Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet.

ZAPOMNIELIMY SIE-WLOZYL BEZ GUMKI-STRES STRES STRES!

Polecane posty

Gość hahhah do og
"troche wiecej wkladalismy" -rozwalilas mnie tym tekstem:P

Gość hahhah do og
Kolezanka niech sie nie przejmuje, bo im bardziej sie przejmuje, tym bardziej okres nie przyjdzie.

Gość wildangelkaaa
Kurcze jak czytam ten tekst"musisz TO usunąć",az mi sie niedobrze robi.Mój mi tez tak powiedzial 4 msc temu-oczywiscie pogonilam palanta :)

to ja bym chciała poznać te sprawdzone sposoby antykoncepcji tequili która kocha się bez gumy, bez tabletek i w dni płodne :D

Gość magdav3
hej kobietki mam do was pytanko,za pół roku będe miała 17 lat no i chciała bym zacząć współżyć ze swoim chłopakiem.CZy moge pójść do ginekologa (bez żadnego opiekuna) po tabletki antykoncepcyjne i nie odmówi mi wypisania recepty?

Gość do kobiet.
Jak nie ma ,tak nie ma . Czekac trza.

Gość do kobiet.czekam kochane

Gość violkka
jesteście 4 lata i się zapomnieliście ????? toż to głupota.A ten opis jak to, że 2 razy włożył i wyciągnął to jest dopiero poezja. Mam nadzieję, że zaciążysz i wtedy może wreszcie nabierzecie odpowiedzialności.

Gość do kobiet.
owszem,zapomnielismy sie. co w tym dziwnego?

Gość ghjkl
i co dostałaś okres? Uzbierałaś w końcu na ten test? Czy go zrobisz czy nie to i tak nie zmiani fakty czy jestes w ciązy lub nie.Może tylko Ci pomóc,jeżeli wyjdzie negatywny to może sie odstresujesz i w końcu dostaniesz

Gość do kobiet.
nie dostalam jeszcze okresu. jeszcze czekam. to nie chodzi o uzbieranie na test. nie mam pracy. wole jesc, niz kupic test.. po prostu...

Gość he he he
ale ściema, nie ma na test 19 zyla

Gość he he he
sory 10 miało być no i ...jakoś nie wierze

Gość do kobiet.
Nie wazne jaki jest powod ze nie kupie i tyle. Mial ktos tak dluga przerwe , ze nie dostal okresu np przez 3 tygodnie i to byla wina choroby (typu grypa czy cos).

Gość a jabym......................
a ja wolałabym jendego dnia zjeść mniej kupic test i mieć pewność niż nie zrobić testu a się najeść ;O

Gość dziewczyno kup test ciazowy

Gość dziewczyno kup test ciazowy
too co na gumki macie !!!!!!!

Gość do kobiet.
prosze przestac smecic z tym testem. mialam dostac 10 tego okres. mialam lekkie krwawienie, bylo jasnoczerwone, ale malo dni ,tylko 4trwalo. skrzepy niby tez wypadaly przy sikaniu (jak sie napinalam). Nie wiem juz sama..

Gość dbdbdbdbd
ja nie mialam okresu po operacji przez trzy miesiace. tylko ze nie mialam takich obaw jak Ty bo nie wspolzylam z chlopakiem. brak okresu moze byc spowodowany stresem, tym bardziej ze pisalas wczesniej o depresji wiec to z pewnoscia jest glowny powod tego. musisz sie odstresowac bo inaczej nic z tego nie bedzie, im bardziej sie czegos chce tym bardziej tego brak wiec nie panikuj dziewczyno. wez ciepla relaksujaca kąpiel, odstresuj sie a okres przyjdzie w najmniej niespodziewanym momencie. przestan panikowac bo to nic nie da tylko pogorszy sytuacje. bedzie dobrze.

Gość Mallika
Na bank jesteś w ciąży. Jak się nieodpowiedzialnie postępuje to takie są efekty. Teraz już tylko zostało ci wybierać imię dla potomka.

ja mam podobna sytuacje,w nocy nas naszla ochota na sex,i chyba nie do konca swiadomie zrobilismy to,wytrysku nie bylo,ale coz...Akurat mialam dni plodne,i czekam teraz,zeby zrobic test:) Choc w sumie my to nawet sie cieszymy. Kilka dni po calym zajsciu zaczelam dziwnie sie czuc,pobolewal mnie brzuch,piersi na przemian mnie bolaly albo swedzialy,bylam senna i rozdrazniona,mialam uczucie goraca...i jak wyczytalam na necie,sa to objawy przy zaplodnieniu...Takze odczekam jeszcze kilka dni i zrobie test:)

Gość do Pauli
moja droga zaraz po seksie nie mogłaś mieć takich objawów adekwatnych ciąży, gdyż ciąża rozpoczyna się ok. 5-tego dnia od zapłodnienia.

moja droga,czytaj uwaznie,zaczelam sie dziwnie czuc po kilku dniach,to raz,a dwa - poszukaj sobie w internecie jak czuje sie kobieta w momencie ZAPLODNIENIA,a nie jakie sa objawy ciazy.

Gość w gore bo mnie tez to ciekawi

Gość kazda osoba inaczej pisze

do kobiet - wg mnie miałas normalny okres tylko mniej obfity. zacznij od tamtego dnia liczyc noey cykl. tez mi skrzepy wypadaja przy sikaniu. to normalne. nie doszukuj sie ciąży.

Gość nie chce mi sie w to wierzyc
a mi sie wydaje ze autorka jestw ciazy....to krwawienie ktore miala krotkie i slabe w pierwszych miesiacach ciazy jest jak najbardziej mozliwe...poza tym tyle czasu od terminu miesiaczki a krwawienia nie ma... Zrób test bo potem sie zdziwisz jak ci brzuch zacznie rosnąć co sie tyczy Pauli natomiast to dostaniesz okres....a te objawy byly bo Ty juz bys bardzo chciala dzidziusia miec... i to psychika zadzialala...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no ja bym wolała jednak nie jeść i kupić ten test.Jakaś dziwaczka z tej autorki,pewnie dlatego chłopak zostawił takiego głąba

Gość do kobiet.
dzieki koliberek. mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze. wczoraj mialam takie bole, jakbym miala dostac okres, ale nic nie bylo . Jutro pojde kupic ten cholerny test. ja w sumie boje sie zobaczyc prawde hehe.