Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanyyyt

nauczyciele znów maja ferie

Polecane posty

Gość matko i córko
ludzie! pienicie się o wszystko. Do tych którzy mają 'szerokie' myslenie....może nie zauważyliście ale autor bardzo chciałby aby każdy zawód miał tyle wolnego ;)

Gość hehe placa
no i mamy obrazek :D pisze sie tępy ;)

Gość całe szczęście że
nauczyciele są swoją "ciężką" pracę odpowiednio wynagradzani :classic_cool:

Ja tam wychowuję swoje dzieci sama i nie zrzucam odpowiedzialności na szkołę, a jak coś mi się w niej nie podoba to zgłaszam wychowawcy.

Gość tempy bo tak
właśnie uczą w polskiej szkole

Gość masz chyba z głową autorze
:D jesli teraz jestes w pracy to juz samo za siebie mówi .... nauczyciela o tej porze na kafe nie spotkasz.. ty sie obijasz :D slyszałeś takie powiedzenie..."obys czyjeś dzieci uczył" ? nie zyczę Ci i troche szacunku dla tego zawodu echhh

Gość nneieiei
nie no, zawód jak zawód, tyle że przyznaję racje autorowi. Za dużo chcą kasy brać za tą 'ciężką pracę' w ten sposób sami zwracaja na siebie uwagę. Powstają więc te sprzeczki, za co? za tyle wolnego? pracują po 3 czasem 4 godziny dzieniie za normalną stawkę i chcą więcej i więcej! ja też chce wiecej!

Gość hehe placa
tempy i tak wlasnie ucza :D nie zanizaj poziomu dyskusji :O

Gość a czy nie
każdy miał taką możliwość, żeby zostac nauczycielem/? chyba każdy :D

Gość do masz chyba z głową autorze
ty chyba masz coś z główką i mało o życiu wiesz dzieciaczku ;) wdajesz się w dyskusje o której pojęcia nie masz :O ok, może nie siedzą ale pracownicy produkcjii też nie siedzą na kafie , a nie dośc ze zapierdalaja po 10 h zarabiaja mniej niz te patałachy którzy siedzą w szkole przy kawce po 3 godzinki i do domku.

Gość hehe placa
alez nikt im nie broni walczyc o feriie nauczyciele przeciez za nich tego nie zrobia

Gość tempy bo tak
[zgłoś do usunięcia] hehe placa tempy i tak wlasnie ucza nie zanizaj poziomu dyskusji chyba nie wiesz o co chodzi...

Gość masz chyba z głową autorze
nie jestem dzieckiem i o życiu wiem dośc dużo :D pracownik fizyczny, który zapi..erdala - szacunek dla niego nauczyciel - ma swoje prawa od wieków, nie zazdroszcę wolnego dyrektor - też nie zazdroszczę, mózg mu pracuje chyba 24 h na dobę szewc - współczuję bo nawdycha sie nieźle podczas pracy szanuj czlowieku każdego, a nie tylko licz mu ile dni ma wolnego a ile pracuje

Gość hehe placa
tempy bo tak---> wiem o co chodzi ;) dalas dupy i teraz probujesz wybrnac z sytuacji :) ale nie mecz siebie juz znikam bo za 5 min bede tempa i pomysle ze tak ma byc 🖐️

Gość tempy bo tak
buhahhahah cos ty sie tempa krowo z choinki urwala? oczywiscie ze maja wychowywac, ile czasu tam dzieciaki w szkole spedzaja!!!! zwlaszcza ci najmlodsi co po swietlicach do 17 - 18 zostaja.

Gość MAKAMAKAOOO
BARDZO CIEKAWE, BO JAKOŚ JA WYJEŻDŻAM Z DZIEĆMI NA ZIMOWISKA, ORGANIZUJEMY WYJAZDY NA LODOWISKO, KINO ITP I TO NIE OD 8-13.30 TYLKO DO PÓŹNIEJSZYCH GODZIN. PRZESTAŃCIE SIĘ UŻALAĆ I NARZEKAĆ NA NAUCZYCIELI. WOLAŁABYM PRACOWAĆ OD 8 DO 15 W URZĘDZIE I MIEĆ SPOKÓJ, BO BYCIE NAUCZYCIELEM TO NIE TYLKO SZKOŁA ALE ZAJĘCIA POZA NIĄ, W DOMU A ZWŁASZCA TERAZ PRZEZ KOŃCEM SEMESTRU... RADY, PAPIERZYSKA, DOKUMENTY BUUUUUU

Gość hahahahahahaw
no tak to ciężkaaaa praca zimowiska itd.

Nauczyciele w sierpniu większość czasu spędzają w szkole przy papierach, a nie na wakacjach :o Nauczyciele robią sprawdziany, prace klasowe itp. i sprawdzają je zazwyczaj w domu (w weekend), kiedy to powinni mieć wolne, więc wg mnie należy im się wolne :o Poza jednym wyjątkiem... NAUCZYCIEL WF-u - ten to dopiero nic nie robi na lekcjach :o Usiądzie sobie na ławeczce i każe komuś poprowadzić rozgrzewkę i koniec jego roboty... Inni nauczyciele zapie****** żeby wiedze komuś przekazać, a on się leni i jeszcze kasę za to dostaje :o

sprzatanie kupp bardziej odpowiedzialne od pracy nauczyciela :-) no tak :classic_cool:

Gość przestańcie już
Ja mam w rodzinie nauczycielkę i wcale jej nie zazdroszczę zawodu pomimo tych wakacji i ferii. Nauczyciele też mają za swoje.To się tylko tak wydaje, że to lekka praca, a moja bratowa jest jeszcze młoda , a bardzo znerwicowana.Nie jest lekko uczyć młodzież.A i w wakacje ma obowiązki.

Gość czy wy wiecie
jak wyglada opieka na zimowisku ? albo chociaz raz w zyciu opiekowaliście się obcymi dziećmi... jaka to jest odpowiedzialność? dlaczego zawsze wypowiadaja się Ci, którzy nie maja pojęcia na temat a syczą najwięcej?

Gość do rewq
hahahaha no mówiłem że nie zrozumiesz :D a podobno nauczyciele mają uczyć dzieci , a ty zwykłego podtekstyu nie łapiesz , no i mamy wykształconą młodzież buahahahaha. ŻYCIE LUDZIKE A WYCHOWANIE CZŁOWIEKA... CO JEST BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNE? DZIĘKUJĘ, a jesli nadal nie pojęłaś to sory, nie mam oczym dyskutować

Gość ale o tym
ze nauczyciele pracuja w domu , w sierpniu wiedza tylko ludzie myslacy pozostali widza 2 mce wakacji bo malo ktory jelop wie ze belfer ma tylko mc reszta zalezy od dyrektora ferii tez ma tylko tydzien

Gość do do rewq
zycie ludzkie jest w rekach lekarzy a nie pielegniarek czy salowych

Gość do do rewq
a tych lekarzy ktos musi wyksztalcic :) pielegniarki tez noe cvhyba ze sa samorodne :classic_cool:

Gość czy wy wiecie
na ten temat zawsze bedzie jałowa dyskusja jesli bedą się włączać ludzie, którzy nie mają pojęcia o tym zawodzie :( szkoda - bo przecież każdy miał wybór w pewnym wieku i mógł zostac nauczycielem.. i miec wolne wakacje i ferie :D

Gość ajhajhjas
ja mam zanjomych 2 nauczycieli. jeden uczy polskiego , drugi matematyki. "Od polskiego pracuje 4 godzinki dziennie od matematyki czasem 2 :o nie biora udziału w zadnych zajęciach pozalekcyjnych, zwłaszacza matemetyczka, żadne akademie czy cos . W wakcaje siedzą w domu całe 2 miesiące. Opirdalaja sie ale płacić im trza wiecej aaaaaa szkoda mi słów na tych tepaków ide stąd, nara frajerzy

Gość jesli pracuje
2 godziny dziennie to nie ma etatu wiec co najwyzej dorabia sobie ale napewno z tego nie zyje

" do rewq hahahaha no mówiłem że nie zrozumiesz a podobno nauczyciele mają uczyć dzieci , a ty zwykłego podtekstyu nie łapiesz , no i mamy wykształconą młodzież buahahahaha. ŻYCIE LUDZIKE A WYCHOWANIE CZŁOWIEKA... CO JEST BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNE? " :-) jakiego podtekstu weź mnie nie rozśmieszaj - " Popieram pielęgniarki, lekarzy im dac więcej kasy ! bo oni naprawdę robią coś ważnego i odpowiedzialnego, nie mówiąc już o sprzątaniu kup " to zdanie mówi samo za siebie ale rozumiem , że ty jestes inteligentna inaczej :classic_cool: