Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała zakupoholiczka

Czy kupujecie drogie markowe ciuchy???

Polecane posty

nie nie kupuje markowych ciuchów, bo niezaleznie od tego czy sa za 100 czy 300 zł to i tak sie niszcza w szczególności spodnie (przecieraja się) sweter raz dostałam Triumpha - on faktycznie jest trwały ma juz wiele lat ale bielizna to czy tania czy droga i tak sie szybko niszczy

Gość dietetyczna dla alergikow
nie mówiąc o tym, ze markowe i drogie też mogą być zwykłymi szmatami, to na dodatek jak czasem chodzę po jakimś centrum handlowym i oglądam ubrania, niby drogie i fajne, ale są tak brzydkie, że ja naprawdę nie wiem, co za bezguścia je kupują :O

hahah ja siedze własnie w dzonsach big stara, które podarły sie dokładnie pod posladkami:D jak na ich cene to raczej sie rozczarowałam:D chwilowo mam, zastój mały finansowy...wiec niewiele...ale potrafiłam kilkaset złotych miesiecznie przeznaczyc:) i kupuje w sieciówkach:)

aa no i faktycznie cena nie zawwsze rozna sie jaoości:) promod ma szmaty! dosłownie..... ale niestety fasony fajne i kusi oj kusi:D ja bardzo czesto kupuje na dzieciecym h&m:) drobna kobita jestem.... ale jesli chodzi o bielizne...to lubie triumpha.....mam juz staniki ladnych kilka lat...zwłaszcza jeden w ktorym chodze baardzo czesto bo go uwielbiam...piore go wp ralce..i uwierzcie mi, nic mus ie specjalnego nie dzieje....majtki h&m ma dobrej jakosci no i triumph..ale roznica cenowa jest...natomiast atlantic? to chyba jakis zart...

Gość dietetyczna dla alergikow
dokładnie, atlantic to szmaty, zwykłe gacie za 3 złote z bazaru są lepsze :O

Gość Aldoona
Sklep --- www.markowe-ciuchy.pl zajmuje się sprzedażą nowej, oryginalnej markowej odzieży typu OUTLET znanych i lubianych marek zachodnich takich jak Zara, Vero Moda, Jennyfer, Avanti, G&C, Amisu, Bershka, H&M, Fishbone, Next, Adidas, Nike, Reebok, Nike, Puma i wiele innych. Swoją ofertę kierujemy do osób ceniących wysoką jakość i wyjątkowy styl odzieży. Odzież damska, męska, młodzieżowa i dziecięca na każdą kieszeń! Atrakcyjne ceny! W naszym sklepie czeka na Państwa w 100% oryginalny i sprawdzony towar oraz profesjonalna obsługa. Gwarantujemy bezpieczeństwo transakcji oraz atrakcyjne rabaty dla stałych klientów! www.markowe-ciuchy.pl

Gość gość
Ja kupuje markowe, ale glownie w skateshopach wiec nie wiem czy do konca o to chodzilo ;) Ostatnio znalazlam rewelacyjna marke Elade- tutaj mozna zobaczyc ich ubrania http://www.hustla.pl/elade/ i jestem oczarowana :D Bardzo lubie streetwear, czasem oczywiscie jesli sytuacja tego wymaga to ubieram eleganckie ubrania. Jesli o to chodzi to stawiam glownie na mochito, orsay i reserved. Mam do ich ubran slabosc ;)

Muszę przyznać, że w mojej szafie są rzeczy markowe i z sieciówek. Zazwyczaj ubrania „codziennego użytku” kupuję w jakimś H&M lub Zarze, a dodatki i buty wyszukuję w okazyjnych cenach w internecie. Ostatnio trafiłam na boskie espadryle od Sama Edelmana w sklepie StoreStory.pl i choć pora roku nie ta, to poważnie zastanawiam się nad ich zakupem :D Też tak macie, że jak coś wam się podoba, to musicie to mieć bez względu na pogodę? Haha

Gość gość
Nie interesują mnie żadne marki - idę do taniej sieciówy typy c&a i kupuje to co mi się podoba co trzy miesiące, jeśli chodzi o wydawanie kasy to mam ciekawsze pomysły - od lepszego samochodu, graty do domu czy wycieczki egzotyczne. A i tak ciągle mi brakuje - nie stać mnie bluzki czy spodnie po 400zł i więcej ;p druga sprawa że też nie mam parcia na jakieś super modne ubrania, i markowe produkty - nie czuje się gorsza nosząc tanią torebkę za 100-200zł gdy inne laski mają za 400-600zł nie wszystkie wiadomo.

Gość gość121
Świetne ciuchy są np. W Nico w Swadzimiu. Lee, Wrangler, Bugatti, co tylko chcecie. Ceny mają bardzo przystępne. Ubierzesz sie od stóp do głów

Gość mandarinia
Ja lubię markowe ciuszki, bo akurat te, które zawsze kupowałam, okazywały się dużo lepszej jakości, niż odzież sieciówkowa. Trzeba wydać na nie troszkę więcej pieniędzy, owszem, ale dostajemy w zamian za to lepsze pod względem gatunkowym ubrania, trwalsze, nierzadko też dużo wygodniejsze. Jeśli chodzi o ciuszki takich marek, jak GUESS, Emporio Armani, CK czy DKNY, to jest fajny sklep w sieci, nazywa się Ego Ist In. Wypatrzyłam tam ostatnio świetne obuwie Guess botki, konkretnie - https://egoistin.pl/botki/9681-guess-botki-leather-wiazania-logo-black.html

Gość gość
Drogie markowe ciuchy, to Hermes, Dior, Chanel, Nina Ricci, Valentino, Yves Saint Laurent, Gucci, itp., - obawiam sie ze nikt z Kafeterii nie kupuje takich marek, bo majac 5000 zl mozna sobie tam najwyzej kupic chustke albo krawat. Przyzwoite markowe ciuchy ze średniej polki jak Boss, Escada, Polo, Max Mara, Armani Jeans, itp. sa juz obecne w Polsce, wiec ktos je kupuje.

Gość gość
Sieciowki w galerach hadlowych, czyli np. Pimkie, Cameiu, H&M, C&A, Zara, New Yorker, Mango - to sa ubrania dla biedoty na Zachodzie. Naprawde. To najtansze ubrania jakie mozna kupic. W Polsce uchodza za "marki"??! To sa szmaty na jeden sezon. Jakies pietnascie lat temu Zara miala duzo ubran dobrej jakosci, teraz juz prawie nie.

Gość gość
dziś Potwierdzam, na Zachodzie te sklepy uważane są za tandetne. Dodaj jeszcze do tej listy Forever21.

Gość gość
Wiem że kupije też drogie markowe. Mam koleżanke która non stop ma ciuchy od Versace czy GZ ae często kupuje w promocjach. Podpytywałam ostatnio za ile, kiedy i gdzie i podała mi pare adresów sklepów internetowych min https://viadellaspiga.pl gdzie faktycznie można trafic na mega przeceny nawet o 70%

Gość gość
Kupuje, choć nie ukrywam- najchętniej tez w "dobrych" cenach :) Odkryłam ostatnio w moim mieście Out.Let z rzeczami znanych marek w zaskakująco niskich cenach bo przecenione 50 - 85 % wszystko, damskie i męskie , jest w czym wybierać szczególnie że muzyczka przyjemna gra jak z pokazów mody i czekoladkami czestują :) Patrzcie jakie ceny i rzeczy https://www.facebook.com/outlet.bytom/?fref=ts

Gość gość
Ja kupuje głównie na zalando, F&F... i dla mnie wystarcza :)

Gość krooliczka
Ja wolę mieć kilka markowych i dobrej jakości ciuchów zamiast kilkunastu byle jakich i jak coś kupuję zawsze patrzę na skład materiału

Gość Edyta6789
mam to samo. jak ciuch nie ma dobrego składu to nawet nie zwracam na niego uwagi. Zresztą staram się kupować w takich butikach w których tego składu nie muszę sprawdzać bo wiem że mają wszystko dobrej jakości. Ostatnio spodnie kupowałam chociażby w http://louloustore.pl/ . Mają i cambio i luise cerano czyli to co lubię :)

Gość Anetka789
O, to dobrze wiedzieć bo cambio zamawiałam zwykle z uk. Mają fajne spodnie od których jestem uzależniona :)

Gość gość
Od paru lat nie chce mi sie lazic po galeriach i kupuje prawie zawsze w necie.. nie bede reklamowac, bo widze ze niektorzy tez tam kupuja, ale markowe ciuchy jesli moge to wole. Wiadomo, ze drogo jak na polskie warunki, ale wole miec 2 pary a dobre spodnie jeansowe, niz 10 par z sieciowek.

Gość gość
A ja nigdy nie miałem żadnego ciucha markowego .

Gość gość
Zależy co kto uważa za ''markę''. :D Ja nie lubię niektórych firm, i tyle. Uwielbiam jedynie spodnie diesel ale mnie nie stać.

Gość daria1762
Kupuję takie, które mają doskonałą jakość. Dla mnie liczy się nie tylko marka, ale również jakość wykonania, rodzaj materiału czy też krój. Tutaj https://gomez.pl/pl/calvin_klein jest ciekawa oferta. Moim zdaniem warto zainwestować w ubrania CK.

Gość CiuchoManiaczka
Ostatnio udało mi się wyhaczyć kilka fajnych rzeczy w outlecie http://louloustore.pl/13-outlet . Mają te takie lepsze marki ale zdarzają się u nich przeceny nawet do jakichś 80%

Gość franka009
o, widzę że mają luise cerano a choruję na jej sukienkę więc będę czekać na promocje ;)

Gość nadia7566
Kupuję regularnie, najczęściej zamawiam przez internet, wychodzi taniej. Moi ulubieni projektanci są dostępni w https://viadellaspiga.pl , a wybór asortymentu jest bardzo duży. Warto do nich zajrzeć.