Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zakupoholiczka

Czy kupujecie drogie markowe ciuchy???

Polecane posty

Gość mała zakupoholiczka

i ile kasy miesięcznie na to przeznaczacie ???

Gość mała zakupoholiczka
up

Gość ja ci chodz doradze
nie przyznam sie nawet nie chce o tym myslec:O wiem,ze za duzo

Gość raczej nieee
Drogie i markowe to dla mnie Armani, D&G, Versace itp... No więc odpowiedź jest prosta: nie kupuję bo mnie nie stać :P

Gość mała zakupoholiczka
i skad bierzecie na to kase??? pracuje i nie stac mnie na takie...

Gość mała zakupoholiczka
no to mnie drogie a tez markowe ;)

najlepsze ciuchy mają galerianki hahahaha

Gość ja ci chodz doradze
ja pracuje maz tez wiec w miare mozliwosci na cos nas stac ja wole poczekac i kupic cos dobrej jakosci i firmy niz 100 roznych szmat z rynku

Gość Pomoc dla Haiti
Nie, ja nie kupuję drogich, markowych ciuchów. Kupuję te w przeciętnych cenach a i tak uchodzę za osobę zawsze stylowo wyglądającą :) Piszesz o markowych ciuchach, a może raz przeznaczyłabyś te 30 zł na pomoc dla ludzi, którzy stracili rodziny i dachy nad głową. Nic Ci sie nie stanie, jeśli nie kupisz sobie nowych kolczyków czy balsamu, ale poszkodowanym na Haiti może to bardzo pomóc. Pomyśl o tym, daję link: http://podarnik.gazeta.pl

Gość abcdefghijklmnoprstuwxyz
ja nie kupuję, mogłabym wydawać myślę ok. 400 złotych na mieiąc biorąc pod uwagę zarobki na ciuchy ale wolę to zaoszczędzić i na wakacje jechać, jakoś mnie nie kręcą zakupy mimo, iż baba jestem. ale wiem, że te 400 to też nie dużo jeśli chodzi o markowe.

nie kupuję bo mnie nie stać, od lat chodzę w jednych i tych samych nie markowych i jest ok :classic_cool:

Gość mała zakupoholiczka
a jakie firmy sa niezbyt drogie a dobre??? chodzi mi głównie o dzinsy...

Gość ja ci chodz doradze
ja tez nie pisze,ze chodze tylko w aramni czy d&g ,ale jest wiele innych fiirm,ktore maja dobre jakosciowo i fajne ciuchy nam akurat na wakacj tez nie brak:),ale jak juz ktos napisal,ze mozna sie ubrac w tanszych ubraniach niz te wysokie polki cenowe i wygladac super.nie jest tak,ze kupie tylko dlatego,ze metka ,ale po prostu jakosc i zawsze cos innego.

A jakie nazwy sklepów ukrywają się pod określeniem 'drogie, markowe'?

Gość zazwyczaj nei kupuje
no chyba ze trafie na takowe w lumpku a czasem sie zdarza:P

Gość mała zakupoholiczka
Czy ORSAY to w miare dobra firma??? co sądzicie o dzinsach z tego sklepu ??? ostatnio zainwestowałam w Big Stara i kurcze jakies dziwne sa bo z przodu się tak marszczą i kieszenie sie rozlazły i nie wyglada to zbyt elegancko :(a kosztowały 210 zeta :(

Gość zazwyczaj nei kupuje
no ale wtedy nie są drogie...sa "tylko" markowe:classic_cool:

Gość jesli chodzi o jeansy
to wolę z firm typowo "jeansowych", żadne Orsaye, Trolle itp. Z tych droższych to zdecydowanie Diesel

Gość mała zakupoholiczka
kurcze 200 zeta poszło w błoto :( to juz lepsze były moje zwykłe stare dzinsy ze zwykłego osiedlowego sklepu za 60 zeta!!!

nie, nie stać mnie, a nawet jakby było mnie stać to by mi było szkoda kasy ;) kupuję głównie w reserved (najwięcej ciuchów mam stamtąd), carry, camieu, h&m i to głównie na wyprzedażach :D

Gość piwniczanka zielona
big star okropnie sie zepsul, pod koniec lat 90 tych i poczatkiem 2000 jeszcze byl w miare, jezeli chodzi o jakosc, ja mam same wranglery i lee oraz oczywiscie dzinsy z secondhandu, np next, diesel - kosztuja grosze a jakosc niespotykana w Polsce

Gość mała zakupoholiczka
z secondhendu mam pare fajnych ciuchów ale dzinsów tam nie moge sobie dobrac...albo za duze albo za małe :(

Gość penelopa pomponia
ciuchy powinny być dobre gatunkowo, ja np lubie ubrania z promod, mango,camaieu, czasem h&m ale zwracam uwagę na materiał bo czasem po praniu się szmacą. Jeśli chodzi o jeansy to wrangler, mam tez w swoim miescie pare sklepów z włoską odzieża i maja na prawde piękne ubrania w przystępnych cenach. Jest też lumpex co sie nazywa tani armani i to chyba jedyny armani na jakiego byłoby mnie stać;)

Gość piwniczanka zielona
bo nie zawsze sie trafi, nieraz trzeba dobrze poszperac, te ktore ja sobie wynalazlam sa jak szyte na mnie :D i przynajmniej nie wydajesz majatku, aha mam tez jedne levisy ale nie wiem czemu rzadko w nich chodze, w kazdym razie nie rozciagaja sie w czasie chodzenia jak big stary, diverse i inne croppy

Gość mała zakupoholiczka
narzeczony mnie na mówił na big stary bo mówił ze sobie kiedys kupował i nic sie z nimi nie robiło ale on je kupował kilka lat temu a teraz chodzi z lee...

Markowe nie zawsze znaczy dobrej jakości (jak się zdążyłam przekonać kilka razy). Sporo ubrań nie jest wartych swej wysokiej ceny. Już lepiej kupić na bazarku o ponad połowę taniej. Metka i tak jest ukryta wewnątrz :P

Gość misiowa26
tez sie spotkałam wiele razy z tym ze markowe okazały sie gorszej jakosci od tych z bazarku...ale z bazarku tez nie mozna kupowac za are złoty ale np taki sweterek za 35 zeta na swiebockim we wrocku to juz jest dobra jakosc ;)

Gość nadal nie wiem
które to są wg Was "drogie i markowe". Tzn. które marki uznajecie za "drogie"??