twoją postawę. i słusznie bedzie ci sie należało. żal.... :O

Tacy ludzie są to zazwyczaj gówniarze bez wiedzy o świecie. Każdy sam podejmuje decyzje i to forum jest po to by doradzić niedoświadczonym.

Gość nie farbujesz
No moja postawa jest nader pozytywna,wiec to raczej ja komus moge morde skopac za jego postawe,i to jest ta róznica w braku prawidłowego myslenia u Ciebie ruda beznadzielna załosna cipo,ja nikomu nie ublizam,ale jak mi na odcisk nadepnie to ratuj sie kto może,nie pozwalam sobie na jakies idiotyczne teksty pod swoim adresem i tak ma byc,bo kazdy powinien siebie szanowac,a takie rude wredne ograniczone tak w mysleniu,ciasny umusł to sie nazywa,jak i w słowach nie maja racji bytu,wiec uwazaj bo zycie to nie bajka:)Troszke pokory:)

Gość ghjkl
I jak autorko,jakieś zmiany?Stresujesz sie jeszcze?

Gość ależ farbuje
No własnie i jestem ruda jak ktos tu słusznie zauwazył,wredna az do bólu

Gość dokobiet.
idzcie sie wyzywac gdzie chcecie:/ to MOJ TOPIK i chce ,aby rozmowa przebiegala w kulturalny sposob.

Gość dokobiet.
hahah czy sie stresuje? nie, nie mysle o tym.Tzn staram sie nie myslec, bo z obserwacji wynika,ze urosly mi piersi i na dole brzuch sie powiekszyl... Ale i przybralam na wadze w calym ciele, wiec sama juz nie wiem... mam jakies biale, serowate uplawy,ale podejrzewam,ze to grzybica pochwy po tych antybiotykach i boli mnie jajnik. To narazie wszystko, co zaobserwowalam.

Gość dokobiet.
no i jeszcze lekko podwyzszona temp teraz. w dzien jst nomalnie,LE wieczorem m isie podnosi.

nie stresuj się, przybrałas na wadze bo woda się zbiera w organiźmie. powiększają sie nieco piersi i brzuch staje się twardy. zobaczysz ze dostaniesz okres i to juz niebawem! ;)

Gość dokobiet.
KOLIBEREK,dzieki za te slowa. wiesz, duzo dla mnie znacza. Chcialabym ,aby tak bylo. Wiem ,ze jesli bylabym w ciazy to nie usunelabym.Mimo,ze nie mam pracy ,ani nawet prawa do zasilku. Ale z nowym rokiem postanowilam zmienic swoje zycie- na lepsze:)

Gość mialam takie same objawy
Mialam takie same objawy jak ty i po 9 miesiacach powitalismy z mezem bobaska.:D

Gość a tez mieliscie krotkie wejs
bez gumki? Bo ja mam podobna sytuacje jak autorka topiku.

Gość dobra dobra nie straszyc aut
Moze ta sytuacja ja czegos nauczy. W kazdym badz razie nie widze tutaj sytuacji,ze na 100% bylabys w ciazy. Mysle, ze opozniony okres jest wynikiem Twojego stresu, a przede wszystkim lekow, ktore bralas przez ostatnie tygodnie.

Gość te lekkie krwawienie
to mogl byc okres, bo dziewczyna brala wtedy te silne leki na opryszczke i mysle, ze stad te klopoty .

Gość motysz
widze ze farbowany Wam tez zatrowa zycie. ten debil miesz sie do wszystkiego, a nie zna sie na niczym. te gady tak maja. siedza calymi dniami w necie bo nie maja do kogo geby otworzyc. jest samotny i zdesperowany. nie nawidzi ludzi dlatego zatrowa im zycie. radze ignorowac posty NIE FARBUJE...

Gość ehjjjj motysz
To racja, bo co rusz leca wyzwiska od tej osoby

Gość ghjkl
autorko co u Ciebie?

Gość Niewiemcorobic.
Koliberek - mozesz do mnie napisac na NATALWYR @ INTERIA.PL ? Odewij sie prosze, bo chcialabym bardziej intymnie porozmawiac. Dzieki Urosly mi piersi bardziej, bardzo sie stresuje, no i mrtwi mnie, ze mialam tylko lekkie krwawienie , bardzo jasne wtedy... (podobno takie sa objawy ciazy). Bardzo sie martwie, bo jestem tu sama.

Gość nie farbujesz
A Ty"motysz "nie badz taki madry łajzo,to ze sam na niczym sie nie znasz,nie upowaznie Ci do obrazania innych,A takie komentarze o samotnosci to mozesz sobie zachowac dla siebie,zebys ty miał takie towarzystwo:)

Gość bedzie dobrze nie martw sie

Gość WalerianB
To teraz będziecie mieć prawdziwy stres do chwili aż dziecko się nieusamodzielni. Za wątpliwą chwilę przyjemności będziecie teraz płacić wiele lat. Ale tak to jest jak się jest nieodpowiedzialnym.

Gość uciekaj waerian bo nie znsz se

Gość xberry
Straszycie ludzie straszycie. Jeżeli nie doszedł w środku to pewne że w ciąży nie jest. Chyba że jest jakaś wiatropylna w co śmie wątpić. Miałam z 2 miesiące temu sytuacje że po prostu zaczęłam sobie wkręcać ciąże i dosłownie miałam wszystkie objawy . Ale narzeczony mnie uspokoił i szybko po pokonaniu stresu przyszedł okres.

Gość dokobiet.
Wlasnie dzis sie obudzilam i mdlo mi bylo, a od popoludnia doszla biegunka , dreszcze... moze to wina jedzenia ..nie wiem.. zjadlam dzis cos, czego zazwyczaj nie jem...nie moge zniesc zapachu rzeczy smazonych:/ Ja tez wierze, ze jeszcze przyjdzie:)

Gość dokobiet.
Jest mi mdlo caly czas, brzuch boli, matko, kiedy to przejdzie...

Gość ghjkl
matko.dziewczyno to jeszcze nie zrobilaś tego testu.Przecież to tez chodzi o Twoje zdrowie i być może Twojego dziecka.